Még az ég is felderült...

  |   írta: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna   |  

Reggel a konferencia résztvevői borongós hangulatban, szemerkélő esőben érkeztek. Kardigán, nagykabát, esernyők... - Három napja ilyen vacak az idő, nehéz lesz felvidítani őket - erről beszélgettünk kezdés előtt.

Ráadásul a téma sem lelkesítő „2009. évközi adóváltozások” Nehogy unatkozzunk a nyár napfényes napjaiban sem... Nem baj, legalább ma nem sajnálja senki, hogy a strand helyett egy unalmas fejtágításon vesz részt.

De aztán napközben mégiscsak sikerült jó hangulatot teremteni, sőt délután, amikor kiléptünk a Lurdy Házból, verőfényes napsütés fogadott.

Ez egy napfénycsalogató konferencia volt.

Legalábbis mi így éltük meg. Ha Ön ott volt, kíváncsi vagyok a véleményére. Milyennek látta szakmai, vagy bármi egyéb tekintetben a rendezvényt?

Hamarosan kiteszünk az oldalra egy-két részletet a konferencia hanganyagából. A teljes hangfelvételt, egy 30-40 oldalas e-könyvvel együtt hamarosan meg lehet rendelni.

Az utóbbi hetekben meglehetősen lefoglalt a fenti konferenciára való felkészülés. Rég jelent meg friss cikk az oldalon. Igyekszem pótolni a mulasztásomat, a következő cikk (még e héten) a diákmunka adózásáról szól majd.

Tehát, ha ott volt, hogy érezte magát a konferencián?

Azt is írja le, mi az, ami nem tetszett! Mi bosszantotta leginkább, miben javulhatunk a jövőben?


Hozzászólások

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa és Zoli!

Sajnálatos dolog miatt nem tudtam résztvenni az előadáson pedig nagyon szeretem Zsuzsa lényegretörő előadásait,ezért megrendeltem a csomagot!Remélem nem gond a kérésem,mint utánvét!

Jó pihenést kívánok.Üdvözlettel

  Köszönettel Marika

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsanna,

Csak gratulálni tudok, bár nem vettem részt a rendezvényen, nagy érdeklődéssel olvasom leveleit. Irigylésre méltó irodalmi minőségű jelen fórumon folyó szakmai marketing-munkájához további sikereket kívánok.

Döbrössy Károlyné

Győr

Erzsébet  -  

Sajnos a konferencián nem tudtam résztvenni.

Anikó  -  

Szeretném megkérdezni, hogy az előadás hangfelvételét meg lehet-e vásárolni?

Köszönöm, Anikó

Böröczky Zoltán  -  

Igen, jövő héten kitesszük a megrendelőlapot.
Jelenleg az utómunkálatok folynak a hanganyaggal. A csomagban lesz 4-5 db. audio CD és egy e-könyv szintén CD-n, PDF formátumban.

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi! Sajnos egyéb elfoglaltságom miatt nem tudtam részt venni az előadáson, de remélem a könyvet meg tudom majd rendelni.

Tudom, hogy mindíg új és hasznos tanáccsal látod el a számvitelben dolgozó kollégákat.Köszönettel!

Marcsi  -  

Kedves Zsuzsa és Zoli!

Köszönöm a tegnpi napot, ritkán kap az ember ilyen célirányos, gyakorlatias előadást. Az ÁFA összefoglaló tábla, meg egyszerűen szuper, azzal nagyon nagy segítséget kaptam.

Köszönöm

 

MARIKA  -  

Sajnos én is azok közé tartozom, akik bármennyire szerették volna - nem tudtam váratlan akadály miatt- elmenni a konferenciára, pedig befizettem a rélszvételi díjat is.Várom a hangfelvételt és a könyvet.

További sok sikert és jó egészséget, pihenést kívánok nektek.

Szeptemberben remélem találkozunk.

Marika

Éva  -  

Kedves Zsuzsi!

Nem először hallgattam végig az előadását... és nem is utoljára... Azon szerencsések közé tartozom, akik nem keresgéltek sokáig... A munkahelyemről anank idején több helyre, több nagyobb cég által szervezett előadásra is elküldtek... Mióta önállóan is dolgozom, és magam "szervezem" meg a továbbképzéseimet, örülök, hogy rögtön az Ön előadását választottam elsőnek... ennek már több, mint 2 éve... azóta - bár nem mindegyiken - több előadásán részt vettem már, és minden alkalommal messze a legszínvonalasabbnak tartottam. Így volt ez most is. Köszönöm az új információkat, és a már általam is ismertek alkamazási módjában történő megerősítését is.

