Videók a tavaszi mérlegképes továbbképzésről

  |   írta: adónavigátor   |  

Címszavak: Könyvvizsgálati kötelezettség, eltérő árfolyamok, halasztott bevétel, tagi kölcsön

Halasztott bevétel

(Kattintson a kép közepén a > gombra!)


A többi video-anyagot is szívesen megosztjuk Önnel, de csak akkor,
ha azt külön kéri.

A regisztráció kitöltésével megtekintheti a többi felvételt is,
természetesen teljesen ingyen.
REGISZTRÁLJON AZ ÖSSZES VIDEÓ (28 perc) MEGTEKINTÉSÉHEZ!

Figyelem!

Kérjen tájékoztatást
az őszi mérlegképes továbbképzésekről:


Előregisztráljon lentebb kötelezettség nélkül, és
20% kedvezménnyel véglegesítheti jelentkezését!

Az előregisztrációk figyelembevételével, augusztus közepéig kitűzzük a pontos helyszíneket és időpontokat, melyekről az előregisztrálókat e-mailben értesítjük.

A képzéseket csak ezután hirdetjük meg nyilvánosan.

A legtöbb előregisztrációval rendelkező 4-5 helyszínt választjuk mérlegképes továbbképzés megrendezésére.

Alábbi városokban tervezünk mérlegképes továbbképzéseket:
(Kattintson az Ön számára megfelelő helyszínre!)
Budapest >>
Kecskemét >>
Szeged >>
Győr >>
Veszprém >>
Tapolca >>
Pécs >>
Nyíregyháza >>
Debrecen >>
Miskolc >>


Hozzászólások

Mária  -  

Kedves Zoltán!

Mind a négy videó nagyon hasznos volt. Különösen a tagi kölcsönnel kapcsolatos kérdések körbejárását volt jó hallgatni, mivel Zsuzsi minden oldalról összefogta. Valamilyen csatornáról már ismertek voltak a videókon felvetett információk, de mindig hasznos újra hallgatni, más szempontból is átismételgetni.

Én olyannyira "rá vagyok kattanva" Zsuzsira, hogy két e-mail címmel regisztráltattam magam, nehogy "lemaradjak" valamiről. A munkahelyi címemem mindjárt értesülök egy új aktuális témáról, az magáncímem pedig most kifejezetten hasznos volt, mivel a videókat csak otton tudtam meghallgatni.

Első körben én az írásos anyag küldözgetése mellett szavazok, a fentebb írt technikai kérdés miatt.

Munkájukhoz, magánéletükhöz további sok sikert, és mérhetetlen jó egészséget kívánok.

Babósné Marcsi   

csak a keresztnevét...  -  

Köszönöm a videókat. Nagyon jók, lekötik az ember figyelmét, s sokat lehet tanulni belőle. Minden elismerésem a szakmai tudásért, valamint e száraz anyagok érthető megmagyarázásáért.  Mégegyszer köszönöm.

Kriszta  -  

Nagyon jók az előadások, bárcsak Szombathelyen (vagy Győrben, Zalaegerszegen) is lenne lehetőség ilyen előadásra eljutni. Jó lenne ha lenne lehetőség az előadások anyagát DVD-n megvásárolni, tervezik esetleg ezt a lehetőséget ?

 

Köszönettel :

 

Ilyés Krisztina

gitta  -  

Nekem nagyon tetszik az előadás. Szolnokon régebben a Verzál előadását tartotta Zsuzsi, már akkor feltünt Nekem a gyakorlatias előadás. A video pedig nagyon jó, elisnerésem érte és a késöbbieknél is jó lenne. A téma aktuális volta miatt is jó megválasztás volt. Köszönet:Gitta

 

 

Gyöngyi  -  

Nagyon érdekesek a videók, és nagyon jó az előadó is. Szeretném, ha folytatódna ez a sorozat a későbbiekben is.

Lehetőség lenne-e Szolnokon továbbképzésre? Hány fővel indítják el? Többen vagyunk, akiket érdekelne a dolog. Végre egy olyan oktatás, ahol a tényleges problámák megbeszéléséről van szó, nem pedig a törvények felolvasásáról.

Köszönöm: Gyögyni

csak a keresztnevét...  -  

Nagyon tetszettek a videók, máskor is szívesen hallgatnék ilyet. Találtam benne számomra új dolgot, amit a munkám során hasznosítani tudok.

Köszönöm:)

                           

MARIKA  -  

A video nagyon tetszett, lényegre törő, jol értelmezhető és nem hosszu, ezért a teljes figyelem öszpontosul.

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa!

Nagyon hasznos volt ez a videó. Nélkülözhetetlen a munkánk során.

Sok segítséget adtok, amit köszönök.

Üdvözlettel: Erzsó

 

Szilvia  -  

Köszönöm a lehetőséget, hogy a négy témában megnézhettem az előadás részletet. Nagyon frappáns, érthető, és hasznos volt az előadás.

További jó munkát!

Andrea  -  

Köszönöm a felvételeket, az eltérő árfolyamok c. volt számomra a leghasznosab, valószínűleg többször meg fogom nézni.  Jó ötletnek tartom a hasonló videók készítését, de számomra nem tudják helyettesíteni az írásos anyagokat, elég vizuális típus vagyok, a leírt információkat sokkal könnyebben megjegyzem, a számomra lényeges részeket meg tudom jelölni stb., ezért szivesebben vettem az eddigi cikkeket.  A kötelező továbbképzések közül remélem lesz módom Zsuzsiét választani. 

csak a keresztnevét...  -  

Jó reggelt !

 

A videó nagyon tetszet, és jónak tartom mivel a hallott és látott anyag sokkal jobban megmarad az emberek fejében. Az írásos anyagot is jónak tartom mert vannak szituációk amikor azok hasznosíthatók a legjobban. Mivel én is oktatok ezért ezt a teknikát jónak tartom és már én is próbálkoztam vele. Nagyon jó lenne ha a későbbiekben is hozzájuthatnánk az ilyen és ehhez hasonló anyagokhoz.

Köszönöm az anyagot és az érdeklődést.

Szép napot:)))

Boholyné Andrea

Gizi  -  

Nagyon  jók  a videók,  az írásos  anyagot  el  lehet  menteni,  a  video,  az  élő  előadás  viszont személyhez  szólóbb,  és  többször  vissza lehet  nézni.

Mindkettő  nagyon  jó.

Gizi  -  

Világos,  érthető,  színvonalas,  hasznos  előadás.

Hálás  vagyok, mert  a  napi  munka mellett  igy    bármikor   informáciohoz  tudunk  jutni, értelmezhetetlen   jogszabályok  böngészése  helyett  lényegretörő,  fontos,  figyelemfelkeltő,  elgondolkodtató hasznos információkat  kapunk.

Köszönet  érte.

 

Mária  -  

Köszönöm!!!

Nagyon tetszettek és igen hasznos volt számomra, új információhoz  jutottam.

Eszter  -  

T.Cím!
 

Gyeden levő kismama vagyok. Nem mindig sikerül egy adott időpontban eljutni valahova. Nagyon-nagyon tetszik a videófelvétel. Nagyon jó ötletnek találom. Szívesen venném, ha teljes előadást meg lehetne nézni (persze adott díj ellenében). Ha erre van lehetőség, akkor szívesen vennék vagy nézném meg ugyanígy interneten keresztül.

