Köszönetnyilvánítás a múlt szerdai Adónavigátor Konferencia résztvevőinek

  |   írta: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna   |  

Köszönjük a mosolyodat, a buzdításodat és azt, hogy olyan aktív voltál a konferencián! Egyáltalán - köszönjük, hogy eljöttél!

További köszönet azoknak, akik nélkül más lett volna a konferencia:

Lurdy Konferenciaközpont – helyszín
A-Vision – hang, fény, vetítés
Döme Tamás – operatőr
Printingó – munkafüzet
Szilvi, Andi – regisztráció
Sárvári Hotel*** Arborétum – remek karácsonyi ajánlatok
... Magyar Kormány – előadás téma, söralátét-bevallás grafikai ötlete


A bejegyzés címkéi

konferencia beszámolók, sikeres könyvelő


Hozzászólások

Margit  -  

Boldog új esztendőt kívánok és köszönjük a sok-sok segítséget az elmúlt évben amit tőled kaptunk.

ERZSIKE  -  

SZIA ZSUZSI!

SZERETNÉM KÉRDEZNI, HOGY AZ AZ EGYÉNIVÁLLALKOZÓ AKI

KIVESZI A HAVI 100.000.-FT BÉRT  ÉS MÉG MARAD NEKI 300 EZER

FORINT NYERESÉGE  AZ SZJA-N KIVÜL KELL-E NEKI EHOT IS

FIZETNI VAGY NEM, UGYANIS AZ APEH IS TÖBB FÉLE VARIÁCIÓT

MOND, ATTÓL FÜGG, HOGY AZ AUTÓMATÁNÁL MELYIK TÉRSÉG

IRÁNYÍTÓSZÁMÁT ÜTÖM BE. A VÁLASZT ELŐRE IS KÖSZÖMÖN,

ÉS EGYBEN NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK! 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi sajnos szinte egyidőben kaptam egy másik infpormációt ismelynek a lényege a következő:"Téved az a vállalkozó ak azt hiszi, hogyi tevékenységére jellemző keresettel már egyátalán nem kellfoglalkoznia az idén. A járulékfizetésnél nem lehet figyelmen kivül hagyni ezt a tételt. Hiába irja elő a törvény, hogy az APEH nem birságolhat, az nem jelenti azt, hogy a  tb.hiányt ne fizettenémeg egy utólagos ellenőrzésnél, mivel a járulékszabályok 2010-re nem változtak,ez vonatkozik az evásokra is.

Zsuzsikám nagyon hálásan megköszönöm a válaszod. üdvözlettel: Tolnai Ernőné /Eta/

Berzsi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli

A fenti linkre kattintva szerettem volna belehallgatni az előadásba (ha már nem tudtam elmenni) de az explorer az irja, hogy nem tudja megnyitni a weblapot. Másnak vajon sikerült? Lehet hogy nálam van a hiba.

Köszi.

Böröczky Zoltán  -  

Kedves Berzsi!
Próbáld így:
Jobb gombbal klikk a linkre / Cél mentése máskényt / ilyenkor egy általad megjelölt mappába letöltöd a hanganyagot, és utána onnan nyisd meg!
 

Berzsi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli

A enti linkre kattintva szerettem volna belehallgatni az előadásba (ha már nem tudtam elmenni) de az explorer az irja, hogy nem tudja megnyitni a weblapot. Másnak vajon sikerült? Lehet hogy nálam van a hiba.

Köszi.

Petrus  -  

Kedves Zsuzsi, nagyon irigyeljük mi miskolciak a többieket. Jó lenne, ha legalább egy évben egyszer itt is szerveznétek egy konferenciát. Most 44 eFt-ért is voltunk egy kétnaposon, nem mondanám, hogy elégedettek vagyunk. Bízunk benne, hogy jövőre Miskolcon találkozhatunk...

GÁBOR  -  

Kedves Zsuzsa !

Nagyön élveztem az Ön előadását, az abból kicsengő magabiztos tudást, a profi látásmódot, és azt, hogy Ön egy igazán kiváló előadó és szakember egyszerre. Ilyen ugye nem sok van e hazában. Az előadást sajnos csak a letölthető kis részletekben ismertem meg, de legközelebb nem hagyom ki, ha új konferencát szervez.

