"Most vagyok itt először"

Mi az Adónavigátornál arra törekszünk, hogy kisvállalati könyvelőknek adjunk a mindennapokban használható, gyakorlatias tanácsokat. Előadásokat, konferenciákat szervezünk, könyveket adunk ki, és szakmai cikkeket írunk.

Pontosan tudjuk, hogy egy kisvállalati könyvelő milyen sok problémával találkozik a munkája során. Újra és újra változó szabályozásokkal találja szemben magát és senki sem segít eligazodni köztük. Vannak ugyan szakmai előadások, de ezeken többnyire csak a száraz szövegeket mondják el újra, ami nem jelent kézzelfogható segítséget. Ezért mi más módon közelítjük meg a problémákat.


Többféle kiutat adunk az adózás útvesztőjéből


» Meghíváson alapuló, zárt körű tréningeket tartunk


Évente 5-10 alkalommal rendezzük meg saját szervezésű Adónavigátor Konferenciáinkat. Ezeken több témában is olyan előadásokat hallgathat meg, melyeket gyakorlati példákkal színesítünk. Előadásaink különlegessége, hogy a problémákat egy kisvállalati könyvelő szemszögéből közelítjük meg. Olyan megoldásokat adunk, amelyeket a munkája során akár nap mint nap hasznosíthat.

» Adónavigátor Konferenciát szervezünk


Minden évben tartunk egy nagyobb konferenciát is, ahol meghívott előadókkal gyarapítjuk a tudástárunkat. A szakma ismert és elismert szakemberei osztják meg velünk tapasztalataikat, és együtt készülünk fel a változtatásokra.

» Hírleveleket küldünk


Fontosnak tartjuk a folyamatos tájékoztatást, ezért indítottuk el hírlevélláncunkat. Ha feliratkozik, mindig megkapja majd az aktuális információkat, és értesül minden újdonságról, amit bizony nem árt tudnia. És persze az sem elhanyagolható, hogy levelezőlistánk tagjai meghívást kapnak a zártkörű tréningjeinkre, valamint az Adónavigátor Konferenciáról is hamarabb értesítjük őket, és kedvezményeket biztosítunk számukra.

» Adónavigátor Blogot írunk


Időről időre előkerülnek olyan témák, történnek olyan változtatások, amelyeket bizony érdemes bővebben kifejteni, egy-egy bejegyzés keretében boncolgatni. Ezért folyamatosan frissülő blogunkra is támaszkodhat, ha kételyei merülnek fel. Szívesen vesszük, ha nemcsak elolvassa ezeket az írásokat, hanem megosztja velünk és a kollégáival is a véleményét, tapasztalatait. Itt akár rövid, de annál hasznosabb beszélgetésekbe is elegyedhet könyvelőtársaival.

» Szakkönyveket írunk


Az előadások mellett az elmúlt évek során több könyvet is kiadtunk.

Eddig megjelent szakkönyveink:


Könyvelők kézikönyve (több szerzőtárssal) - 2007.
Az én cégem, az én pénzem - 2009.
Kisvállalati adómegtakarítás ABC-je 2011.

» Szaklapokban publikálunk


Ha rendszeresen tájékozódik szaklapokból, különféle írásainkkal is találkozhat. Ezeket többek között az Önadózó Újságban és a Könyvelők lapjában fedezheti fel.


adonavigatorSzeretné megismerni hogyan és milyen hangulatban telik egy-egy konferenciánk?


Több száz könyvelőtársához csatlakozva élőben is meghallgatna minket? A Továbbképzések pontban tájékozódhat az aktuális előadásainkról. Ezeken a rendezvényeken a kötött előadásokon kívül egymástól is sok-sok tapasztalatot szerezhetünk.


Szeretné velünk személyesen is felvenni a kapcsolatot?


Elérhetőségeinket a Kapcsolat pontban találja meg. Megírhatja nekünk, hogy melyek azok a területek, amelyek fejtörést okoznak, és a többször felmerülő kérdéseket feldogozzuk a blogban.


Ez a szakma egyáltalán nem könnyű. Jó adag kitartás és még annál is több információ kell a műveléséhez.
A kellő kitartást nem tudjuk garantálni, de a szükséges információkat igen!