 

Köszönettel: E.

 

Cili  -  

Kedves Zsuzsi  és Zoltán !

Szabadság után most jutottam oda, hogy a videót megköszönjem. Nagyon hasznosnak és jónak tartom. Végre a törvény és rendeletrengetegben - ami sokszor nagyon unalmas - egy emberközeli "tanulásnak" voltunk részesei.

Köszönöm szépen: Cili

 

csak a keresztnevét...  -  

Köszönet a videókért. Nagyon hasznosak-ezt a többiekkel én is megerősíthetem. Gratulálok az előadók kiválasztásához. Kiválóan hitetik el azt , hogy a mi szakmánkban mégis rengeteg a szépség a mai zűrzavarok ellenére is.

Icu  -  

A videók nagyon jók, az előadások kifogástalanok. Köszönöm a küldött információkat, lehetőleg minden előadásra elmegyek.

Gabi  -  

Kedves Zsuzsi  és Zoltán!

Én tavaly ismerkedtem meg Zsuzsi nagyszerű előadásaival,melyeket azóta is szívesen látogatok.Ám idő hiányában nem tudok mindegyiken részt venni,emiatt is örülök ennek a videós anyagnak.Könyvelőtársaim nevében is nagyon köszönöm,hogy ismét kitaláltatok valami hasznosat így a nyár kellős közepén,amikor talán több időnk jut az anyagok átnézésére.Mégegyszer köszönöm és kívánom,hogy jusson időtök egy kis pihenésre és szórakozásra is a nyár folyamán!Üdv Gabi

Vera  -  

Nagy ötlet, így videón látni és hallani az anyagot. Többszörösét éri az írott anyagnak, bár az is kell. Értelmes, világos, lényegretörő és közvetlen. Ebben a szakirodalmi dömpingben egy oázis. Várom a folytatást.  GRATULÁLOK !!!!

 

 

Kálmán  -  

Megnéztem a videókat, tényleg nagyon jók!

Üdvözlettel: Kálmán

Szandra  -  

Kedves Zoltán!

Ha lenne lehetőség, én is szívesebben megvásárolnám a videós anyagot. Leginkább csak hétvégén van időm az önképzésekre, többször is megnézhetném az előadást. Ráadásul nem kellene egyszerre a két napi anyagot, hanem részletekbe, témakörönként, ahogy az időm engedi.

Az előadás nagyon jó volt!

Üdvözlettel: K.Szandra

 

Anett  -  

Nagyon tetszettek a videók! Több hasznos infót is kaptam belőlük. Tetszik Zsuzsának az előadásmódja, így máskor is szívesen néznék videókat.

Üdvözlettel: Anett

csak a keresztnevét...  -  

Nagyon jó az előadó, lényegretörő, érthető. Érdekesek a témák. Köszönöm. szivesen hallgatnék máskor is hasonlókat.

 

Ibolya  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán!

Nagyon élveztem a videós anyagot, tömör és érthető volt. Máskor is szivesen venném. A továbbképzésen szívesen résztvennék, de a helyszínek távol esnek a lakóhelyemtől. Egerben nem terveztek előadást a jövőben? Nagyon köszönöm az új információkat. További jó pihenést kívánok a nyárra! Üdvözlettel: Ibolya

Bognárné Ili  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán!

Nagyon köszönöm a videókat. Világos, érthető, gyakorlatias és lényegretörő volt az előadás. Nekem nagyon tetszett és új  információval is gazdagodtam.

A jövőben is szívesen venném az írásos információ mellett a videós anyagot is.

Örülnék, ha  a továbbképzést videóanyagon is meg lehetne oldani, mert a képzés helyszínei lakóhelyemtől távol vannak és az utazás számomra egy kicsit nehézkes.

Jó nyaralást kívánok,  munkájukhoz pedig további sok sikert!

Ili

Zoltán  -  

Gratulálok, nagyon jó előadást láttam.

Várom a folytatásokat...

Üdvözlettel: Zoltán, Győr

 

Orsolya  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán!

n

Nagyon szépen köszönöm a videót.Nagyon hasznos volt és új információt is kaptam.Nagyon várom mindíg a megjelenő cikkeiket.

Tartalmasak  és érthetőek.

 

 

Marika  -  

Köszönöm a videókat, nagyon tetszettek. Amennyiben Székesfehérváron is tartanának előadást, nagyon szívesen elmennék.

Mónika  -  

Köszönöm a videókat. Nagyon hasznosak voltam számomra.

Irén  -  

Köszönöm szépen a videokat. Érthetőek, hasznosak, mint ahogyan az írásos anyagok is.   továbbra is figyelem a hasznos anyagokat akár írásban , akár videón lesznek elérhetőek. Mérlegképes továbbképzésre már " elköteleztem " magam. Jövőre jelentkezem. Kellemes nyaralást , jó pihenést kívánok . Vné Irén

Anna  -  

Kedves Zoltán!

Köszönöm a videókat. Tömören és érthetően tartalmazza az anyagot. Az írott formátumot is szeretem és ezt is. A kötelező mérlegképes képzés megtartását jövőre Szekszárdon nem tervezik?

Kívánok további jó munkát és jó nyaralást.

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi!

Köszönöm a hasznos információkat. Nagyon hasznosak és kifejezetten gyakorlatiasak. A videók is tökéletesek.

Kivánok további jó munkát, a nyáron jó pihenést.

 Üdv.: Kati

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zoltán!!

Igazán tartalmasak a video anyagok, olyan információkhoz jutottam a rövid percek alatt, amelyeket mindenképpen hasznosítani tudok munkám során!

Ne hagyják abba az újabb videoanyagok készítését, várjuk továbbra is!

Üdv: Mónika

Éva  -  

Kedves Zoltán!

Köszönöm a videó anyagát, mert nagyon hasznosak. Ha van rá lehetőség a jövőben is szívesen fogadnám ezeket az információkat. Szép értelmes előadást hallottam.

köszönettel: Éva

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Uram!

A videók tényleg visszaadják Zsuzsának a felkészült és kiváló előadói képességét, viszont én magam nem vagyok elég türelmes egy ilyen videó végég nézéséhez. A jól bevált módszer nálam: végég hallgatni az élő előadást, kérdezni ott rögtön, ami még így sem érthető (nem igen van ilyen) utána olvasni. Gondolom nem mindenki van ezzel így mindenki. Köszönöm az érdeklődését és további jó munkát, a nyárra jó "pihenést" kívánok!

Tisztelettel: Temesvári Éva

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zoltán!

Köszönöm szépen a hasznos információkat, nagyon tetszettek a videók. Én tavasszal rész vettem itt Kiskunhalason a mérlegképes továbbképzésen, melyet a Zsuzsi tartott. Mindig örömmel  várom az előadásait, mert igazán érthetően, gyakorlati tapasztalait velünk megosztva tartja az előadásait. Ha lehetőség nyílik arra, hgy máskor is hallgathassunk ilyen videót, szivesen venném. Várom a további írásos anyagokat is.A nyárra jó pihenést kívánok Mindkettőjüknek.

