Kisadózók ABC-je 2018

  |   írta: Adónavigátor   |  

Megjelent az Adónavigátor legújabb szakkönyve, a Kisadózók ABC-je
Szerző: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna
Megjelenés: 2018. január


"Egy vállalkozónak kutya kötelessége minden legális adómegtakarítási lehetőséget kihasználni!"


kisadozok_abc-je_latvany.jpg

 

A 224 oldalas (!) könyvben az eva, kata és kiva adónemek gyakorlati alkalmazásáról olvashatsz a megszokott közérthető módon. Sok-sok példa található a könyvben, ezen kívül felhívja a figyelmet, a kisadózás buktatóira, például a kapcsolt vállalkozások miatti veszélyekre.

A Kisadózók ABC-je segítségével, magabiztosan adhatsz tanácsot az érintett ügyfeleidnek, és néhány tévhitet is eloszlathatsz, mint például:

  • Miért nem igaz, hogy a katás csak egymilliót számlázhat egy cégnek?
  • Hogy járok a legjobban, ha túllépem a 12 milliós határt?
  • Mely esetekben nem érdemes a kivába belépni?

Töltsd le a könyv tartalomjegyzékét >>

Neked is vannak kisadózó ügyfeleid?

"Mostanában nem telik el úgy egy előadás, vagy egy ügyféllel való találkozó, hogy ne beszélnénk át a választható adózási rendszerekben rejlő lehetőségeket és buktatókat.
Azt tapasztalom, hogy végtelen számú tévhit terjed, például a katásokról. Az egyik legelképesztőbb az volt, amikor egy egyéni vállalkozó nem tudta, hogy neki számlát is ki kell bocsátania. Úgy vélte, hogy ha katás, akkor neki semmit nem kell tennie, csak fizetni a tételes adót. Azon már meg sem lepődöm, amikor az egymillió forint feletti számlázás tilalmáról beszélnek.
Mára már könnyen eloszlathatjuk azt a tévhitet is, hogy katásnak nem kell könyvelő.
A Kisadózók ABC-je összefoglalja a választható adókkal kapcsolatos információkat, megcáfolja azokat a hibás értelmezéseket, melyekbe már eddig is sok vállalkozás beleesett."

A Kisadózók ABC-je szerzője:

Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna


Hogyan rendelhetem meg a könyvet?

A lap alján található megrendelő lapon két lehetőség közül választhatsz.

konyv_konf_1000.png
  1. Könyv + konferencia VIDEÓ - A könyv megjelenésével egy időben rendeztünk egy konferenciát is, melyen a szerző Böröczky Zsuzsi világított rá azokra a kritikus pontokra és összefüggésekre, melyekre addig kevesen gondoltak. Utólag is megnézheted a videofelvételt kényelmesen a saját számítógépeden, ha a "Könyv + konferencia VIDEÓ" lehetőséget választod! A könyvet MPL futárral fogjuk küldeni.
  2. "Csak" a könyvet szeretnéd elolvasni, és nem érdekelnek az élőszóban tett kiegészítések? Semmi gond, az MPL futár fogja kézbesíteni a könyvet.

 

 

KIADJA:
Adónavigátor Tanácsadó Kft. 6000 Kecskemét, Katona J. tér 18.

Az Adónavigátor és Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna szakértői cikkeire igényt tartanak:

megjelenesek.jpg

 

vonal2.jpg