Egyetlen kérdéses témakör maradt számomra: a cafeteria ....

Szó volt róla, hogy mindent megadóztatnak (és nem is kicsit... és visszamenőleg) Ekkor arra gondoltam, hogy majd "visszavesznek" kicsit az elgondolásukból, és talán az étkezési utalványt, esetleg az iskolakezdési támogatást mégsem ... hogy arra játszanak az ijesztgetéssel: mennyire fogunk örülni annak, hogy mégsem mindent adóztatnak meg..... 

És most nem tudom, hogy végül is elfogadták-e már ezt a törvénymódosító javaslatot, vagy még nem szavaztak róla.....

Ha Ön, vagy bárki más tud róla, kérem, válaszoljon.

További jó munkát (és köszönöm, hogy tudását nem tartja meg magának, és nem csak az irodájában dolgozókkal osztja meg, hanem velünk is!) !

Éva

 

 

 

Katinka  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Én sem vagyok régi hallgatója az általatok rendezett előadásoknak, de máris elhatároztam, hogy ha lehetséges még sokáig szetetnék az lenni. Rendkívül jó és szakmailag kiválóan összeállított és megrende-zett konferencia volt. Igen sok változás az, amit a jövő napokban,  he-tekben meg kell tanulnunk, sok segítséget kaptam én személy szerint ebben az eligazodásohoz ebben a labirintusban.

Köszönöm a segítséget Kati

 

 

 

Ancsa  -  

Szia Zsuzsi!

Hát mi más is juthat az eszembe, minthogy ismét egy fergeteges, szakmailag is bámulatos előadást hallgathattunk!!! De ez már így van sok-sok idő óta a Navigátor Konferenciákon!  Ismét csak gratulálni tudok! És még valami! A Te varázsod egyre több új arcot csal ide, tegnap ismét találkoztam olyan régi szakmabeliekkel, akik "átpártoltak" Hozzátok, és ez igaz örömmel tölt el engem is, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy mások is hasonlóképpen vélekednek, mint jómagam!

További sok sikert kívánok, természetesen figyelem továbbra is a konferencia-programokat, és lehetőségem szerint részt is kívánok venni valamennyin! Minden alkalommmal új, fontos információkhoz jutunk valamennyien! Köszi mindezért Neked és Zolinak!!!

Ancsa

Jutka  -  

Kedves Zsuzsi!

Az előadás most is, mint minden alkalommal nagyon jó volt, hű voltál Önmagadhoz. Én is, mint jó néhány könyvelő a Te előadásod mellett tettem le a voksot, mivel az elméletet azonnal a gyakorlattal és a buktatókkal tudod színvonalassá tenni.

Egy pici kérdőjel még mindig van bennem, ha emlékszel ott is megkérdeztem, ha pl. július 7-én kilép valaki, a júl.1-től-júl.7-ig tartó időtartamra melyik szabály szerint számolom el a bérét? Tudom, hogy tegnap választ kadptam rá, de egy Saldós előadáson azt mondták, hogy a régi szabályok szerint kell számfejteni. Ma délután a kolleganőm azzal jött vissza egy Szegedi Könyvvizsgálói Kamara által tartott könyvelői kötelező továbbképzésről, hogy az előadó először azt mondta válaszként amit Te. Azután mondták a hallgatók, hogy a Saldón mást mondtak. Megkérdezte még ott valamelyik PM szakértőt telefonon és a végén megváltoztatta a véleményét. A válaszuk: a kifizetés dátuma a lényeg, és mivel júl.10-e előtti a kifizetés, a régi szabályokat kell alkalmazni.

Szerinted ilyen körülmények között, hogyan lehet jól és minőségi munkát végezni?  Ha nem veszed rossz néven mégegyszer erősíts meg a szakvéleményeddel és én esküszöm a Te válaszodra.

Köszönettel: Jutka

Irén  -  

Sajnos én is azok közé tartozom, akik -bármennyire is szerették volna- nem tudtak elmenni a konferenciára. Várom a hangfelvételt és a könyvet.

 

További sok sikert és jó egészséget mellé !

Margit  -  

Köszönet az előadásért. Nagyon várom a diákmunkát, különös tekintettel a főiskolás gyakorlatosokra.

