Vége a kétnapos Adónavigátor Konferenciának

  |   írta:   |  

Nem volt könnyű, de nagyon élveztem. Köszönjük a sok elismerő szót, amit a helyszínen és e-mailen kaptunk.Itt a lehetőség, hogy megfogalmazza kritikáit is…

A konferencia résztvevőinek köszönjük a bizalmat, amiért minket választottak. Remélem, hasznos információkat kaptak az előadáson, és találkozunk máskor is.  Írja meg tapasztalatait a rendezvénnyel kapcsolatban! Szívesen fogadjuk a bírálatot is, mert tanulhatunk belőle.

Köszönjük az együttműködést a Bliber Rendezvényház-nak, a HelyszínFórum Kft-nek, a vendéglátást a Hopmester Kft-nek.


Öné a szó, addig is néhány fotó:

            

           

A hozzászólásokban írja meg véleményét!


Hozzászólások

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa !

Nagyon sajnálom hogy nem tudtam résztvenni az előadáson, mert a természet közbeszolt  (betegség).

Szeretném én is kérdezni hogy lehetőség van-e megvenni az előadás anyagát, ha igen szeretném megrendelni.

Köszönettel:

Gönczi Margit

Bognárné Ili  -  

Kedves Zsuzsa!

Köszönöm a konferenciára való hívását. Nagyon szívesen elmennék, de mind a négy helyszin lakhelyemtől kissé messze van. Azonban  örülnék, ha az előadás anyagát videon  meg lehetne venni.Az eddig kapott videók , valamint  a szakmai infók nagyon meggyöztek az Ön felkészültségéről.További jó egészséget és munkájához sok sikert kívánok! Ili

Babi  -  

Zsuzsi van-e lehetőség DVD-n, eseteleg online módon hozzájutni majd az előadásodhoz?

Jó lenne, ha az adótanácsadók továbbképzését online tanfolyamon is megszerezhetnénk. Ezt már írtam óhajként, remélem lehet belőle valami, én nagyon várom, hogy így legyen!!

Üdvözlettel: Babi

 

Márti  -  

Nagyon jó előadás volt... sikerült fejben egy kicsit rendezni a dolgokat az ÁFÁ-val kapcsolatosan.

Köszi... minden jót Nektek.

Hajnalné Márti

Piri  -  

Kedves Zsuzsa SAJNÁLOM, hogy nem tudtam részt venni. A következő alkalomra biztosan jelentkezni fogok. Köszönöm a segítséget

ANNA  -  

Kedves Zsuzsa ! Már többször megfordult a fejemben, hogy Önt , - mert ÖNNEK kijár a nagybetű - javasolni kellene a JUSZT LÁSZLÓ (TV1 ) műsorába, ahol olyanok vehetnek át ugymond kitüntetést, akik , TÖBBET TESZNEK embertársaiért mint az elvárható lenne " cím adományozását. Nagyon megérdemelnék ÖNÖK , DE tartok attól, hogy a szakmai körökben, vagy netán az APEH-nál , stb. ellenszenvét váltanám ki ezzel a kezdeményezéssel. Én minden esetben javasolnám, de a többi hozzászólóknak is gondolom ez a véleménye, látva ezt a sok hálás szakembert, hogy ezt az ÉRDEMÉRMET nagyon-de nagyon megérdemelnék. mINDEN jót kivánok. Üdv. Kissné

Szabóné Ili  -  

Nagyon egyetértek a véleményedben megfogalmazottakkal, csatlakozom a  Zsuzsi munkáját és önzetlen segítését   méltán kifejező ÉRDEMÉREM  szavazók népes táborához!

További munkájához nagyon sok erőt, egészséget kívánok, és azt, hogy Kecskeméten elérhető legyen előadása!

 

Mária  -  

Elolvasva az eddigi véleményeket csak ismételni tudom: nagyon színvonalas előadáson volt alkalmam részt venni. Köszönöm azt az önzetlen segítséget, és folyamatos munkát, amit a hírlevél készítése és közzététele jelent. A készpénzfizetési számlával kapcsolatos "állásfoglalás"-t jó lett volna - amennyiben ez tényleg végleges - már január első napjaiban az APEH központi tájékoztató számain bejelentkező szakemberektől is ebben az értelmezésben megkapni. Mivel ezek nem így hangzottak el, a kétséget sem tudják egyértelműen eloszlatni.

csak a keresztnevét...  -  

Ildikó

Zsuzsa  -  

Jó ideje szerencsém van abban, hogy Zsuzsi ingyenes leveleit megkapjam. Napi munkámban ez óriási segítséget nyújt, jómagam karitatív tevékenységnek tartom. Hála és köszönet értük, mert sajnálatos módon szegény városban, kisvállalkozók könyvelőjeként nem engedhetem meg magamnak - közel sem az előadások díja miatt,mert a szolgáltatásokat, főként ha magas színvonalúak, meg kell fizetni, csak az általam elérhető bevétel az oka - ,hogy a hét elején is lezajlott előadásokon részt vehessek. Egyre nagyobb gondot okoz a kis vállalkozóknak a létezés is. Nem csupán magamról beszélek, hanem az ügyfelek egy részéről is, akik egyre komolyabban küzdenek a létbizonytalansággal. Mi lesz ebben az oszágban még? A tendencia nagyon elkeserítő.

  -  

ezzel senke sem foglalkozik a létezőkre pakolják a terheket mert élnek...

Melinda  -  

Én még ilyen szuper előadáson nem voltam, gratulálni tudok és további sok-sok-sok ilyen előadást. Ismerőseimnek is ajánlani fogom az Adónavigátor előadásait. köszönöm!!!!

Zsuzsa  -  

Gratulálok, minden elismerésem. Én sokszor gondolom már azt, hogy talán szakmát kéne változtatnom. Amikor ilyen előadást hallok, azt gondolom, hogy nem, mert bár iszonyú nehéz, de pont a sok kihívás, amit a segítségeddel megoldhatok, mégiscsak visz előre. Ezek a napok úgy összességében voltak rendben. Mindannyian a magatok területén hozzátettétek a magatokét. Elegáns a helyszín, és elegáns volt az előadás, és a vendéglátás is. Tibor jelenléte kifejezetten megnyugtató volt, láthatóan ő is komoly részt vállal közös vállalkozásotokból. Köszi.

Nóri  -  

Köszönöm Zsuzsi a sok értékes tájékoztatót amit Tőled kapok, rengeteg segítséget nyújtasz. Sajnos a konferencián nem vehettem részt a nagy távolság miatt, de remélem egyszer közelebb is eljössz. Jó egészséget és kitartást kívánok Neked a továbbiakban.

Mariann  -  

Köszönöm ezt a teljeskörű tájékoztatást, nagyon sok hasznos információt kaptam. A tárgyi mentes lakásszövetkezet fordított adózása (számomra) még mindig kétséges, bár az APEH is megerősítette, hogy nekem kell az ÁFÁ-t fizetni.

Judit  -  

Én csak az első napra tudtam elmenni, bár biztos rosszul olvastam, mert azt hittem, hogy a 7-i az lesz a gyakorlati ÁFA. De nem bántam meg, hogy az első napon voltam ott, mert végig tudtuk venni a változásokat. Az előadás színvonalas, érthető volt. Szeretném, gondolom a többi társammal együtt, ha megkapnátok a kötelező továbbképzést is. Az nagyon jó lenne. A párodnak -bár nevedből következtetve lehet, hogy a testvéred- és neked is köszönet a felkészültségért, minden szavadat érdemes volt hallgatni.

MARIKA  -  

Sajnos nem tudtam résztvenni a konferencián, rokkantnyugdíjas vagyok, csak akkor tudok elmenni valahová, ha visznek, de ez így elég nehézkes. De rendszeresen olvasom az üzeneteidet, ami nekem nagyon sokat segít a munkámban. Köszönöm.

Marika  -  

Kedves Zsuzsa! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam részt venni a konferencián! Remélem a következő időpontban már én is ott lehetek! Köszönöm az eddigi segítséget, nagyon sok dolgot tudok meg a TE híreidből

Magdi  -  

Teljesen le vagyok nyűgözve. Szerencsére mind a 2 napon részt tudtam venni és bombázhattam a Zsuzsit a kérdéseimmel amivel még nem voltam tisztában.Minden kérdésemre nagyon kedvesen és udvariasan megkaptam a választ. Nagyon örülök, hogy felfedeztem az adonavigátort, előtte sok éven keresztül más előadókat hallgattam meg akik meg sem közelítették a Zsuzsi előadását. Csak gratulálni tudok a hatalmas tudásáért és kitartásáért, hogy 2 napon keresztül állva fáradhatatlanul mindent megtett annak érdekében, hogy megismerjük az új törvényeket. Az már csak "hab a tortán", hogy Zoli a férjemet is megvendégelte amig várt rám, hogy vége legyen az előadásnak. Mégegyszer köszönek mindent és remélem, hogy még fogunk találkozni.

Ica  -  

Kedves Zsuzsi! Köszönöm a színvonalas tájékoztatást. Az előadások és a közvetlen kapcsolat veled iránytűt jelen az "adólabirintus útvesztőjéből" való kiúthoz. További sok sikert kívánok és erőt hogy tovább tudd folytatni.

Kati  -  

Kedves Zsuzsa! Úgy gondolom, hogy csak az tud ilyen profi módon, közérthetően ismereteket átadni aki a könyvelői szakmát maga is a gyakorlatban napi szinten végzi és ismeri annak összes problematikáját is. Az előadásod színvonaláról csak szuperlatívuszkban beszélhetünk. Sok új információt kaptam mely a fejemben lévő káoszt rendezte. Nagyon szépen köszönöm.

Kati  -  

Színvonalas volt az előadás, köszönöm nagyon sok hasznos információt hallottam.

Anikó  -  

Köszönöm Zsuzsi én is. Csak ennyit tudok hozzátenni, és talán még azt, hogy gratulálok a kitartásodhoz, a szakmaszeretetedhez, mert ezt már pénzért ilyen szinvonalon nem lehet csinálni.

Szilvia  -  

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget arra, hogy tanulhattam Tőled! Az előttem szólók természetesen már mindent leírtak a konferencia színvonalával kapcsolatosan, csak ismételni tudom, SZUPER VOLT! Mégegyszer köszönöm!

Julika  -  

Köszönöm Zsuzsi! Szerencsém volt mind a két nap részt venni az előadásokon, melyet röviden jellemeznék:adózási jogszabályok gyakorlati megoldásai egyszerűen,lényegre törően.Gratulálok a színvonalas rendezéshez, jó egészséget és kitartást kívánok a további munkádhoz .

Edit  -  

Köszönöm Zsuzsi! Igazán nagyszerű volt ez a két nap. Régóta járok különböző előadásokra, de még sehol nem kaptam ennyi gyakorlati információt. Számomra nagyon fontos, hogy már itt az év elején segítettél eligazodni a törvények útvesztőiben. Kívánom, hogy még sok-sok ilyen rendezvényt tudjál szervezni munkatársaiddal együtt. Mindehhez jó egészséget, kitartást és töretlen lendületet kívánok.

Anikó  -  

Az előadás bonyolítása jó volt (bár a későn jövőknek nem jutott "igazi hely") a sorokban is szűken fértünk el. De az előadás miatt ez a kis kényelmetlenség megérte. A Zsuzsi szakszerűsége, és előadás módja remek. Csak minden jót tudok kívánni és persze köszönöm szépen!

VIKI  -  

Szeretném megkérdezni, hogy ha egy Kft vendégházakat üzemeltet és gondnokokat foglalkoztat, akik adóalanyok, akkor a gondnokok is nettó számlát kell, hogy kiállítsanak és a Kft, mint vevő fizeti az ÁFA-t? Ha a szerződést pl.: 2006-évben kötötték, akkor az általános szabályok szerint kell adózniuk a gondnokoknak?

bodonyka  -  

Köszi Zsuzsi! Én már több éve "üzöm" a szakmát és járok mindenfelé és mindenféle?))) előadásokra, de még ilyen szinvonalas és gyakorlatias előadással nem találkoztam. Én ugy érzem, de ezt a kollegák is megerősitették, hogy az konferencia dija és a kapott információk tökéletes arányban voltak egymással. Sajnos ezt nagyon sok esetben, más alkalommal nem mondhattam el. Köszönünk mindent és várjuk a további hasznos emailokat. Egyben férjednek is gratulálunk, hogy a családi összhanngal és kedvességével ő is emelte az előadás szinvonalát. További jó egészséget kivánunk a munkádhoz.!!! és ilyen lelkes segitséget a hozzád forduloknak?))))

Gyöngyvér  -  

Sajnos csak az első napon voltam, az áfa előadáson nem.Kérdésem a következő: a kiegészitő tevékenységet folytatók járulék- fizetésénél emlitetted, hogy a 4.350,-Ft jogviszony függő. amelyet mindev vállalkozásában meg kell fizetni, ha nem vett ki jövedelmet. - ha havonta kell fizetni, akkor minden hónapban kell 08-as bevallást adni, - ha egy évben egyszer fizetnek neki osztalékot, akkor mi e helyzet, - EVA vállalkozónál ez hogyan müködik, pl. EVA BT-nél

bszilvi  -  

Én pedig nem tudok mást tenni, mint csatlakozni az előző véleményekhez. Gratulálok és kitartást,bátorságot,hogy azért mindig mi legyünk egy orrhosszal előbbre!! SUPER VOLT!!

Marika  -  

Én nem tudok mást írni, csak azt, hogy a Zsuzsi SZUPER JÓ!!!!!, és ezt mindig is tudtam, mert a Verzálos előadásokon is részt veszek és holnap megint találkozom Vele. Csak gratulálni tudok az tudásához,-erejéhez,a segítőkészségéhez,és amit az előadásain tud produkálni. Jó egészséget kívánok mindkettőjüknek a családjuknak és a kollégáiknak! Köszönöm!

viki  -  

Én nagyon köszönöm a számtalan hasznos információt! Az előadás nagyon színvonalas,unatkozni nem lehetett, csak belefáradni a sok újdonságba. A fogadtatás, a körülmények minősége páratlan. Nem emlékszem ilyen tiszta, érthető előadásra. Arról nem beszélve, hogy bírtad a 6 órát végig, 2 napon keresztül. NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK A 2 NAPOT!!!! Esetleg "kötelező" előadásokat is szerveztek? Mondjuk Pesten, vagy vidéken? Még egyszer nagyon köszönöm! Viki

Vali  -  

A konferencia tökéletes volt, nagyon sok segítséget nyujtott a munkámhoz. Nagyon köszönöm.

Magdi  -  

Nem tudok bíráló szavakat írni.Végre olyan előadást hallgathattam meg amely a gyakorlati munkámban ad segítséget, és nem csak a jogszabályok előadására szoritkozik. Köszönök mindent.Ha máskor is lesz előadás, jövök!

Diána  -  

Kedves Zsuzsi! Én bírálni nem tudom. Én örülök, hogy találtam végre egy olyan céget, ahol az árak nincsenek egyenes arányba a színvonalal. Ezen csak azt értem, hogy nagyon színvonalas előadás, érthető, naprakész információkat nyújt. Köszönöm szépen