Köszönetztel:   Gábor

Anna  -  

Kedves Zsuzsi! Igen ott voltam az előadásodon. Nagyon tetszett. Köszönet a pergő, érthető előadásmódért.

csak a keresztnevét...  -  

TEHY

Szilvia  -  

Kedves Zsuzsi! Ma voltam mérlegképes kötelező továbbképzésen, és az előadó említette, hogy van ugye a minimálbér és a garantált bérminimum (amit kormányrendelet szabályoz), DE!!! hogy ne feledkezzünk meg az ágazati garantált minimálbérekről. Létezik ilyen pl. a vendéglátásban, villanyszerelőkre vonatkozóan, kőművesekre, festőkre, és a sütőipari dolgozókra vonatkozóan is. Lehet, hogy még más szakmákban is van ilyen, de az előadáson ezek lettek említve. Állítólag ez az ágazati garantált bérminimum 2010-ben 100.000,- forint. Minden az adott ágazatban dolgozóra kötelező érvényű, és nem kell hozzá, hogy valaki az ágazati kollektív szerződést átvegye hozzá. Van olyan cég amelyet már megbüntettek a munkaügyi felügyelők azért, mert nem alkalmazta az ágazati garantált minimálbért. Én erről ezelőtt még nem hallottam. Ma meghallgattam az előadásod részletét a minimálbérről, és Te sem teszel erről említést. Tudnál ennek az ágazati minimálbérnek a témájában valami közelebbi infóval szolgálni? Sehol nem találom hogy konkrétan melyik szakmákban létezik ilyen, hogy van szabályozva. Az interneten megtaláltam a vendéglátósokra vonatkozót, de mást nem. Előre is köszönettel, hű olvasód; Szilvia

 

Gödöllői könyvelők  -  

Gödöllőn nem akartok előadást tartani?

Ili  -  

Kedves Zsuzsi!

A konferencián nem tudtam részt venni, de nagyon várom a CD-ket.

Sok erőt egészséget  és szép napot.!

Kata  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Egyre jobban szeretem a képzéseteket. Az utóbbi két hétben jártam néhány egyéb adókonferencián és van összehasonlítási alapom.

Nagyon gyakorlatias és kifejezetten szakemberkre szabott a képzés. Rengeteg hasznos dolgot hallottam.

További sok sikert a munkátokhoz és várom a következő  lehetőséget.

Üdvözlettel: Dávid Kata

 

Tercsi  -  

Zsuzsi! Egyszer juss már el Debrecenbe is valakinek a felkérésére, mert mi itt irigykedünk mindig azokra, akik abban a szerencsében részesülhetnek, hogy Téged hallgatnak. Minden jót kívánok Neked és boldog, meghitt ünnepeket kedves Családod körében!

csak a keresztnevét...  -  

Zsuzsi!

Ezer köszönet mindenért, de legfőképpen a felkészültségedért!  Mindannyian tudjuk, hogy milyen nehéz a mi szakmánk, ennél már csak az nehezebb amit Te vállalsz: bennünket TANÍTANI.             Sajnos az állandóan változó jogszabályi környezet állandóan tanulásra késztet bennünket, de nem mindegy, hogy kitől és hogyan tanulunk. Bár én idősebb vagyok Nálad, de nagyon örülök, hogy Te tanítasz bennünket, mert  az a sok információ, gyakorlai tanács  amit a törvé-nyekben foglaltakon túl számunkra nyújtasz és olyan közérthetően mint senki más, ez több mint amit bárkitől elvárhatnánk!  Ezer köszö-net érte!   Mindig várakozással és örömmel készülök a következő összejövetelre, mert a szakmai információkon kívül úgy érzem a bará-taim közé megyek, és az mindig nagyon jó! Köszönet mindenért! További jó munkát és pihenést is kívánok! Gyermekeitek körében jó Mikulásozást! Ágnes

 

 

Julcsa  -  

Én mindeképpen meg fogom venni, mert nem jutottam el a múlt szerdán a konfreneciára!

Linda  -  

Nagyon örülök, hogy elmehettem erre a rendkivül sok tapasztalatot adó szinvonalas és jól szervezett előadásotokra. Már évek óta hűséges hallgatótok vagyok és még soha nem csalódtam. Sok köszönet érte. A CD-t ajánlani fogom az ismerőseimnek.

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi!

Sajnos betegség miatt nem tudtam részt venni az előadáson.. Nagyon várom és biztosan megvásárolom a CD- anyagot.

További szép napot: Ili

Magdi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli! Évek óta járok az előadásaitokra, nem hiába.Csak gratulálni tudok.

Zsuzsa  -  

Kedves Zsuzsa!