Köszönöm mégegyszer: Márti

 

 

 

 

Erzsi  -  

Hasznos információkat kaptam, máskor is szívesen látnám video formában az információkat. Köszönet a munkámban való segítségükért. Viszont kívánok kellemes nyaralást Önöknek is.

Zsuzsa  -  

Köszönöm szépen a hasznos információkat. Én már részt vettem a 2008 évi kötelező továbbképzésen, de még így is kaptam új, érthetőbb információkat. Köszönöm az év során kapott írásos anyagokat is, sok esetben nyújtott segítséget a feladatok megoldásában. Máskor is szívesen megnéznék egy-egy videot egy adott témáról. Köszönettel: Zsuzsa

 

 

Katalin  -  

Nagyon tetszett a video, egyre több hasznos dolgot találok a weblapon. Mindig szívesen olvasom vagy hallgatom Zsuzsa előadásait, írásait. Köszönöm szépen, hogy hasznos tanácsaddal hozzájárulsz a pontosabb és szakszerűbb munkám végzéséhez. A továbbiakban is szívesen venném a hasonló videokat.

 

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Nagyon tettszett a video, de az irásos anyagokat is nagyon kedvelem.Mindig tudtok valami újat mondani. Köszönet Nektek,de azért pihenjetek és nyaraljatok is, hogy újjult erővel segitsetek nekünk könyvelőknek, ill. a téma iránt érdeklődőknek.

Üdvözlettel: Magdi

 

Marika  -  

A video felvételen  nagyon érthető, hasznos,közvetlen  előadást hallottam. Máskor is szivesen hallgatnám  a hasonló előadásokat.  Élvezet volt hallgatni, számomra mindig tudtok  valami  ujat mondani . Köszönöm nektek. Egy kicsit pihenjetek is , hogy megujult erővel tudjátok folytatni ezt a hasznos  munkát.

 

Judit  -  

Nagyon érthetőek és hasznosak voltak a videók. Köszönöm! A jövőben is örülnék hasonlónak.

Ildikó  -  

Köszönöm a lehetőséget nagyon  sok új és hasznos információt kapok az Önök kiadványátol. A videók kimondottan hasznosak sokat lehet belőlük tanulni jobban szeretem öket mint az írott cikkeket . Kérem ha lehet máskor is küldjenek videófelvételeket./

Andrea  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán!

Szeretném megköszönni a videókat, nagyon tetszettek. A jövőben is szívesen megnézném az Önök által készített videókat. Az előadásmód érthető, lényegretörő, össze sem hasonlítható az általam eddig hallott kötelező előadások színvonalával. A további munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánok, várom a következő írásos vagy hanganyagot.

 

Köszönettel,

Fazekas Andrea

 

Eta  -  

Tetszett a videó és remélem élőben is sikerül a teljes előadást végig hallgatnom.Nekem nagyon "figyelem ébrentartónak" tűnt, ami szerintem jó és lényeges is. Köszi!

Anikó  -  

Köszönöm szépen a videókat, nagyon tetszettek. Előregisztráltam a mérlegképes továbbképzésükre. Remélem Dél-pesten is lesz előadás.  

Üdvözlettel:

Szekeresné Sütő Anikó

Julika  -  

Szeretem a világos érthető gondolatokat. Én ezt láttam, tetszett. Sajnos nem mindig kapja ezt az ember. A kötelező továbbképzéssel én helyhez  és időhöz vagyok kötve nem mindig kapom amire várok. Mindent szívesen fogadok legyen videó, vagy írásos anyag.

Ilona  -  

A videók nagyon hasznosak, új információt is kaptam belőlük. Jó dolognak  tartom, hogy Zsuzsa hangját hallva élvezetesebbé vállnak ezek a száraz anyagok. Gratulálok az új ötlethez, és várom az újabb "hangos" előadást. Köszönet a sok hasznos tanácsért és önzetlen segítségért.

Panni  -  

Kedves Zsuzsi !

 

Köszönöm a videó anyagát, nagyon hasznosnak tartom, mint minden előadásodat amit  eddig Békéscsabán sikerült meghallgatnom több esetben. A kérdésedre válaszolva, Nekem az irott anyagaid is egy-egy témában nagyon megfelelnek, és örülök, hogy minden téren igyekszel megosztani velünk tudásodat, tapasztalataidat, amit nagyon sokszor tudok én is hasznosítani a munkámban. Igy  minden jót kívánok neked és tényleg csak annyit tudok mondani a sok hasznos információért, hogy még egyszer: köszönöm. A nyárra jó pihenést kívánok Neked: Pné.Kozma A.

kati  -  

Köszönöm a videókat, szeretem Zsuzsi előadásait,mert jól érthető,tárgyszerű. Mindig találok benne olyan mozzanatot, amelyre addig nem figyeltem fel.Nagyon fontosnak tartom az előadó személyét .Ő nagyon jó előadó, és sugárzik róla a jóindulat!

 

Éva  -  

Tetszett a videó,mind a négy előadás.Azaz igazság én nem vagyok könyvelő de van egy kis cégünk és szeretem ha én is informált vagyok a mindenkori  változásokba,ezért is szeretem az önök honlapját.

Erzsi  -  

Mind ezt már korábban is irtam nagyon tetszettek a felvételek, nagyon hasznos információhoz jutottam belőlük.

 

Gabi  -  

Nagyon tetszettek a videók. Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy megnézhettem. Új információt is kaptam. Volt olyan, amit az én memóriám tévesen rögzitett. Sajnos!

Ha van rá mód, máskor is szívesen megnéznék ilyen videókat.

Köszönöm!

Üdvözlettel:

                        Gabi

Marcella  -  

Kedves Zsuzsi  ;s Zoltan

Koszonom a videokat , nagyon tettszett ez a tajekoztatasi forma kozvetlenebb. Sok hasznos dologra hvta fel a figzelmet. Szeretnem, ha a videok mellett irasos tajekoztatas is lenne. 

Megegyszer koszonom, tovabbi jo nyarat kivanok.

Gabi   -  

 

Kedves Zsuzsi  és Zoltán!

Nagyon köszönöm a videokat

Ha lehet minél többet kérnék az efajta  tájékoztatásból. sokkal jobb mint az irott szöveg.

A továbbképzésre nem jelentkezem, mert  Pécstől Kecskemét igen messze van

Üdvözlettel  Gabi

 

Böröczky Zoltán  -  

Gabi,

Pécs is versenyben van a lehetséges helyszínek között...

Előregisztráljon itt kötelezettség nélkül:

http://www.adonavigator.hu/xinha/plugins/InsertPicture/img/eloreg/elo_pecs.html

csak a keresztnevét...  -  

Köszönet érte!

Én személy szerint kaptam új információt, és csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy amennyiben van rá lehetőség ebben a formában, akkor szeretnék így is hasznos információkhoz jutni.

 

Rózsa  -  

Jobb a videós tájékoztatás, máskor is örülnék neki.

Sokkal érthetőbb mint az irott szöveg.

Köszönet érte..,

Erzsébet  -  

Nagyon köszönömm a lehetőséget a videós tájékoztatásra!

Szerinetem érthetőbb mint a leírt magyarázat jobban odafigyelek rá mint az olvasott szövegre ,mert a sok jogszabáj értrlmezése írott formában nagyon nehézkes és értrelmezési nehézéset is okoz.

