Kik vagyunk?

Sok-sok éve mi is könyvelőként kezdtük. A munkánk során számtalanszor szembesültünk azokkal a problémákkal, amikkel egy kisvállalati könyvelő megkerülhetetlenül szembetalálja magát. És elgondolkodtunk....

Milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy kisvállalati könyvelőnek?Folyamatosan frissülő szabályozások, állandó változtatások, mindenféle tájékoztatás nélkül.
Mindig naprakésznek kell lennünk, és nem csupán egyetlen területen, hiszen a kisvállalati könyvelő fura egy lény: egy személyben könyvelő, adótanácsadó, bérszámfejtő és még pénzügyes is. Az ügyfelei nem is sejtik, mennyire nehéz a munkája, mi azonban tisztában vagyunk ezzel. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a tudásunkat és tapasztalatainkat megosztjuk kollégáinkkal.


Zsuzsi


„Titkos fegyverünk”Meghívott előadóként több konferencián is részt vettünk. Ezek után döntöttünk úgy, hogy belevágunk saját szervezésű előadások rendezésébe. Előadásaink népszerűek a kisvállalati könyvelők körében. És hogy minek, vagy sokkal inkább kinek köszönhetjük ezt a népszerűséget?

Titkos fegyverünknek, Böröczkyné Verebélyi Zsuzsinak, a kisvállalati adózás szakértőjének.

Zsuzsit szakmai tapasztalatai, valamint pedagógusi vénája különleges előadóvá teszik. Pontosan tudja, hogyan szólítsa meg a hallgatóságot, és hogyan vigyen be használható tudást a könyvelői fejekbe. Több mint egy évtizede tevékenykedik előadóként különféle konferenciákon, emellett rendszeresen publikál szaklapokban, és szakkönyveket is ír. Természetesen a saját szervezésű Adónavigátor Konferenciáink sem képzelhetőek el nélküle.

Mindezt miért?A célunk egyszerűen összefoglalható: használható tudást szeretnénk nyújtani könyvelőtársainknak.
Felismertük a segítségnyújtás fontosságát, és ezt szem előtt tartva gyakorlatias tanácsokkal látjuk el a fejlődni vágyó kisvállalati könyvelőket.

Ezért ha érdeklődik konferenciáink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot!