Túl vagyunk a novemberi Adónavigátor Konferencián.

  |   írta:   |  

Nekem a legnagyobb meglepetés az volt, hogy kivétel nélkül, minden résztvevő szemében az érdeklődést, a tudásvágyat láttam. Nem egy átlagos társaság gyűlt össze.
Büszke vagyok Önökre, ilyen klassz hallgatóság nem mindennapi…


90 résztvevővel, reggel kilenctől, délután fél négyig tartott az előadás, utána még egy órán át beszélgettünk, egyéni adózási problémákat közösen megoldva.

A konferencia résztvevőit arra kértem, a hozzászólásokban írják meg tapasztalataikat, jó vagy rossz élményeiket.


Hozzászólások

Márti  -  

Sajnos Jan.7-én kórházba megyek.

Viola  -  

Kedves Zsuzsi! Végigolvasva a hozzászólásokat, hát igen tényleg ilyen volt. Nagyon örülök, hogy ott voltam.Köszönöm a sok kézzel fogható hasznos információt! Nagyon jó egészséget, sok örömet kívánok Neked, ( nem egészen önzetlenül) mert továbbra is számítunk a segítségedre.Viola

Éva  -  

Köszönöm a nagyon színvonalas előadást és a jegyzetfüzetet, melyet áttanulmányozva újra végiggondolhatom az előadáson hallotakat.Sok hasznos információhoz jutottam. Bár még zsong a fejem a változásoktól, azért remélem hogy mire alkalmazni kell az új szabályokat kitisztul a fejem. Továbbra is figyelemmel kísérem honlapot és várom az új információkat. Nem utolsósorban színvonalas volt a vendéglátás és finom volt a felszolgált étel. Köszönöm Lénárd Gyuláné

Tercsi  -  

Annyi szépet és jót hallottam az előadásról, és én is kaptam már segítséget Zsuzsiéktól, melyet itt is megköszönök. Az lenne a kérdésem, hogy Debrecenben tartassz-e valamikor előadást Zsuzsi? Érkezett-e már valamilyen megkeresés a Hajdú-Bihari régióból? Én nagyon szívesen látnálak, hallanálak! További jó és küzdelmes munkát kívánok Zsuzsinak és csapatának, továbbá kívánom azt, hogy meg tudjátok értetni velünk ezt a sok-sok változást, ami évről-évre érint bennünket! Üdvözlettel:Tercsi

Anna  -  

Én hobbiból olvasom az Önök által küldött hireket, olvasom a hozzászólásokat, mivel már nyugdijba vonultam.(pü. és számvitelen dolgoztam ) Hihetetlen, hogy az Önök munkájukkal ennyi megelégedett és hálás ember van, -közéjük tartozom én is- . Ennyi dicsérő sorokat még nem olvastam sehol.Ebből is látszik m i l y e n nagy szükség van Önökre. Gratulálok és minden jót kivánok!

Magdi  -  

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni az előadásra, pedig sokat tanulhattam volna. De ígérem, hogy a következőn biztos ott leszek. Ennyi jó tapasztalat után már alig várom a következő előadást. Üdvözlettel.Magdi

Anikó  -  

Először is az előadó kolléganőnek szeretnék gratulálni, minden elismerésem. Az egész napon át tartó folyamatos kőkemény jogszabály ismertetés alatt egy percre sem lankadt a figyelem. Köszönet érte. Nagyon hasznos, érthető volt, habár tudjuk, hogy az Áfa értemezés sok hiányosságot hozott a gyakorlatban.

Zoli  -  

November 29-én, Adónavigátor Konferencián csak Zsuzsi adott elő.

Kati  -  

tényleg remek előadás volt, de csak a Te általad előadott rész. Én nem voltam megelégedve ezzel a férfivel. Úgy hogy én csak Téged szeretnélek előadónak látni még nagyon-nagyon sokáig.

Éva  -  

Az emberben manapság egyre többet és jöbban benne van a félsz, hogy vmi elmaradt, kimaradt, lemaradt... A konferencia után viszont megnyugvás töltött el, hogy sikerült megtalálnom azt az információforrást, ami mellett biztonságban érezhetem magam, tudom, van hova nyúlnom, ha megakadok. Nem győzőm eléggé hangsúlyozni, mennyire köszönöm azt a rengeteg munkát, ami e nap mögött volt, és kívánok sok-sok energiát a folytatáshoz. Győri Éva

Saci  -  

Nagyon jó volt az előadás, különösen a fordított áfáról szóló része. Aki ott volt, biztos vagyok benne hogy, érti. De, hogy fogják ezt érteni és gyakorlatban használni az iparosok? Ez rejtély....

Ildikó  -  

Nagyon tartalmas, lényegretörő, egyértelmű, gyakorlatias, egyszóval szuper volt az előadás.Biztos problémák még felmerülhetnek, de ez az előadás igen komoly segítség a jövő évi teendők előkészületéhez és megoldásához. További sok sikert mindannyiunk érdekében. Üdvözlettel : Ildikó

Alacs Enikő  -  

Nagyon elégedett voltam az előadás minden részével, rengeteg új dolgot tanultam!!Ilyen magas szintű előadást még soha sem láttam és ami utánozhatatlan a Zsuzsi nekünk és értünk magyarázott teljes szívvel és lélekkel...ezt tanítani kellene... Nagyon szépen köszönöm!!A jövőben is részt szeretnék venni rendezvényeiken!!!