Mária  -  

Köszönöm a videókat, hasznosak és érthetőek, a jövőben is szívesen vennék hasonló tájékoztatásokat.

A továbbképzések helyszínei a lakóhelyemtől távol vannak, legnagyobb sajnálatomra azokon nem tudok részt venni.

Köszönet az értékes információkért, amik sokat segítenek.

Zsuzsa  -  

T. Zsuzsi!

Nagyon tetszettek a videók, pár percben a legfontosabb tudnivalók szépen össze lettek foglalva. Szívesen fogadom a jövőben is ezeket a videókat. Köszönettel

 

csak a keresztnevét...  -  

Tisztelt Böröczky Zoltán !

Köszönöm érdeklődését , nagyon tetszett a videó , kaptam új információkat is , és szívesen fogadok ilyen témájú videókat . amennyiben megoldható .  üdvözlettel  :  Marika

 

Etelka  -  

Nagyon jónak találom a videókat, sokkal érthetőbb egy jogszabály, ha elmagyarázzák, mint a száraz olbasat. Az alkalmazással kapcsolatba is sok hasznos magyarázatot kaphatunk ily módon. Sokszor nincs időnk elmanni egy-egy előadásra, és így nem maradunk le a lényegről.

Ági  -  

T. Címzett!

Nagyon tetszettek a videók, érdekes, és sok hasznos dolgot tudtam meg belőle. Szerintem érdemes ezt tovább folytatni, mert sokkal érthetőbb mint papir formában.

Tünde  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán! Nagyon tetszettek a videók, bár csak bele-bele néztem ebbe a nagy hajtásba. De voltak hasznos, és új információk, és nagyon jó ötletnek tartom ezt a módszert. Örülnék, ha lenne több ilyen anyag is! :-) További sok sikert a munkához!

ÁGI  -  

TETSZETT A VIDEÓ.

Szivesen veszem további anyaghoz való hozzáférést.

Lehetőség esetén meg is vásárolnám a teljes előadadás anyagát, akár utólag pl: több hónappal később.

 

 

Magdi  -  

Kedves Zoli! Nagyon jók a videók, bár nemtudtam végignézni az egészet, de ahogy lemegy ez a sok munka biztosan végig nézem az egészet. A Zsuzsi mindig tud újat mondani, legalábbis nekem. De az írásos anyagot is nagyon szeretem.További sok sikert és jó egészséget kívánok az egész családnak. Üdv.Magdi

Kati  -  

Kedves Zoltán!

Nagyon jó ötletnek tartom a video összeállítást. Világossá és egyértelművé vált számomra sok dolog.Tetszik a gyakorlatiassága, a mindennapi munkában jól használhatók.De az írásos anyag is fontos lenne a visszakereshetőség miatt.

Jó lenne, ha Szolnokon is tartanának továbbképzéseket.

Kellemes nyaralást, jó pihenést kívánok

.Kati

 

 

PIROSKA  -  

                                

                               KEDVES BÖRÖCZKYNÉ ZSUZSI

 

SAJNOS MÉG CSAK BEPILLANTANI TUDTAM A VIDEÓ ELŐADÁSBA, A "SŰRŰ NAPOK"  NEM HAGYTAK TÖBB IDŐT.

AZ EDDIG LÁTOTTAK  TETSZETTEK, AZ IRÁSAI HASZNOSAK.

AZ IDEI ÉVBEN MÁR TÚL VAGYOK A TOVÁBBKÉPZÉSEN, DE  A  JÖVŐRE NÉZVE MEGFONTOLOM AZ AJÁNLATÁT. 

AZ IDÉN IS GONDOLKODTAM, DE AZ EDDIGI HELYSZINEK TÚL TÁVOLIAK, IDŐ ÉS KÖLTSÉGIGÉNYESEK VOLTAK.

A TERVEZETT GYŐRI HELYSZIN SZIMPATIKUSABB, HA IDŐSZERŰ LESZ MEGKERESEM.

TOVÁBBI JÓ MUNKÁT ÉS MEGÉRDEMELT KELLEMES NYARAT KIVÁNOK:

LANCKORNÉ  PIROSKA

Vali  -  

Kedves Zoltán

Nagyon tetszettek a videok, a továbbiakban is szeretnék látni  ilyen nagyszerű anyagot, mely nagy segítséget nyújt munkámhoz.

Köszönöm

Nánai Vali

 

 

Erika  -  

Köszönöm az anyagot,nagyon tetszett,remélem 2009-ben Kaposváron is lesz előadás. Üdvözlettel:Erika

TRENDIX KFT  -  

Nagyon köszönjük a küldött anyagot.

Az előadásrészletek napjaink felmerülő könyvelési problémáira adnak nagyon jól használható válaszokat.

A rendszeresen küldött adótanácsok pedig nagy segítséget nyújtanak mindennapi munkánkhoz.

Köszönettel, TRENDIX KFT

 

 

 

 

Zsanett  -  

Sok időt takaríthatunk meg, ha ezt a módját válasszuk a képzésünknek. Köszönöm a videót, nagyon hasznosnak találtam.

Krisztina  -  

Kedves Zoltán!

Nagyon tetszett a videó összeállítás!  Kaptam új információt is, nagyon örültem, mert érthetően, jól magyaráz Zsuzsi . Gratulálok neki , előadónak született. Kellemes hangvételben, közvetlenül szól a publikumhoz és a gyakorlatiassága miatt méginkább leköti a figyelmet a száraz anyag ellenére is. Jövőre mindenképpen szeretném a kötelező oktatást nála lehallgatni. Esetleg tervezik a kötelező oktatást internetes lehallgatással is? Elég nehezen jutok el ezekre az előadásokra egyéb körülményeim miatt. Nagyon örülnék neki. A videót nagyon jó megoldásnak tartom az emberbe jobban megmarad a hallott szó, de a későbbi visszakereshetőség miatt az írásos formáját is preferálnám a felvetett kérdéseknek, ahogy azt eddig is megszoktuk. Még egyzser nagyon köszönjük.

Üdvözlettel kívánok további szép nyarat!

csak a keresztnevét...  -  

Köszönöm a videós előadást , új információkkal gazdagított , pl tagi kölcsön -  máskor is szivesen fogadok e területről szóló előadásokat .  szép kellemes nyarat kivánok viszont Önöknek is.

 

Vácz Ferencné ( Mariaka )

Letti  -  

Köszönöm a videókat! Minden segítséget szívesen fogadok, mivel eddig még csak tanultam a könyvelést, és most próbálom a gyakorlatban is. Van még mit tanulnom........ A problémám eddig is az volt, hogy ha valamilyen témában megakadok, nem tudok azonnal segítséget kérni senkitől teljesen magamra vagyok hagyva a problémáimmal. A videók témájával kapcsolatosan, nagyon örültem neki, mivel pont ezek a témák foglalkoztattak a közelmúltban, így megerősítést kaptam általuk. Nagyon szívesen fogadok mindenfajta formában információt, mivel ezek általában sokkal érthetőbbek számomra, mint egy jogszabály, vagy törvény.

Üdvözlettel

Letti

Virág  -  

Kedves Zoltán,

Kifejezetten jó ötletnek tartom a videókészítést, hiszen ebben a formában sokkal fogyaszthatóbb minden anyag. Így a lényeges dolgok kerülnek jó körítésben megfogalmazásra, és a magyarázat szintje sem magas röptű, tehát ha valaki nincs otthon az adott témában, akkor is hamar megérti, pontosan miről is van szó.

