Rólunk mondták

Minden elismerésem....

"Szia Zsuzsi! Minden elismerésem!!! Hogy lehet ezt energiával bírni?!!! Nagyon tetszett a békéscsabai előadásod és köszönöm az írásos anyagot, most töltöttem le. Igényes ez az oldal is! Mindent kösz!"

Szalainé Mihucza Zita

Mindig hasznos információkat kapok...

"Mindig hasznos információkat, megerősítéseket kapok a megjelent anyagok között. Köszönöm."

Ráczné Bor Mária

Nagyon megörültem ennek az oldalnak....

"Üdvözlöm Kedves Zsuzsi! Nagyon megörültem ennek az oldalnak. Kisvállalkozásunk nagy hasznára válnak az információk."

T. K. Judit

A Te cikkeid magasan vernek mindenkit...

"Kedves Zsuzsa! Szakmabéli lévén engedd meg, hogy tegezzelek, amire – sajnos – a korom is feljogosíthat. Gratulálok a honlaphoz. Sok ebben a témában megjelenő honlapot és cikkeket olvastam, de a Te cikkeid magasan vernek, állítom, mindenkit. Szakszerűek, pontosak, ugyanakkor közérthetőek, még az ilyen öreg rókának is, mint én vagyok, adnak többletet. Gondolom tanítványaidtól az előadások után ugyanezt hallod. Kívánok Neked nagyon jó egészséget, hogy tovább tudd oktatni közvetlenül, és közvetve a világos összefoglalókra, egyenes beszédre vágyó kollégákat."

Garas Klári

Az előadása magasan a legjobb...

"Köszönöm a lehetőséget, hogy hírleveleit olvashatom. Nagyon sok új információhoz jutottam Ön által. Most vettem először részt az Ön előadásán és ha végiggondolom az 1988. óta 5 évig Budapesten majd Békéscsabán megtartott előadásokat, az Öné magasan a legjobbat, a legtöbbet nyújtotta számomra. Ez biztosan azért van, mert nagy gyakorlati tapasztalat is van az elméleti tudása mögött."

Dr. Csákné Homolya Edit