További jó munkát és pihenést is kívánok: Margit

Edit  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Sokadik általatok szervezett és tartott előadásotokon veszek részt, de minden alkalommal újra-és újra elkötelezem magam mellettetek. Ritka a szakmában, hogy ilyen színvonalas , lényegretörő, könyvelőbarát előadást hallgathat az ember. Számomra ez nagyon fontos, mert nehéz eligazodni a jogszabályok útvesztőjében, az előadást hallgatva azonban sokminden értehővé, alkalmazhatóvá válik. Köszönettel! Szeptemberben találkozunk.

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi! Sajnos nem tudtam elmenni a konferenciára. Ezt már pénteken láttam, emiatt is nagyon rossz kedvű voltam.De... amokor a leveledben olvastam, hogy készül a hanganyag és az e-könyv, kicsit felderültem. Talán így nem maradok la mindenről. Köszönöm, hogy ránk is gondoltál, feltételezem, nem csak én jártam így. Várom a megjelenésről szóló híredet! Üdvözlettel  és további szép napot kivánva: Katalin

CSilla  -  

SZia Zsuzsi

Mi (ketten a kolléganőmmel) sok cég által szervezett előadáson részt vettünk már, de itt most lehorgonyoztunk.

Köszönjük a sok segítséget, minden rendben volt.

És jó volt a hosszú ebédszünet is, mert hát melyik könyvelő nem fáradt és éhes?

Üdv.

Csilla és Kati

 

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi!

Tegnap ott voltam az előadáson. Igaz csak most volt alkalmam elmenni az előadásodra. 

Nem gondoltam volna, hogy ennyire vállalkozó barát, illetve könyvelő barátként fogom hallgatni  az előadást, azt sem gondoltam volna, hogy az előadás ennyire részletes, mindenre kiterjedő.

A jegyzetfüzetet  is nagyon praktikusnak találtam. Mindent az adott téma mellé lehetett írni, így minden egy helyen. Szóval kiváló. Sokat tanultam belőle. Köszönöm

További szép napot Margit

 

        

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa!

Sajnos nem voltam ott a konferencián, de nagyon várom, hogy a jövőben hasonló rendezvényen találkozzunk, ill. további jó cikkeket, ötleteket, tanácsokat olvashassak Öntől.

További jó munkát!

Üdvözlettel!

Virág Katalin

Irén  -  

Kedves Zsuzsa!

Kérdezed mi az ami tetszett?  Az előadás, szakmai szempontból és

az előadó egyénisége. Szívesen hallgattam minden szavát. Köszönöm!

A hosszú ebédszünet nem kellett volna. 

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi!

Nem régóta vagyok látogatója konferenciáidnak, a tegnapi volt a második amin részt vettem, de a továbbiakban is csak Hozzád megyek. Ilyen tökéletes, gyakorlatias, mindenre kiterjedő előadást, mint a Tied még sehol nem hallottam. Szuper volt. Rögtön jelentkeztem a szeptemberi előadásra is.  

Köszönettel: Maya

 

EFA  -  

Kedves Zsuzsi!

Nagyon jó volt az előadás, sok apró bujtatott részletre hívtad fel a figyelmet! Pl. ingatlan bérbeadás EHO, és eszembe juttattad a járulék alapok egységesítése kapcsán a telefonok vélelemezett magán használata után fizetendő szakképzési hozzájárulást is......... Nagy köszönet érte!!  

Ági

 

Magdi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Nagyon köszönöm a tartalmas, gyakorlatias, érthető előadást. A későbbiekben is számítunk segítségetekre bonyodalmas jogszabályaink gyakorlati alkalmazásában. Természetesen szeptemberben ismét ott leszek.

További sok sikert kívánok munkátokhoz.

Györgyi  -  

Kedves Zsuzsa!

A tegnapi konferenciáról csak jót tudok mondani, szinte "élveztem". Nem győzök dicsekedni a kolléganőimnek, milyen "okos" lettem.

Viszont a munkavállalói kiskönyvvel kapcsolatban érdeklődnék, tudtok-e hírt változásról?

A diákmunka is szuper jó, aktuális téma.....

 

Köszönettel: Györgyi

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi!

Nagyon jó volt az előadás!

Gondolhatod is, ha én rendszeresen felmegyek miattad Szegedről Budapestre, vajon miért is teszem?

Nekem az tetszik, hogy mindig gyakorlati szemmel nézed a dolgokat és miközben töményen a törvény változásokról beszélsz, még az is lehetséges, hogy közben jól érzem magam.

Szeptemberben is ott leszek.

A barátnőm meg már azon viccel, hogy nincs nekem Zsuzsi fóbiám?

Üdv: Enikő