Köszönöm a munkájukat!

Mária  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Köszönöm az új lehetőséget, a későbbiekben is szívesen néznem video formájában az előadás részleteit - vagy akár  egész előadások anyagát, természetesen térítés ellenében. Nagyon sok hasznos isformációhoz jutunk napi munkánkhoz. Jó pihenést kívánok a nyárra!

Magdi  -  

Tetszettek a videók, de vizuális tipus vagyok  ezért én szívesen  olvasnám  irásban is.

Hálásan köszönöm a szakmai segitségeteket.

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán,

nagyon tetszettek a videók, hallottam bennük új információkat. Én szívesen meghallgatom máskor is, élvezetesebb, mint olvasni. :-) Szerintem ilyen formában működőképes a dolog, az ember közben mást is csinálhat pl. otthon a hallgatásuk közben.

Üdvözlettel:

Samu Zsuzsi

csak a keresztnevét...  -  

Tisztelt Zsuzsa és Zoltán!

Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy a fontos információk nem csak szövegesen, hanem élőszóban is hozzáférhetővé válhatnak. A mai elszemélytelenedő világunkban jól eső érzés ily módon kapni hasznos infókat. Már kisiskolásként is mindig az első sorokban ültem, hogy az előadót láthassam is,  így még inkább meg tudtam az előadáson elhangzottakat jegyezni.

 

Köszönöm

 

Rita  -  

Kedves Zsuzsa!

Nagyon tetszett a videóanyag, röviden, tömören, érthetően foglaltál össze egy-egy témát. A jövőben is szívesen néznék ilyen felvételeket, ha lenne rá lehetőség. Nagyon köszönöm az általad rendszeresen küldött anyagokat, így mindig időben kapok felvilágosítást az aktuális változásokról. Rengeteg segítséget jelent a munkámban és ami a legfontosabb, hogy lényegretörően és érthetően fogalmazod meg az új információkat. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Adónavigátorra és a Te lelkiismeretes munkád által nem érzi magát egyedül az ember ebbe a szakmába.

További munkádhoz sok sikert, kitartást és jó egészséget kívánok!

Köszönöm!

Rita

 

Erzsi  -  

A videókat nagyon jónak találom. Sok fontos információt tudok meg az

Ön oldalukról, további jó munkát kivánok.

 

KKlári  -  

Nagyon sok fontos információt tudok meg az "Adónavigátor"-on keresztül.

Jónak tartom a videókat, a változatosság néha nem árt, de én jobban szeretem az írásos formátumot.

Köszönöm az eddigi segítséget és a kimerítő információkat, amit továbbra is várok.

Kellemes nyaralást, jó pihenést kivánok. Üdvözlettel: Klári

Erzsi  -  

Köszönöm az új információt.

A videó is jó, de a szöveges összefoglalót is szívesen olvasom.

További jó munkát, sok sikert kívánok.

csak a keresztnevét...  -  

Szerintem hasznos látni is és hallani azt emit az ember esetleg már olvasott , de lehet, hogy egy magyrázó mondat világosabbá tudja tenni az olvasottakat. Így volt ez számomra a könyvvizsgálati kötelezettség változásának kérdésével.

Köszönöm

Magdi

Éva  -  

Köszi a hasznos információkat! A videón a magyarázatok világosak, könnyen érthetőek. Ez igaz a hírlevelekre is. Szívesen megnéznék több ilyen videofelvételt is.

Mara  -  

Kedves Zsuzsi!

Köszönöm a hasznos információkat! Video-oktatás formájában szívesen venném a szakmai továbbképzéseket!

Üdv, Mara

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi!

Nagyon tetszett az előadásokról készített felvétel, sajnálom hogy Szolnokot nem látom a felsorolt helyszínek között. Felmerült bennem a gondolat, hogy miért nem lehetséges még távoktatásos jelleggel csatlakozni a továbbképzésekhez, on-line közvetítés formájában. Esetleg modulokra bontott videóanyag megtekintéssel. (Ekkor nem feltétlenül kellene két napra teljesen kivonulni a munkából, délután vagy este is meg lehetne hallgatni egy délelőtti előadást.)Természetesen előre kifizetve a részvételi díjat, és egy elektronikus felhasználói névvel, jelszóval belépve, hogy kontrollálható legyen a részvétel, az igazolások kiadásához és a PM felé történő jelentéshez. Egyre több felsőoktatási intézményben hasonló képpen működik távoktatásos képzés.

További szép napot!

Judit

Marika  -  

Nekem nagyon tetszettek a videók, majdnem olyan érzés, mitha egy előadáson lennék. Viszont ezt akár többször is meghallgathatom.

Én nagyon jó ötletnek tartom; ha lehet akkor még készítsenek hasonlóakat. Témakör majdnem midegy, mivel nem árt ismételni, felfrissíteni az ismereteimet; persze általában a jelen események azok amelyek leginkább érdeklődésre tarthatnak számot.

Köszönöm

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Évek óta veszek részt a mérlegképes könyvelők továbbképzésén, melyet Zsuzsi előadásában élveztem. A videók élmenyszerűbbé teszik az anyagot.

Igazán jó ötlet! További szép nyarat, s jó pihenést!

Piroska

Csoki  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán !

Nagyon nagy lehetőségnek tartom a videót, mert az is betekintést nyerhet a továbbképzések anyagába és hangulatába, aki nem tud részt venni. Személy szerint én nagyon élveztem, számomra nagyon hasznos volt. Kívánok további kitartást.

 Üdv. Mészárosné

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zoltán és Zsuzsa!

Nagyon jó ötletnek tartom a videófelvételeket, sokkal jobban visszaadja a mondanivaló lényegét, mint az írásos forma bár az is nagyon fontos és hasznos..Szerintem ha mód és lehetőség van rá készítsenek minél több ilyen felvételt.Munkájukhoz ismételten sok sikert és kitartást kívánok, a nyáron szakítsanak egy kis időt a kikapcsolódásra.  Alacs Enikő

Ágnes  -  

Nagyon tetszett a videó- előadásuk, mivel helyben  és bármikor megtekinthető, és az előadás módja is nagyon közérthető valamint figyelemfelhívó is volt. Én nagyon jó ötletnek tartanám más témákban is a videós feldolgozást.

Üdvözlettel : Vida Ferencné

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zoltán!

Az előadás nagyon jó vot ! Röviden, tömören és érthetően a lényeget összefoglalva hallhattunk az egyes témákról. Az előadásmód is nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek aki ezen a területen dolgozik!

 

csak a keresztnevét...  -  

Tisztelt Zsuzsa!

Nagyon élveztem a vidaó anyagot, számomra hasznos volt, de bízom benne, hogy az őszi továbbképzésen még több változást meghallok.

Köszönöm: Judit

Magdi  -  

Kedves Zsuzsi! Gratulálok ezekhez a szuper előadásokhoz. Volt részem már hallgatni Önnek januárban az előadását. Kíválónak tartom. Óriási segítség minden könyvelőnek azt hiszem. További sok sikert és jó pihenést kívánok a nyárra. Üdv.Magdi

 

Berta  -  

Köszönöm a videókat nagyon tetszett. Nagyon örülök hogy igy is lehet fontos információkhoz jutni.Mindenkinek fogom az ismeretségi körömben ajánlani. Üdvözelttel.

