Mérlegképes továbbképzések

  |   írta: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna   |  

Szerdán lezajlott az elektronikus beszámoló-készítésről és közzétételről szóló szakmai rendezvényünk, 9-től délután 4-ig, két turnusban összesen 400 résztvevővel. A délutáni előadás elején kicsit kínos helyzetbe kerültem...

Elfelejtettem bemutatkozni – nekem olyan érzésem volt, mintha egy szünet után folytatnánk a programot, csak megfeledkeztem arról, hogy közben kicserélődtek a résztvevők. Néhány perc kellett, hogy eszméljek és pótoljam a mulasztásomat. Ezúton is elnézést kérek az érintettektől!

Azóta jó néhány résztvevőtől kaptunk üzenetet, hogy a hallottak alapján máris sikeresen megkezdtek az elektronikus közzététel folyamatát.
Ugye, hogy nem is olyan ördöngös dolog...?

Van némi restanciám, korábban azt ígértem, megmutatom, mikor és hol találkozhatunk mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzésén.

Mérlegképes továbbképzések:


Budapesten 2009. június 2-3-án és szeptember 8-9-én.
Ha jövő hét végéig jelentkezik, 15% kedvezményt kap a szervező cégtől.


Hozzászólások

Magdi  -  

Kedves Zsuzsi! Nekünk sikerült papír alapún elküldeni, ezért nem vettem részt az előadáson.

Katalin  -  

Kedves Zsuzsa!

Szerdán végre sikerült személyesen elmennem az előadásra, amelyen sok információt kaptam.Azok alapján elkezdtem az elektronikus bevallások feladását. Még egy kicsit sete-suta módon megy, de az előadás nélkül szerintem gondban lettem volna. Köszönöm.

Farkas Győző  -  

Sajnos, én nem voltam Zsuzsa előadásán, de szerencsére másik előadásának voltam részese.

És abban is nagy szerencsém van, hogy mind Zsuzsával, mind pedig Zoltánnal (ő a B.Z. monogrammal jelölt kedves "elköszönő ember", akit Anikó, hozzászólásában dicsér) nagyon jó szakmai kapcsolatot sikerült kialakítania, pedig mi pécsiek vagyunk, szakmabeliek (bizonyos értelemben konkurensek).

- nagyszerű emberek

- kiváló felkészültséggel

Ahol csak lehet, mindenhol ajánlom őket.

B.Z. (Böröczky Zoltán)  -  

Győző!

Mibe fog ez nekem kerülni...?! :-)

Gyöngyi  -  

A beszámoló közzétételéről szóló előadáshoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy én már aggódva az elektronikus módszertől, papír alapon beadtam, és mégis elmentem az előadásra. Nagyon örülök, hogy megtettem, mert olyan információkhoz jutottam, amelyek megszerzése, kipróbálása egyedül nagyon sok időt, energiát emésztett volna fel, és biztosan sok bosszúságot is okozott volna.

Köszönet a precíz, pontos eligazításért!  Már nem tartok a következő évi közzétételtől, megvannak hozzá a remek alapok.

Anikó  -  

 Kedves Zsuzsi, nagyon jó volt az előadás, én délután voltam ott. /Kérdeztem is :)/ Ja és persze választ is kaptam. Egy apró észrevétel, ami feltűnt, hogy kismillió ilyenolyan szakmai fórumon találkozom könyvelőtársakkal, mindenki mindenkivel azonnal összetegeződik , hisz sorstársak is vagyunk. :)Szerintem Ha Zsuzsi is kezdeményezné ezt, senki nem bánná, mert közvetlenebb a kapcsolattartás, és tegező formában is meg lehet adni a tiszteletet egymásnak. Nekem is odaszólt az előttem ülő szerda délután, hogy töltsd le  a mokkát és kész, mikor hallotta. hogy a társammal erről beszélgetek, aztán előtte sose láttuk egymást, de még nem is láttam olyan könyvelőt, aki ezen megsértődött volna. Külön jólesett, hogy B.Z. az ajtóban mindenkitől elköszönt és megköszönte, hogy ott voltunk, nagyon szimpi gesztus volt. Én sokat tanultam a szerda délutánból, szerintem nagyon megérte, köszönöm szépen és szép napot :)

Klára  -  

Kedves Böröczkyné Zsuzsa!

Mindíg érdeklődéssel olvasom a közzétett üzeneteit, tanácsait és

főleg szakmai tájékoztatásit. Nem is igazán a mérlegképes könyvelők

továbbképzése érdekelne, hanem az adótanácsadók credit pontjainak

gyüjtése céljából rendezett előadások. Hól lehet erről valami tájékoztatót  találni?

                                                                         üdvözlettel Szászné