Az előadásod a szokásos módon fergeteges volt, ezzel kapcsolatban többet nem is írnék. Aki nem tudott eljönni, az valóban vegye meg, mert egy nagyon jó kiindulási pont a törvény átlátásához, s a várható magyarázatokhoz és módosításokhoz.

Ami változatlanul a bánatom, hogy mint adótanácsadó nem jutok így kreditponthoz, mást meg nem hallgatok meg fölöslegesen. Előbb-utóbb kivágnak, mert így nem tudom a kötelezőt összeszedni.

Teca  -  

Mindig nagyon színvonalas, lényegretörő az előadásod Zsuzsi.

Igaz legutóbb már nagyon sokan voltunk,de ez is azt mutatja mennyien kiváncsiak Rád. Én csak gratulálni tudok az előadáshoz, a szervezéshez.

Férjeddel nagyon jó páros vagytok, további sok sikert.wf

Eta,Kati  -  

Kedves Zsuzsi!

Mi most voltunk először az előadásodon,/ egy könyvelő ismerősöm dicsért benneteket! / És megállapítottuk,hogy úgy az előadásmód, mint a szakmai anyag rendkivül jó volt!

Máskor is tervezzük,hogy résztveszünk az előadáson!

Köszönjük

Maryka  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Bár én egyéb elfoglaltságom miatt nem tudtam részt venni a konferencián, de alig várom, hogy a CD-anyagból lehessen rendelni. Az előttem hozzászólók dícsérték az előadás jegyzet-anyagát, így örülnék annak is, ha ráférne valamelyik lemezre!

 

Üdvözlettel: Maryka

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa!

Mint mindig, most is nagyon szinvonalas előadást hallgathattam végig. Minden elismerésem, hogy igy el tudsz igazoni, ebben az adó és járulék törvénynek elnevezett dzsumbujban :-).

Szeretnék kédezni valamit, ha nem jó helyen teszem fel a kérdésemet, okkor max. nem kapok rá választ, tehát fel tudnád homályositani az elmémet arról, hogy mi van a társasházak bérleti díjából származó bevételekkel. Azt mekkora öszegü SZJA terheli 2011-től? Maradt 25 %, vagy az is csökkent 16 %-ra? Próbáltam a közlönyből kiokosodni valamit, de szégyenszemre nem sikerült megértenem. Ha nem nagy kérés kérlek válaszolj. Köszönettel: Ági

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli !

A hozzászólás késésének oka van, ugyanis most kaptam vissza a "haszontalan" gépemet. Az előadásodról csak elismeréssel és köszönettel tudok vélekedni. Olyan voltál, amilyet -a már többször is részt vett - hallgató elvárt. Köszönet az érthető, mindenre kiterjedő, felkészült előadásodért, Zolinak a szervezésben való részvételért

Tilda

Márti  -  

Kedves Zsuzsa és Zoli!

Én először voltam Zsuzsa előadásán, de nagyon örülök, hogy halgattam a barátnőmre , aki már évek óta rendszeres látogatója ezeknek.Nagyon tetszett az előadás és a szervezés is. Szerettem, hogy nem csak a száraz anyag ledarálása történt, mint sok "neves" előadó esetében, hanem gyakorlati példákkal alátámasztott megvilágítása a törvényeknek.Kicsit el is kábultam a sok információtól az előadás végére.De ennek ellenére nagyon hasznosnak találta és ajánlom a CD-t azoknak is akik nem voltak ott.Mégegyszer köszönöm, és jövőre veletek ugyanitt! Márti

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli (no meg a többiek is a lányok meg a fiú akit Zoli előre bemutatott)! Köszöm az előadást, köszönöm Zsuzsi, hogy ismét hoztatd a formád, köszönöm, de nem utolsó sorban a felkészülést. Ismét érdemes volt 3 órakor, felkelni, inszakadott lábammal elsántikálni az előadásodra. Minden nagyon jó volt, de nagyon elfáradtam. Vegyétek dícséretnek, hogy már ketten is jelentkeztek nálam, hogy voltál "az előadáson?"  Várom az ekönyvet. Jutka

Zoli  -  

Kedves Zsuzsa és Zoli! Én most voltam először általatok szervezett előadáson. Szerintem a szakmai része teljesen jó volt, az előadás tematikat felépítése, a jegyzet, technikai körülmények rendben voltak.  A helyszínválasztásnak is nagyon örültem, külön köszönet, hogy olyan helyen tartottátok ahol kultúráltan lehetett autóval parkolni. Kicsit nehezen találtam meg a házon belül az előadótermet, de ez lehet, hogy az én fogyatékosságom :), illetve a jegyzetelési körülmények voltak nehézkesek. Térden, táska ölben stb. Összességében azt gondolom, hogy érdemes volt elmenni. A CD-t jó lenne minél hamarabb megkapni, hogy még frissiben hasson. :) Mégegyszer köszönöm!