Zsuzsa  -  

Kedves Zoltán és Zsuzsi!

Én még csak könyvelő tanonc vagyok, de csak kapkodom a fejem a rengeteg új információtól. Ügyvezetőként már több, mint egy éve gyűjtöm és hasznosítom a számomra fontos információkat, amit Tőletek kapok, és csak reménykedni tudok benne, hogy még sokáig külditek a leveleket, és írjátok a weboldalatokat! Jó egészséget, és kitartást hozzá! Nagyon tetszettek a videók is, remélem, hogy ezen a linken keresztül később is elérhetők lesznek, mivel lementeni sajnos nem sikerült. Fantasztikusnak tartom a szakmai tudásotokat, és becsülöm a rengeteg munkát, ami emögött lehet. Könyvelő hallgatóként sok szakmabélivel találkozok, és nekem is van saját könyvelőm, de a Ti átfogó tudásotok és felkészültségetek messze túlhaladja azt, amit Én eddig tapasztaltam.  Számomra Ti vagytok a Példakép! Olyan, mintha egész évben továbbképzésre járnék, és ügyvezetőként sem kell félnem, hogy lemaradok valami fontos változásról, mert Ti mindig időben szóltok! Megvettem a Könyvelők kézikönyvét is, de a hírlevelek tartalma is remekül kiegészíti a tanulmányaimat, segít a cégem vezetésében, és a vizsgákra való felkészülésben. Hálás vagyok, hogy ilyen profi "tanártól" tanulhatok! Köszönöm! 

 

Ildikó  -  

Nagyon tetszettek a videó felvételek. Érthető, világos, figyelemfelkeltő előadás. Hasznos, jó és új dolgokat hallott az ember. mikor azt hiszi, hogy már nincs új számára, akkor is van.(pl.eltérő árfolyam...)

Kár, hogy a nagy távolságok miatt élőben nem hallgathatom meg az előadásokat. Ezért szívesen veszem, ha újabb videófelvételeket nézhetek, hallgathatok meg.

Köszönöm.

marcsi  -  

Köszönöm az értékes tájékoztatót ( a videót ). Nagyon világos, érthető és a lényeget elmondó.Lehet tanulni belőle és ami fontos szerintem- nagyon gyakorlatias.

Köszönöm a lehetőséget a mérlegképes regisztrációra, de én mindig úgy voltam ezzel, hogy szeretek részt venni az első előadásokon. Igy a 2008 évin is túlvagyok  már. De ha a 2009 évit szervezik élni fogok a

lehetőséggel.

Köszönöm a sok-sok  hasznos cikket, örülök hogy rátaláltam az Adónavigátorra és olvasója lehettem. Aánlani  fogom másoknak is. 

 

Andrea  -  

Kedves Zoltán!

Hasznosak voltak a videók, az előadásmód pedig tökéletes, egyszerű emberek számára is  érthető. Jó lenne, ha több ilyen videót is láthatnánk. 

Üdv, Andrea 

Erika  -  

Nagyon tetszettek a videók! Az előadás érthető, gyakorlatias, élvezhető, figyelemfelkeltő, abszolút nem monoton. Szeretnék több ilyen felvételt megnézni. Pár napja léptem be a csapatba, de azt hiszem nagyon hasznos döntés volt.

Köszönöm!!!

Erika

Piroska  -  

Nagyon tetszettek a videók, csak hallgattam őket, közben dolgoztam, s így ténylegesen összekötöttem a kellemest a hasznossal!

Új információt is szereztem a halasztott bevétellel kapcsolatosan, köszönöm!

 

Ica  -  

- Véleményem a felvételekről, hogy rendkívülien jó dolog.

- Találtam bennük új információt, de ami nem volt új, az felfrissült (amire a könyvelőagyunknak állandóan szüksége van).

- Az előadásmód nagyon tetszik, mert a nyelvezete egyszerű, világos, érthető, valóban a munkájukat a lehető legjobban elvégezni igyekvő könyvelőknek szól.

- Azt gondolom, hogy máskor is szívesen megnéznék ill. hallgatnék ilyen videókat, akár sokkal hosszabbakat is.

Köszönöm.  

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa!

Nekem személy szerint nagyon tetszett az előadás, számunkra is éréthető és megfogható formában tájékoztatott bennünket. Én többszörösen örültem ennek a megoldásnak, mert ebben a rendelet dömpingben - ami állandóan változó - kimerítő tájékoztatást kaptunk.Másodszor pedig nekem igen nagy hiányt pótol személy szerint, mert én korábbi balesetem miatt nem tudok részt venni ezeken a továbbképzéseken és így legalább hozzám is eljut az anyag.

Mindenért köszönet!

Julika!

 

csak a keresztnevét...  -  

Tisztelt Illetékes!!

Az előadás nagyon tetszett. Kérem csináljanak máskor is felvételt, mert én személy szerint nem tudtam ott lenni helyszínen és nagyon sok hasznos információval lettem okosabb.

Hajrá! További sok sikert! Várom és sokan mások is a további sikeres felvételeket.

üdv. Heni

 

csak a keresztnevét...  -  

Nagyon tetszettek a videók. Gyakorlatiasak és érthetőek. A jövőben is szivesen veszem, ha kapok hasonló dolgokat. Köszönettel veszem a sok irásos anyagot is, amit Tőletek kapok. Viktória

csak a keresztnevét...  -  

Nagyon jók a videók. Hasznos és élvezetesebb mint az írott anyagot böngészni. Nagyon szívesen megtekinteném folyamatosan az előadások anyagait.

Köszönöm.Zsonita

csak a keresztnevét...  -  

Nagyon jó ! érthető, igazán gyakorlatias az előadás.

Én is vettem már részt a Zsuzsi előadásain, és csak gratulálni tudok ezeken az előadásokon igazi segítséget kapok, mivel látszik hogy nem

csak könyvből ismeri a témákat hanem a gyakorlatban is.

Én is további szép napot és jó nyarat kívánok.

Üdvözlettel Éva

csak a keresztnevét...  -  

Tetszett a video összeállítás, közvetlenebb, figyelemre méltóbbnak tartom az ilyenfajta ismeretterjesztő anyagot. Köszönöm.

csak a keresztnevét...  -  

Nagyon tetszett az előadás, így szóban sokkal jobban megmaradnak az új információk, mint írásban, továbbra is szeretnék kapni, ha lehetséges. Sajnos az előadásokra nem tudok elmenni, mert nekem ez túl messze van, egészségügyi állapotom miatt nem tudok messzire utazni, maximum Székesfehérvár. 

Köszönöm a felvételeket   

csak a keresztnevét...  -  

Szervusz Zsuzsi és Zoltán !

Igen, van új információ-a számvitel már csak ilyen. Az előadásmód igazán jó. Szeretem a pörgős,  folyamatos, figyelmet lankadni nem engedő előadásokat. A lendület és a szakmai hozzáértés nagyszerű szinkronját láthattam. Köszönöm.

Erika

Gabi  -  

Nekem nagyon tetszett mind a téma tárgyalása, mind az előadásmód.