KATI  -  

Kedves Zsuzsi! Ismételni tudom csak az előttem irtakat. Káprázatos volt az előadásod. Először is olyan tudással rendelkezel,és végig úgy adtad át a tudnivalókat nekünk "nebuloknak", hogy annak ellenére, amilyen hatalmas anyagról volt szó a Te eszméletlen nagy tudásod, és nagyon jó tanitási stilusod elfeledtette velünk, hogy milyen nehéz is ez a dolog. Nagyon szépen köszönöm az egész napot Nektek, de nem is fejezi ki azt a csodálatot amivel szervezéseteknek, és rengeteg munkád megköszönésének szeretnék "hangot" adni soraimmal. Én már szerencsére szeptemberben is voltam Adónavigátor konferencián,akkor is és most is nagyon jól tudtam az irásos anyagot használni, és először nagyon fáradtnak éreztem magam mikor eljöttem du, de egy marcipános csoki "legyűrése" után, én is még sokáig a Tőletek kapott irásos anyaggal és a HVG oldalainak olvasásával próbáltam tanulni a dolgokat. Jó pihenést kivánok Neked és Zolinak is ezután a sikeres Adónavigátor nap után, melybe nagyon sok munkát fektettél, de hidd el, nekünk ez a nap nagyon sokat segitett tudásunk bővitésében. köszönettel és üdvözlettel: Illy Kati

Ágostonné Borsi Györgyi  -  

Zsuszi! Minden várakozást felülmúlt a továbbképzés! Van viszonyítási alapom az évek során-évente a törvényváltozási továbbképzésekről! (Majd pirátvban leírom ha van rá mód). Ennyire összeszedett, ennyire "tudja mit mond, és érti is, és tovább tudja adni a tudást" szakemberrel még nem találkoztam. Ez volt a vélemeénye a kolléganőmnek is. Akinek elmondtam,mert nem erre az előadásra jött, a kardjába dőlt! Az előadó saját maga helyett küldött valakit, majd az igért 14 órára sem ért oda. SEMMIT nem értettek meg az ÁFA-ból, mert ez csak ÁFA nap volt... Én hazafelé átpörgettem a hallottakat, este 23-ig átolvastam a szinvonalas kapott szakanyagot, és végre "nyugodtan" aludtam el. Tudom, hogy még tanulnom kell a Tv-ket, de a stabil alapot megkaptam hozzá! Minden tiszteletem és köszönjök!!!!!!!

Adrienne  -  

Az előadás fantasztikus volt!!! Nagyon örülök, hogy részese lehettem a konferenciának. A szervezés szintén tökéletes volt!!! Csak gratulálni tudok.

csak a keresztnevét...  -  

Csak egyetértek az elöttem szólókkal! Jövőre veletek ujra! Mária

Éva  -  

Egy apró megjegyzés, amit eddig még nem láttam. Az előadást mindenki dícsérte, ezért erről én már nem írok, de egyet értek az előttem szólókkal. A JEGYZETFÜZET! Hihetetlen segítség volt, hogy a fóliák kicsinyítve ott voltak a füzetben, mellette jegyzetelési lehetőséggel. Így bármikor elővehető később is és könnyen megtalálható minden info. Aprónak tűnő figyelmesség, de óriási segítség! Gratulálok! Érdeklődéssel várom a januári áfa előadást!

Erzsi  -  

Kedves Zsuzsi! Ez volt az eddigi leghasznosabb előadás, amit valaha is voltam. Kellemes meglepetés volt, hogy olyanról is beszéltél ami eredetileg kimaradt volna, de kérted, hogy írjuk meg még mit szeretnék hallani. Még egyszer nagyon köszönöm és, ha tudok másokor is elmegyek az előadásaidra és másoknak is fogom ajánlani.

Mária  -  

Elolvasva az eddigi hozzászólásokat maximálisan egyetértek azzal, hogy szinvonalas Konferencián vettünk részt. Nagyon sok új információt kaptam, melyet ezúton is köszönök. A jövőben is szeretnék résztvenni az Önök által szervezett előadásokon.

Ági  -  

Ez volt az első olyan előadás, amelynek nem volt olyan része amit untam volna. A feszített tempót nekünk is nehéz volt követni, hát még neked aki egy pillantra sem álltál le. Minden elismerésem! Profi előadás volt. Még sok tanulnivalónk van, de indulásnak tökéletes. Szükségünk lesz még a januári előadásra is.

magdi  -  

Először is megköszönöm az előadást. Érezhető volt az előadásban a felkészülés, a tematika szerinti haladás, amelyet Én személy szerint nagyon jól tudtam követni és főleg érteni. Érezni lehetett a sok munkát amit bele tettél, amit Én egyfelől megtiszteltésnek is vettem. Az előadás végén azzal az érzésel álltam fel, hogy megérte eljönni, befizetni mert sok minden tisztült bennem a káoszból. Köszönöm

Kedves Zsuzsi  -  

Köszönöm az előadást nagyon színvonalas volt.Egy kicsit talán sok is. Fel kell dolgoznom a hallottakat és természetesen ennek tükrében vállalkozásimra vetítenil. Az előadás után nem volt lelkem további kérdésekkel zaklatni. De ha kételyeim merülnek fel emailben kerem. December hónapban bőven lesz elfoglaltságunk. De az áfa bevallási időszak után még megér egy "misét" talán egész naposat is. Köszönöm a színvonalas előadást.