Lajos  -  

Az előadásról: nagyon tetszett, elsősorban 2 ok miatt: 1. az előadásmód (közvetlen hangnem, pergő stílus, érthető beszéd, lényegi infok stb. na ez már jóval több, mint 2 ok) 2. nem pusztán a jogszabályi változások száraz ismertetését hallottam, hanem gyakorlati problémákat, az egyes változások gyakorlati okait stb. és így sokkal érthetőbb és követhetőbb volt (más előadókhoz viszonyítva). Tetszett több apróság is: a visszaszámlálás a kivetítőn, a szünetekben játszott jazz zene (bár ez ízlés dolga), a sorsolás ötlete. Egyszóval: igen kedvemre való volt az előadás, ha tehetem, jövőre is eljövök.

Más: a kapott mailek stílusa és info tartalma is nagyon tetszett.

Rozália  -  

Kedves Zsuzsa!

Nagyon tetszett az előadás nagyon sok infót kaptam , amit a végén már nem is tudtam teljeskörűen jegyzetelni .

Emiatt is nagyon hasznos a CD.

Gratulálok, hogy ezt végig tudtad csinálni tényleg csak Te beszéltél és annyi mindent szerettél volna elmondani, hogy néha nehezebben lehetett követni de nagyon jól rendszerbe volt foglalva. Ráadásul a sok infó ellenére még így is sok nyitott kérdés maradt bennünk.

Ami nekem még hiányzott a természetbeni -repi üajándék gyakorlati példái a munkám során a rendezvényekhez kapcsolódó számlák besorolása költség kiemelés lehetősége sok gondot okoz.

Mégegyszer köszönöm az előadást.

Számos kérdés

Rita  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Nagyon sok szakmai információt kaptam 2011-es adótörvényekre vonatkozóan.

Külön köszönöm a példákat, amivel segítettél, hogy hogyan is értessem meg ügyfeleimmel a törvények lényegét, miért érdemes és kell betartani.

Először vettem részt konferenciátokon és nem csalódtam, flottul zajlott minden, időben kezdődött és végződött az előadás! És.. megemlíteném, hogy Zoltán figyelmeztető e-mailjei nagyon hasznosak voltak!

Köszönet még egyszer!

 

Juli  -  

Kedves Zsuzsa!

Az előadás FANTASZTIKUS volt!!! A CD-t mindenkinek ajánlom!

Köszönöm

Tepi  -  

Kedves Zsuzsa!

Kértétek a véleményemet ezért őszintén adom. Most voltam nálatok először így friss az élmény és jószándékú a kritika is. Ami nagyon tetszett. Gyors volt a  regisztráció, a ruhatár. A hangosítás kitünő volt,  a vetített anyag mindenhol jól látható volt. Lényegretörő, érthető és értékes volt az előadás.  A munkafüzet praktikus volt, kisérte az előadás menetét. A  megértéshez szükséges példákat és az ahhoz főzött magyarázatokat viszont kicsit hosszúnak tartottam. Én a házon belül nehezen találtam meg a helyszínt, nem láttam iránymutató táblákat.  Tetszett, hogy a szünetek jókor lettek megtartva, amikor az ember lánya már fészkelődik a székén. Köszönjük, hogy így készültetek és figyeltek ránk sok apró kedvességgel.

Ez az én véleményem, csupán egy a sok közül.      

 

Ildikó  -  

Sziasztok!

Évek óta járok az előadásokra, nem véletlenül...

Közérthető, lényegre törő, gyakorlatias. :-))

Köszönjük!

Dia  -  

Kedves Zsuzsi!

Bennem is maradt egy-két kérdőjel. De ez nem von le semmit a te szakmai hozzáértésedről, és felkészülségedről. Már utána néztem a családi kedvezménynél az élletársi kapcsolatnak, de még mindig bajom van a munkavállalóknak biztosított "természetbenivel".. pl.tea, kávé, víz... eddig odacsaptuk a telefon mellé, most is oda való lesz?

További kitartó munkát kívánok!

Üdv. Dia

Bea  -  

Kedves Zsuzsi!

Most voltam első alkalommal az előadásodon, de valószínűleg nem utoljára. Nagyon színvonalasnak, érthetőnek tartottam, látszott az alapos felkészülés. Érdemes a távolmaradóknak megvenni a CD-t.

Köszönöm!

Somogyi Beatrix

Marika  -  

Kedves Zsuzsi !

A 2011-re való felkészítő előadásod nagyon jól összesedett minden várható problémára kitérő volt. Nagyon élveztem. Szeretem, hogy gyakorlati ember ként könyvelői szemmel látod az elkövetkezendő feladatokat. Amit hiányolok, hogy általában az előadásaid végén lehetett kérdezni, és Te válaszoltál. Ez most csak úgy valósult meg, hogy oda lehetett menni hozzád, egyénilég. Én szeretem, ha közössen teszünk fel kérdéseket,mert biztos,hogy van köztük olyan is ami később esetleg nekem is felmerült volna, csak épp akkor nem jutott eszembe. Kérlek máskor hagyd meg ezt a lehetőséget.

A CD megvásárlását azért ajánlom azoknak akik nem voltak az előadáson, mert a kiemeled a lényeges változásokat, igy könnyebb az amúgy elég száraz anyag rendszerbe szedése, és feldolgozása.

Köszönöm az előadást Üdvözlettel Marika

Edina  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Először vettem részt az általatok szervezett előadáson. Meglepett az előadó felkészültsége, határozottsága, hogy nem felolvasási estet tartott, mint azt máshol teszik. Lényegretörő, tempós előadást volt. Nagyon tetszett. A szünetekben viszont a zene hangereje volt kellemetlen. Egymás szavát alig hallottuk, ki kellett menni a beszélgetéshez.

Összességében remek volt.

További sikeres munkát kívánok nektek.

Kiss Edina

 

Magdi  -  

A általatok tartott előadásokban még sohasem csalódtam.

Ezért is járunk ide, azt hiszem ez mindennél többet mond.

Köszönjük.

Magdi

 

Csilla  -  

Szia Zsuzsi!

Nagyon jól érezetm magam a konferencián. Lényegretörő, összeszedett és nem utolsó sorban érthető volt az előadásod. De úgy gondolom ezt már akik rendszeresen járnak az előadásaidra- mint én is- megszokták. Hatalmas a tárgyi tudásod és nagyon köszönjük, hogy ezt át is adod nekünk. Jó "pihenést" kívánok és viszlát jövőre!

Tünde  -  

Számomra nagyon hasznos volt a szerdai nap. Kicsit már előre készültem a birtokomban lévő infókkal,de az előadás során teljesen érthető magyarázatokat kaptam,és számomra nagyon pozitív élmény volt. Nagyon sok új információt kaptam, és sok sok magyarázatot példákkal alátámasztva, ami még érthetőbbé tette a közlönyben olvasottakat.

Ui: Magam részéről eldöntöttem,hogy kilépek az eddigi főkönyvelő klubból, és inkább az általatok szervezett konferenciákra járok,úgy ítélem meg, hogy a szivacs üzemmód sokkal jobban működött,és egy percig sem éreztem, hogy unatkoznék.Mégegyszer gratulálok nektek és a csapatotoknak!

Üdvözlettel: Tünde

 

r.erika  -  

Kedves Zsuzsa és Zoli,

Tavaly novemberben egy ismerősöm ajánlott titeket, azóta rendszeresen kapom az akuális témákról a hírlevelet, mely nagyon jó. Most voltam először a Ti adókonferenciátokon, és tényleg jó volt. Én 1x voltam más előadáson és ott csalódtam. Mindenféle előadó, főtanácsos stb. jött az APEh-tól, de csak a törvényt darálta el, hiányoltam a változások gyakorlati alkalmazásának bemutatását.  

Most ezeket megkaptam tőletek. Remélem legközelebb is találkozunk. Üdvözlettel: Rné Erika

csak a keresztnevét...  -  

Sziasztok!

 

 

Én először voltam nálatok, nagyon tetszett, hogy összefügésseiben (pl. bérleti díj) 1 témát érintően az összes adónemmel kapcsolatos dolgokat elmondtad. Gyakorlatias. Máshol monden előadó elmondja az ő részét (pl. szja) és a többi adónemet érintő részt a másik előadó meg a harmadi mondja el, de csak a változásokat, és majd össze kell rakni a képet.

 

A "SÖRALÁTÉT" fantasztikus, a munkahelyemen nagyon vidámságot keltett.

 

Úgy éreztem, hogy az első résznél (SZJA) nagyon belehúztál (amit meg értek),  de végül is lett volna idő, hiszen délután hamarabb végeztunk.