Irén  -  

Nagyon hasznosak a videók ! Már jó egy éve rendszeresen olvasom a cikkeket , és kapok sokszor a feltevésre szánt kérdéseimre választ. Nagyon szeretek itt informálódni,mert érthetően, jól összefoglalva  lényegretörően és ami nagyon fontos , időben kapok, kapunk tájékoztatókat az éppan aktuális problémás tennivalókról. Nagyon köszönöm . Szép nyarat és jó pihenést kívánok :Vincze Mátyásné

csak a keresztnevét...  -  

 Kedves Zsuzsa!

Ezeken a videokon nem előadást, hanem gyönyörű szép meséket hallok, és nagyon élvezem. Nem hittem volna, hogy ilyen szemléletesen  is elő lehet adni ezt a témát.

Zsó

Zsuzsa  -  

Tisztelt zoltán!

Köszönöm az érdeklődést de sajnos nem tudtam megnézni a videot, mert nem lehet megnyitni.

Kívánok én is kellemes pihenést.

Szögi Zsuzsa

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi!

Nagyon jók a videók, máskor is szívesen megnézném a Zsuzsa előadását. Viszont szeretem a jegyzeteket, mert alá tudom húzni a nekem fontos adatokat, információkat.

További jó munkát és sok pihenést!

Rita

Ilona  -  

Tetszettek a videók, találtam bennük új információt, szívesen látnám az elkövetkezendő előadások  felvételét is, esetleg az előadásokról rövid vázlatot írásos formában a honlapon.

További munkájukhoz  sok sikert kívánok !

csak a keresztnevét...  -  

Jó ötletnek találom ezt a megoldsát, nekem tetszett!

Sajnálom, hogy csak az idén "fedeztem fel magamnak" Zsuzsát, szerintem fantsztikus "koponya". (Pozítiv értelemben gondoltam).

Üdv. Teri

Anna  -  

Kedves Zsuzsi!

A videó felvételek nagyon tetszettek, sok új információhoz jutottam. Az előadáshoz csak gratulálni tudok, igazán nagyon színvonalas és érthető volt.,  szívesen nézném és hallgatnám  jövőben is. További munkájához sok sikert kívánok.

Kati  -  

Kedves Zoltán!

Köszönöm érdeklődését, nagyon jó a videós tájékoztatás, annál is inkább, mert nem kell a kinyomtatott anyagok között keresgélni, ha valami nem jut eszembe a témával kapcsolatosan. Zsuzsi előadásai egyébként is nagyon hasznosak, jól érthetőek,gyakorlati tapasztalatokról adnak tanúbizonyságot. Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is meghalgathatom illetve megismerhetem Őt.

Üdvözlettel: Kati 

Éva  -  

Zsuzsi!

A videókat megnéztem, nagyon   ujszerűnek és ötletesnek tartom. Én szivesen nézném és hallgatnám máskor is a különböző előadások kiemelt témáit .

További jó munkát kívánok.

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi

Nekem nagyon tetszett a videós előadás. Szerintem az elkövetkezendő időben is jó ez a változat, jobban leköti az ember figyelmét Nagyon jó előadás volt érthetően és világosan fogalmaztál példákkal alátámasztva ami rendkívül sokat jelent a megértésnél. Sok új információt adtál. Persze szerintem ez azért nem pótolhatja a személyes találkozást és az ott hallgatott előadásaidat, mert az teljeskörűbb, de figyelemfeltésnek nagyon jó. Mindég sok újat adsz nekünk bármilyen formában is tálalod azt. Köszönünk mindent, Egy kérdés összel tartasz-e előadást a változásokról hol  és mikor?

Ági  -  

Számomra nagyon hasznos volt, jó ötlet. kényelmes, hogy házhoz jön az információ és nem kell utazni.

Rita  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Az e-mailen kapott kérdésekre ezúton válaszolnék:

Mi a véleménye a felvételekrol?

Nagyon hasznosak és érthetőek.

Talált bennük új információt?

Számomra rengeteg új információval szolgáltak, olyanokkal amikre esetleg nem gondoltam volna.

Esetleg vannak kifogásai az eloadásmóddal kapcsolatban?

A hangosításon javítanék egy kicsit.

Mit gondol, készítsünk máskor is ilyen videókat,

vagy inkább jobban szeretné csakis a megszokott módon,

írásban látni a szakmai cikkeket?

Sokkal jobban lekötött a videó és jobban is megértettem, mintha olvastam volna. Szerintem nagyon jó ötlet, mert nem kell elmenni személyesen, megspórolja az ember az utazás idejét. Valamint azt lehet meghallgatni, ami valóban érdekel. Máskor is szívesen meghallgatnék ilyet.

Erzsike  -  

Köszönöm, nagyon hasznos volt, rövid, tömör és érthető szívesen nézem máskor is. !

Zsuzsa  -  

Nagyon jók a videók, szívesen megnézem a következőket is.

Én részt vettem a Zsuzsi mérlegképes oktatásán, és ez volt az első olyan előadás,amely érthető, gyakorlatias, és nagyon színvonalas volt.

Gratulálok, és sok sikert kivánok a további munkájukhoz.

Gyöngyi  -  

Nagyon jónak tartom a videokat. Találtam benne néhány hasznos információt. Köszönöm. Jó lenne, ha máskor is készítenének az előadásokról videofelvételt.

Sőt: Jó lenne, ha a mérlegképes kötelező továbbképzés is ebben a formában is működne.

Kati  -  

Tisztelt Szervezők!

Nagyon tetszettek a videók. Szívesen néznék még, amennyiben készül. Jónak és pontosnak tartom a megfogalmazásokat, érthető jól megszerkeztett előadásokat hallottam. Munkám során nem haszálok minden információt, de szívesen hallgatom és megísmerem azokat a témákat is, mert lehet, hogy nálam is előfordilhat.

Nagyon köszönöm mégegyszer.

Üdv..Kati

 

Erzsi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Nagyon tetszettek a videók! Máskor is szívesen megnézem, ha újból készül. Amelyik téma eddi nem szerepelt a "praxisomban", ott hasznos, új információt kaptam, amelyikkel viszont a napi munkámban foglalkozom, ott kontrollnak kimondottan hasznos, hogy jól csinálom-e.

Nagyon tetszenek Zsuzsi előadásai (már hallottam néhány alkalommal a Verzál szervezésében), így nagyon örülnék, ha ősszel Szegeden is sor kerülhetne a mérlegképes továbbképzés megszervezésére.

További eredményes és kitartó munkát kívánok nektek! A nyárra pedig jó pihenést. Üdv: Erzsi

csak a keresztnevét...  -  

IPAX

Magdolna  -  

Tisztelt Szervezők!

A videós információt, minden eddigi formációtól jobbnak és korszerűbbnek tartom.

Na persze ez azért is siker, mert a Zsuzsa  nagyon pontosan és érthetően  fogalmaz és más hallani, mint olvasni.

Azt gondolom, hogy forradalmi áttörés lehet a szakma számára, ha a továbbiakban is elérhető lesz az információnak ez a formája.

Gratulálok és várom a további témákat.

Köszönettel:

Király Lászlóné

 

Erika  -  

Nagyon jónak tartom, hogy videófelvételt is kapunk. Nagyon tetszett. Örülnék, ha máskor is kapnánk. Gratulálok!