Ágnes  -  

Kedves Zsuzsi! Ezúton is meg szeretném köszönni a sok-sok új információt.Nagyon jól éreztem magam az előadás folyamán!!!

Pila  -  

Köszönjük a lényeges változásokat kiválóan súlyozó előadást, amit a feszített ütem ellenére sikerült maradéktalanul megvalósítanotok. Különösen örömre szolgált az év végéig, valamint a következő év elején felmerülő feladatokról szóló tájékoztatás; ez ugyanis jelentős segítséget nyújt a munkánkban. Minden kétséget kizáróan az egyik legjobb előadás volt amelyen résztvettem, amit jól megközelíthető helyen, kulturált környezetben, nagyszerű járulékos elemekkel(tea, süti, kávé, ebéd) egészítettek ki. Igazolva látom, hogy a számos rendezvény közül éppen ezt az előadást választottam. Tömören: KÖSZÖNÖM!!!

Anna  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán! Nagyon köszönöm a tegnapi napot, nagyon sok új információt és segítséget kaptam és nagyon fogom várni a januári Áfa konferenciát is.Addig viszont emésztek és elkezdem felkészíteni magamat és az ügyfeleimet a jövő évi teendőkre.Bár a könyvelő barátnőmmel összedugjuk a fejünket az elkövetkezendő napokban és a hallott információkat még tovább gyúrjuk.Ő más előadáson volt, mint Én ,de Nekem az elmúlt évek alatt ez volt eddig a legtökéletesebb és legszínvonalasabb.Most először éreztem azt, hogy egy könyvvizsgáló mennyire emberi, közvetlen és a tudásával nem lenyomni akar, hanem valóban segíteni.Szóval tele vagyok nagyon jó élményekkel és sok hasznos információval. Még egyszer nagyon köszönöm Önöknek. Üdvözlettel: H.anna

Timea  -  

Kedves Zsuzsi, csatlakozom az előttem szólakhoz. Már mindent leírtak, ami bennem is negfogalmazódott. Érdemes volt Nagykanizsáról felutazni. Az Őn magas szakmai munkája mellett és még megemlíteenem a profi szervező munkát, amit a kollégái a háttérben megoldottak. Csak így tovább!

Szányel Diána  -  

Nekem a könyvelő barátnőim azt mondják, hogy perverz vagyok mert nagyon tetszik az áfa tv. Ma sokat beszélgettünk, és olyan jó érzés segíteni nekik, mert sok dolog érthetővé vált számomra. Köszönöm szépen, hogy ilyen színvonalas, humoros előadést tartottál!! Persze az áfa tv. -be még sok tanulni való van.

Eszter  -  

Kedves Zsuzsi! Én most voltam először nálad oktatáson,de nagyon hasznos volt az egész oktatás.Igaz nagyon nagy anyag volt.Neked sem lehetett könnyű ekkora anyagot úgy elkésziteni,hogy minden benne legyen.Nagyon jól éreztem magam máskor is szívesen megyek hozzád oktatásra. Kellemes hétvégét kívánok neked és az egész családodnak. Üdvözlettel Cseppelné Eszter

Anikó  -  

Kedves Zsuzsi, megint remek volt! Szerintem ez két nap simán lehetett volna, az emésztése pedig igen hosszadalmas, de a lényeges dolgok benne voltak. Az előadás annyira, jó volt, hogy sikerült a lényeget megértenem. Nagyon tetszett, hogy felhívtad a jogalkotó szándékára a figyelmet, mert érthetőbb volt számomra, hogy miért került a törvénybe pl. a fordított ÁFA. Köszönöm szépen és további sikert és energiát kívánok a munkádhoz!

Szilvi  -  

Rengeteg új iformációt kaptam, eddig ugyanis a napi munka mellett nem volt még időm az új törvényekkel foglalkozni (pl.: Áfa). Rá kellett jönnöm, hogy nagyon sokat és folyamatosan kell tanulnom. Hasznosnak találtam a tegnapi előadást, nagyon örülök, hogy rátaláltam az adónavigátorra! Sürgősen szükség lenne az egynapos áfa törvény kivesézésére, ugyanis rengeteg a kérdés. A törvény átolvasása, kiemelés, jegyzetelés után konkrét kérdéseket küldök. Köszönöm a lehetőséget

Éva  -  

Ennél profibb előadáson még nem vettem részt, csak gratuláció illeti meg Önöket! Az elkövetkező időben is mindenféleképpen szeretnék részt venni az Önök által szervezett előadásokon. Köszönön!