A végén sokan oda mentek kérdezni. Én jónak tartom, hohy írásban fel lehet tenni a kérdést és a végén az előadó válaszol. Sokszor hallunk ilyenkor OKOS dolgokat, amiből tanulni lehet mindenkinek.

Még egy dolog az  Adókarbantartó Edzésprogrammal kapcsolatban:

Előadásonként nem lehet jelentkezni (pl.csak áfa)? Az 5 CD-t meglehet vásárolni annak aki nem volt jelen? (talán úgy olcsóbb)

 

Mégszer köszi:  Ilona

 

 

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi, Zoli!

Mint mindig, most sem csalódtam. Igazán színvonalas, a munkánkat jelentősen segítő előadást hallgathattunk meg.

Természetesen a szervezés is kiváló volt.

Mivel a jövő évi 5 hónapon át tartó intenzív kurzuson is részt veszek, így kívánok Nektek és természetesen nekünk hallgatóknak is sikeres felkészülést az előadássorozatra, hogy még nagyobb tudással végezhessük munkánkat.

Nagyon köszönöm Nektek a szerdai konferenciát.

 

Üdvözlettel:

Polák Gabi

 

 

 

 

Ágnes  -  

Nagyonszínvonalas, összefogott, könnyen érthető és lényegretörő volt az előadás,  bizonyára érdemes megvásárolni a CD-t annak is, aki nem tudott résztvenni az élő előadáson

 

Zsuzsa  -  

A magam részéről nagyon örülök, hogy annak idején az egyik barátnőmtől megkaptam az e-mail címet és bejelentkezhettem hozzátok.

A szerdai előadás a maga nemében kiváló volt, mind a tematika összeállítása, mind az előadó tekintetében. Meghallgattam már vagy három előadást a 2011-es adózásról különböző szervezetek rendezésében és állítom, hogy közvetlenségével, közérthető fogalmazásával, figyelemfelhívó gyakorlati alkalmazási kérdéseivel a Zsuzsi előadása az egyik legjobb volt ezek közül.

Én ajánlom a CD-t barátaimnak, ismerőseimnek, szakmabelieknek, nagyon jó összefoglaló a jelenlegi helyzetről, a változásokról, saját magam részére is megvásárolom, pedig én ott voltam a konferencián.

Számomra csak a levegő hiány jelentett néha problémát, persze rengeteg ember volt a teremben. A jövőben esetleg a levegő cserére is gondoljatok menet közben.

További jó munkát és jó együttműködést kívánok az egész stábnak.

Zsuzsa

 

Éva  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli. Mint mindig most is nagyon tetszett az előadásod, a szinvonala,a szakmai felkészültsége. Én  csak a Te előadásaidat halgatom meg és az " edzésre" azért mentem és megyek jövőre is mert nagyon sokat segit a munkámban. Szuper volt .Köszönöm Éva

Ildikó  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Benneteket klónozni kellene. Jó, hogy vagytok nekünk, ami jó érzéssel tölt el, lagalább is, ami engem illet.

Zsuzsi, szenciós volt az előadásod, jól felépített, érthető, világos volt, amit az is bizonyít, hogy amikor a kolléganőmnek is elmondtam, hogy mi is hangztott el az előadáson, azt mondta, olyan jó hallgatni téged, mert világos és érthető minden, amit mondassz. És ez Zsuzsi a te érdemed.

Megmondom őszintén én már Budapesten hallgattam egy előadást ebben a témában, de sok hasznát sajnos nem vettem.

Mégegyszer köszönet nektek

 

 

Timi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Először vettem részt az Adónavigátor Konferencián, és biztos, hogy legközelebb is Titeket választalak. Elképesztően jól összeszedte a Zsuzsi a változásokat, nekem pont erre volt szükségem, mert a rengeteg munka mellett nincs időm arra, hogy nekiálljak bogarászni a törvényeket. A CD-t is megrendeltem, mert bár úgy érzem, sikerült vennem az "adást" menet közben is, viszont sosem árt az ismétlés, hogy könnyebben rögzüljenek is a fejemben a dolgok.

Még egyszer köszönöm! :-))

Marcsi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Köszönet a konferenciáért, a rengeteg munkáért, amivel megszerveztétek, lebonyolítottátok. Zsuzsi előadása most is magas szinvonalú volt, de Tőle én már nem is tudok elképzelni mást. Csodálom ezért a rengeteg energiáért, az előadókészsége pedig csillagosötös! A söralátét - nagyon ötletes volt! Élmény részt venni a rendezvényeiteken!