Éva  -  

A videófelvételeket nagyon hasznosnak és közérthetőnek találtam.

NBJó  -  

Mi a véleménye a felvételekről?                Jó!


Talált bennük új információt?  Igen...a halasztott bevétellel kapcsolatos kérdésben azonban érdekelne a dokumentálás módja...   

Esetleg vannak kifogásai az előadásmóddal kapcsolatban?        Teljesen jó!


Mit gondol, készítsünk máskor is ilyen videókat, (Igen...)
vagy inkább jobban szeretné csakis a megszokott módon,
írásban látni a szakmai cikkeket?  
(...a videó jobb...)

Éva  -  

Nagyon jók a videók,így egy-egy téma kiemelése.De megvallom őszintén, hogy élőben jobban élveztem, mert tudtam, hogy a két napban erre a témákra összpontosítottam csak!

Zsuzsi nagyon jó előadó, egy percig sem unatkozhat az ember!

Az információkat  közérthetően, szakmai zsargonok nélkül át tudja adni!Vannak olyan törvényi fogalmazások, hogy a századik olvasás után sem igazán tudjuk, hogy mit akar mondani, szabályozni, és Zsuzsi két egyszerű mondattal rávilágít a lényegre!!!

Az a tény, hogy a mai elanyagiasodott világban a honlapján is nagyon jó cikkekkel segíti a munkánkat, számomra a szakmai elhivatottságát jelenti!

Mi csak egy KÖSZÖNÖM-öt tudunk adni, de abban benne van a szeretetünk is!!

Mindenkit bíztatok, hogy legalább a kötelező oktatásban olyat keressen, ahol Zsuzsi az előadó!Ültem én már drága pénzért olyan előadáson is, ahol az előadó még a  tematikát sem tudta!

csak a keresztnevét...  -  

Nagyon tetszettek a videók, máskor is szívesen néznék-hallgatnék hasonlót!

Hegedűs Henrietta

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán!

A videók nagyon tetszettek, szerintem jó ötlet volt elkészíteni. Hasznos információkat tartalmaz, gratulálok.  Én kedvelem Zsuzsa előadásmódját. Nagyon sajnálom, hogy Székesfehérvárra nem látogat el, de talán egyszer erre is sort tud keríteni.

Én is további kellemes nyári pihenést kívánok Önöknek.

üdvözlettel Reppeiné Mariann

csak a keresztnevét...  -  

 

Tetszett a felvétel, ebben a formában kicsit új volt, de teljesen élvezhető.
Mindig szívesen vettem részt a Zsuzsa előadásain. Lényegre törő, érthető és mindig nagyon jól összegoglalja a témaköröket.
 
 
Szép nyarat, jó pihenést  !

Eszter  -  

Nagyon hasznos volt a videó,sok segítséget adott.

Máskor is szivesen megnézem így készitett videókat.

Jó lenne ha késöbb is visszatudnánk nézni ha valamelyik téma éppen

aktuális.Jó pihenést kívánok a nyárra.

Ilona  -  

Érdekesek az előadások, bár egy része egyenlőre nem érint, de azért jó tudni róluk.

Ági  -  

Mindig nagy érdeklődéssel várom az Önök jelenkezését. Nekem nagyon tetszett a videó, mert bevallom ha olvasok, néha elkalandozik a gondolatom, és csak azt veszem észre, hogy az anyag végére értem, és nem emlékszem semmire :-(

Ez a videó, meg teljesen lekötött, minden szavát értettem, és igen, adott új információt, és volt olyan amit most értettem meg igazán.

Még egyszer Köszönöm!

További szép napot kívánok

csak a keresztnevét...  -  

Nagyon tetszett, köszönöm. Hasznosabbnak tartom, mint magát az előadáson való részvételt, a visszanézhetősége miatt. Természetesen voltak benne számomra új, használható információk is. Gratulálok !

 

Ági  -  

Szivesen megvásárolnám az előadás anyagát, ha erre lenne lehetőség.

 

Böröczky Zoltán  -  

 

Ági!


Sajnos nem rögzítettük a kétnapos előadást, csak az első nap felét, kb. három és fél órát. Ebből az anyagból készítettük ezeket a részleteket.


Marika  -  

Nagyon jók az előadások. Érthetőek még ebben az állandóan változó témában is.

Eszter  -  

Köszönöm a videót!

Kérdésem van, Még nem regisztráltam, de megbízott főkönyvelőként dolgozom,2007decemberében kaptam bizonyítványt, három éve vagyok ebben a beosztásban kell tovább képzésekre jelentkezni?

Zsuzsi  -  

Aki 2007-ben regisztrált, annak 2007-ben még nem kellett a továbbképzést elvégeznie, de 208-ban már kötelező.

Zsuzsa  -  

Köszönöm az információkat!

Környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatban kérek segítséget, bálakötöző háló után kinek kell fizetni?

csak a keresztnevét...  -  

Köszönöm, gratulálok az előadás szinvonalához, az önzetlen segítségedhez!

Mivel az ismétlés a mi éltető erőnk, élveztem az előadást!

 

További sok-sok sikert kívánok Zsuzsi, jó egészséggel!

 

Szia: Virágné Bajáról

csak a keresztnevét...  -  

Margit

csak a keresztnevét...  -  

PEDA

  -  

Margit

csak a keresztnevét...  -  

B

Marcsi  -  

Szia Zsuzsi!

Hát most is  csak azt tudom írni, hogy köszönet mindenért. Szenzációs, hogy mennyi segítséget tudsz adni nekünk könyvelőknek. A videók nagyon jók érthetőek. A legjobb az lenne, ha minden könyvelőnek Te tartanál előadást, mivel szenzációs előadó oktató vagy. Mindenhez csak gratulálni tudok, és KÖSZÖNÖM, HOGY VAGY NEKÜNK.. Jó pihenést a nyáron. Töltődj fel, hogy összel ismét  tudjál segíteni nekünk.

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa!

Vigyázol ránk, könyvelőkre, hogy semmiről ne maradjunk le a tengernyi munkánk közeppette. Elsiklunk 1-2 törvény mellett , de Te időben figyelmeztetsz minden fontos tudnivalóra. Ha lenne olyan érdem, hogy "Az ország legelhivatottabb pedagógusa" , maximálisan Te szolgáltál rá.  Köszönettel tartozik Neked sok ezer könyvelő. A "videó" remek ötlet, köszönet érte. Én már voltam kötelező toábbképzésen a Verzál rendezésében, de örömmel hallgatnám újra az előadásodat, ha megtehetném. Ezért örülök a videóknak. 

Nagy tisztelette, és köszönettel: Bné Erika 

Lenke  -  

az igért video játékot nem kaptam meg

Lenke  -  

még mindig nem kaaptam meg

Böröczky Zoltán  -  

 

Kedves Lenke!

Az első videót itt az oldalon megnézheti Halasztott bevétel címmel. Görgessen az oldal tetejére, majd Kattintson a kép közepén a > gombra! A többi videofelvételt, szintén az itt található regisztrációval érheti el. Ha továbbra sem tudja megnézni a felvételeket, írjon nekem a zoli@adonavigator.hu címre!

Lenke  -  

várom hogy megkapjam az első video felvételt