Számoljunk 100-ig...

  |   írta: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna   |  

Ennek a bejegyzésnek egy része, csak akkor szól Neked, ha korábban még nem jelentkeztél a novemberi Adónavigátor Konferenciára. Viszont, ha már jártál nálunk előadáson, akkor a cikk második felében feltétlenül számítok a segítségedre…!

Kezdjük a bejelentéssel:

FELKÉSZÜLÉS A 2011-ES ADÓÉVRE
Adónavigátor Konferencia
2010. november 24.
Budapest - Lurdy Ház

Remélem, vetted akorábbi üzeneteket, és talán vártad is, hogy meghirdessük a jövő évi adóváltozásokról szóló Adónavigátor Konferenciát! Tudom, boldogabb lennél, ha nem kellene minden évben új szabályok szerint dolgoznod. Ez az örökös macska-egér harc a legendás „magyar leleményességről” is szól.

Miért változnak a törvények?


Nem, nem a törvényalkotók leleményességére gondolok, hanem az adózók (és könyvelőik) találékonyságára. Új törvények - új korlátok, de mi mindig megtaláljuk a gyenge pontokat, azokat a lehetőségeket, melyeket kihasználva, törvényes keretek között optimalizáljuk az adófizetést.
Az Adónavigátor Konferenciák ezekről a lehetőségekről is szólnak.

Mennyibe kerül?


Tudjuk, hogy találsz a miénknél olcsóbb előadást is.
Olyat, ahol felkészült szakemberek és hivatalnokok, nagyon pontosan, precízen elmondják Neked a megváltozott törvényeket, melyik paragrafus helyett, melyik cikkely lép életbe. Az ilyen előadások is nagyon hasznosak, feltéve, hogy nincs kedved elolvasni a törvényt. Mi egészen másképp dolgozunk…

Ha a magas árral van gondod, ajánlok egy megoldást…

Dönts gyorsan, és jelentkezz minél előbb!

A mai naptól (2010. október 21.) az első 100 jelentkezőnek 25% kedvezményt adunk a részvételi díjból. Ha egy korábbi konferenciánkon már jelentkeztél, akkor most nem kell még egyszer, Te már akkor megkaptad a kedvezményedet!
Mostantól számolunk százig...

Miért éppen Adónavigátor Konferencia?


Most segíts!

Ha már jártál nálunk, kérlek, írd meg a hozzászólásokban tapasztalataidat az Adónavigátor Konferenciákról!
Ha még nem jártál nálunk, akkor azt írd meg, milyen elvárásaid vannak egy szakmai előadással szemben?

Ötletek:

- Miben különbözünk más előadásoktól?
- Tényleg drágábbak vagyunk, mint mások? Ha drágábbak vagyunk, miért választasz mégis minket?
- Miben fejlődhetnénk, hogy elégedettebb legyél?
A tavalyi, "Felkészülés a 2010-es adóévre" című konferencia hallgatói hozzászólásait itt olvashatod >>

- KEDVEZMÉNY MEGHOSSZABBÍTVA -
2010. október 27. 18 óráig.



Hozzászólások

Márta  -  

Zsuzsa!

Köszönöm a rendszeres tájékoztatásokat. Remélem, hogy legközelebb már el is jutok nemcsak a mérlegképes továbbképzéseken fogunk találkozni.

Szép napot és további kitartó munkát kívánok!

Márta

Erzsi  -  

Zsuzsa nagyon szivesen elmennék az előadásra, de sajnos családi okok miatt nem tudok, férjemet most műtik mozgáskorlátozott és nem tudom egyedül hagyni, viszont az előadás Cd-jét vagy könyvét szivesen megveszem az ügyfélbarát navigátor cimű előadás anyágát is megvettem. Talán a kérésem az lenne, hogy ha kitudnám nyomtatni, mert nagyon sok esetben a meghallgatott CD-t a konyomtatott lapokon még jobban áttudom nézni.

Köszönöm a megértésedet és előre várom hogy az anyagot megtudjam hallgatni. Köszönönettel  Németh Lászlóné  Erzsi

 

 

csak a keresztnevét...  -  

Én még nem voltam az előadásaidon. De már annyit hallottam róla, hogy egyből jelentkeztem. Már alig várom és nagyon kíváncsi vagyok.

Zita

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi !

Ugy vagyok a konferenciákkal, hogy biztosan hasznos minden, amit elmondanak, no de a Te előadásod nem csak elmondásként élem meg!!!

köszönöm az előzőeket is, és a sok segítséget is, amit kapunk Tőled

Tilda

Kriszta  -  

Kedves Zsuzsi!

Nagyon hasznos és közérthető előadásaidat rettentően hiányoljuk Szegedről. Amikor itt jártál, volt aki Szolnokról is lejött, hogy halgathasson Téged.

Ezért kérünk, hogy szervezz ide a közelünkbe is előadást!

Köszönettel és tisztelettel:

Kriszta

Anna  -  

Kedves Zsuzsi! Igen voltam az előadásodon. Számomra a gyakorlatias előadásod tetszik a legjobban.Nagyon hasznos, ha csak egy ötletet tudok belőle hasznosítani, már megérte.

Zsuzsa  -  

én is voltam mar Adonavigator konferencian es nagyon tetszett, hogy

voltl mondaniavloja es tartalma is az eloadasnak. Azonkivul jol szervezett es felepitett az egesz. De ezt mar masok is elmondtak,

Most azert irtam, mert tamadt egy otletem: mi lenne, ha a kotelezo Merlegkepes tovabbkepzeskent , esetleg kreditpontos eloadaskent ezeket a konferenciakat is lehetne latogatni?

 

 

 

 

Ilona  -  

Azért járok az Adónavigátor előadásaira, mert teljesen egyetértek Eszter, Kati, Heni, Ági hozzászólásaival. Csak ismételni tudnám Őket.

Zsuzsa egy rendkivül jó előadó, fantasztikus szakmai tudással rendelkezik, és minden problémámra megkapom a választ.

Hálás köszönettel ! Ilona 

Erika  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Elküldtem a jelentkezésemet a konferenciára. Már nagyon vártam az értesítőt.

Az előadás hanganyagát nem lehetne "ajándékba kapni" a résztvevőknek? Jó lenne abban a tudatban végighallgatni az előadást, hogy elég figyelni és ami esetleg elsőre nem volt érthető azt a cd-ről vissza lehet hallgatni.

Az 5 előadásos edzésprogramban is így volt. Remélhetőleg a 2011-es évben is így lesz.

Köszönettel:

M.Erika

 

 

Eszter  -  

Profi előadás!  és mindig megkapod a gyakorlati megoldást is a kérdéseidre. Zsuzsi, ezt már a tavalyi konferencián is megszerettem volna mondani: biztos tudod, de azért jó tudni, hogy ez  "át is jött". Nem csak a tartalom hanem a forma is kiváló az előadásaidon. Éspedig: látvány, csomagolás, érdekes, színes, figyelem fenntartó kommunikáció. Tudod ez egészen más mint egy hétköznapi öltözetben látni egy relativ "bejáratott" előadót - amely idézi a törvényt és megtéve amiért fizették elmegy tovább a következő tartandó előadására. Na, megtaláltam a helyes kifejezést : a te előadásod EGY MESTER KURZUS !  Köszönjük !

 

Kati  -  

Én sem akarom ragozni, teljesen egyet értek Henivel. Amióta az első Adókonferencián részt vettem Zsuzsinál, azóta más szóba sem jöhet. Pontosan azt kapjuk, ami nekünk könyvelőknek kell.

Heni  -  

Az Adónavigátor előadásoknál csak az első alkalommal tétovázik az ember. Egyszer eljössz.....és soha többé nem akarsz máshová menni előadásra.

Ági  -  

Ez nem egy magasröptü konferencia.

Ez pedagógialig felépitett, könyvelői nyelvezetre forditott előadás.

Ez a kapcsolat nem egy alkalomra szól, Zsuzsi ezentúl miondig minden segitett., közvetlen személyes ismeretség nélkül elektronikus formában.

Rendkivül jó segédanyaogakat is rendelkezésünkre bocsát

Úgy érzed, mintha vendége lennél

Ezek után az árnak más nincs jelentősége.

 

 

 

Szilvia  -  

Kedves Zsuzsi!

Mennyibe kerül a konferencia?

Kérdésem, hogy az idei évi konferencia hanganyaga is megrendelhető majd CD-n? Ha igen, mennyibe az mennyibe fog kerülni?

(a tavalyi cd-t nagyon hasznosnak találtam, köszi!)

SZ

 

Böröczky Zoltán  -  

Kedves Szilvia!
14 órakor a képre kattintva a konferencia ára is kiderül (bocs!).
Igen, ebből is lesz CD – de élőben jobb... és a konzultáció, ami akár egy-másfél órás is lehet, nem szerepel majd rajta.
 

nanita  -  

Jaj de jó, örömmel olvasom, hogy ezen évi konferencia előadásáról is lesz cd hanganyag! A tavalyit is hasznosnak találtam és a mellékelt kis füzet bizony hasznos segítségnek bizonyul a mai napig is.