 

Kata  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

A tegnapi előadás ugyanolyan szuper és fantasztikus volt, mint amilyenhez már hozzászoktunk Tőletek. Mindent nagyon köszönök Nektek is és minden kollégátoknak.

Én azt a gyakorlatot követem mióta hozzátok járok, hogy a megjelenő rendeleteket (amennyiben lehetséges) csak azután olvasom el, miután meghallgattam a Zsuzsit. Így talán jobban meg tudom érteni a körmöntfont mondatokat, és a lényegre tudok koncentrálni.

Találkozunk 2011.-ben, addig is BUÉK

 

Brigitta  -  

Nagyon jó volt a konferencia. A mai napon nagy vonalakban elmondtam az irodában a diák alapján a változásokat. Teljesen elhűlt mindenki, hogy ennyi információt  hogyan lehetett egy nap alatt leadni. Hát igen, le a kalappal előttetek. Köszönet, hogy nem nekem kell a törvény szövegéből kiszemezni, ezeket a lényeges változásokat.

ANNA  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli! Nagyon köszönöm a tegnapi napot. Ilyenkor mindíg azt érzem, hogy végre van egy ember aki" biztat",hogy még mindíg érdemes tovább dolgozni, meg lehet ezt csinálni, csak nagyon akarni kell. Engem nagyon érdekelt volna a 98 %-os különadó, sajnálom hogy erről nem sikerült semmit megtudnom, tudom az anyag így is nagyon nagy volt.Köszönöm!

Judit  -  

Szuper volt, de ezen nem lepődtem meg. Zsuzsi a LEGJOBB. Én már nem is hallgatok meg mást, csak az ő előadásaira járok. Gyakorlatias, látszik hogy nem csak mesél róla, csinálja is. Nagyon köszönöm, csak így tovább!!!

Erzsi  -  

 Kedves Zsuzsi és Zoli! Csak felsőfokú jelzőket tudok használni a szervezést és az előadást illetően! Eddig minden törvényváltozás kapcsán elrettentett a jogszabályok, paragrafusok, törvényhelyek dzsungele, valóban "csekély értelmű medvebocs"-nak éreztem magam. De Zsuzsit hallgatva mindíg úgy érzem, hogy IGEN! ÉRTEM! és én is képes vagyok ezt jól kezelni, jól csinálni! Köszönet és hála érte!

Ráadásul külön öröm a számomra, hogy egy új kolleganőmet is meginvitáltam az előadásra, s nem csalódott, lelkesen csatlakozott az Adózónások táborához!

Végezetül: várom az e-könyvet, remélem ehhez is hozzájuthatunk, hogy az írott anyagon keresztül is átismételhessük, feleleveníthessük az elhangzottakat!

További jó munkát Nektek!

Katalin  -  

Aki nem volt ott, az is ott lehet, ráadásul majd negyedáron! Ráadásul több száz ember igazolhatja a szakmai színvonalat, tehát tuti minőség abszolút költséghatékonyan...létezik ennél jobb üzlet?!  Én ott voltam és megrendeltem a CD-t  magamnak, mert egyrészt felrakom a Tudásbázisomba az irodában, másrészt "emésztésképp" meghallgatom az autóban is párszor.

 

Böröczky Zoltán  -  

Katalin,
köszi az ajánlást!
Azt ne felejtsük el, hogy a „majd’ negyedár” csak a konferencia résztvevőinek volt annyi...
Az autóban hallgatást én is tudom ajánlani, az utazással „elpazarolt” idő hasznossá tehető, és a dugóban araszolás sem bosszant annyira.

Éva  -  

Nagyon jó volt az előadás. Jövőre is szívessen részt veszek. Minden dicséret a ZSUZSIÉ.

Leó  -  

Köszönöm a felkészült előadást, és a remek menedzselést !

Nekem tetszett!

Várom a hanganyagot mielőbb a Lányaimnak ! Mielőbb  tanuljanak Ők is !

 

 

Mária  -  

Teljesen egyetértek az előttem szólokkal, a tegnapi konferencia egyszerűen szuper volt. Adótanácsadóként nekem is volt szerencsém összehasonlítani a mai és tegnapi napot. A Zsuzsié a legmesszebbmenőkig érthető, gyakorlatias, lényegretörő stb. A mai Adókamarai előadás nagyon messze elmaradt tőle. Köszönök mindent amit tőletek kaptam.

 

 

pakodelucia  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Én most voltam először az általatok szervezett előadáson, bár az interneten kapcsolatban vagyunk, és ott is már sokszor kaptam hasznos információt.  Azt kell hogy mondjam, eddig ez volt a legjobb azok közül, ahol már megfordultam előttetek. Remek szervezés, remek előadással fűszerezve. Köszönöm, és egyben jó pihenést kívánok.

Üdv. Bogyó Pál

Gabi  -  

Zsuzsi és Zoli!

Jó színvonalú, összeszedett "kétlábúak"által is érthető előadás volt, ahogy lenni szokott:) Azért első hallásra elég tömény, nagyon várom az e-könyvet! És Zsuzsinak külön köszönet, hogy szinte barátként kezelsz bennünket, és erődön túl hullafáradtan még türelemmel válaszolsz kérdéseinkre. További sok sikert a munkátokhoz. Üdvözlettel és köszönettel Gabi

Orsa  -  

 Kedves Zsuzsi!

Nagyon köszönöm a tegnapi napot, az együtt gondolkodást és a sör alátétet ma az egész iroda ezen kapta a feladatait és mosolyt csaltál az Ő arcukra is. A jegyzet pedig szuper jól hasznosítható.

Még egyszer nagyon köszönöm!

Orsa

 

Bea  -  

Szia Zsuzsi és Zoli !

Rengeteg a kínálat az adóváltozásokkal kapcs. előadásokból , de a tiétek a legprofibb számomra . Én kb két éve csak  a Zsuzsi előadásaira járok . Először a közvetlen baráti jó hangulat fogott meg . Az  árak is nagyon kedvezőek , tetszik a sok akció és meglepetés ! Magas a szakmai színvonal , jó az előadói stílus , egyszóval : tökéletes ! Jó ide jönni ! Köszönöm !

Söt ! A kreditpontok is jól jönnek ! Az előadások előtti emlékeztetőket is szeretem ! Nagyon aranyos volt ezek közül pl : " Bea ! Fontos dolgod lesz  holnap ! "

Még egy lényeges dolog ! Innen nem úgy megyek haza , mint akit kifacsartak !  Ellenkezőleg : Üdén , frissen , jókedvűen !

Őrizzétek meg magatokat ilyennek !!!!!

Erzsi  -  

Kedve Zsuzsi és Zoli!

Biztosan unhatjátok már a sok-sok dícséretet, de ha a korábbiakhoz hasonlóan jó színvonalúra sikerül az előadás is és a szervezés is, akkor a hallgatóság is csak elismeréssel tud nyilatkozni a munkátokról.

Zsuzsi! Elég sok előadásodat hallottam már, és rendre az az érzésem, hogy olvasol a gondolatainkban (legalábbis az enyémekben biztosan :-))), mert rendszeresen és konkrétan olyan témák kerülnek boncolgatásra, ami nagyon sokunknak aktuális és problémát jelent az értelmezése. Az előadásod után viszont rendszerint elégedetten, a biztos, jó válasz birtokában távozhatunk.

Nagyon szépen köszönöm a tegnapi napot, nagyon hasznos volt. Várom az előadás hanganyagát, mert jelentős részét hasznos lesz visszahallgatni. Erzsi

Ilcsi  -  

Kedves Zsuzsa és Zoli !

Én köszönöm, hogy ott lehettem. Mint mindig, most is nagyon tetszett az előadásod. Amióta megismertelek benneteket, máshová nem járok előadásra. Nagyon sokat tanultam Tőled, és tanulok folyamatosan is. Gyakorlatias, érthető amit hallunk Tőled, és ez nekem nagyon fontos. Szuper volt. Köszönettel !

csak a keresztnevét...  -  

Szia Zsuzsi,

Köszönjük a türelmedet és a felkészülésedet.

Megkönnyíted a dolgunkat ezekben a nehéz napokban.

Azért szeretek az előadásaidra menni, mert végre érthetően mondod el, illetve hívod fel a figyelmünket arra, amire kell.

Mégegyszer köszönöm és egy kis piehnést kívánok.

Üdvözlettel

Gönczi Gabriella

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi!

Én eddig amikor csak tudtam résztv ettem az előadásaidon,és elég volt az elsőre elmennem,azóta máshova nem is megyek.Nagyon kellemes hangulatú,szinvonalas,érthető-ami nem egy utolsó szempont-volt a konferencia.Előadásaid mindig egy kiinduló pontot adnak,mégis mi az amit nagyon érdemes a tv.i változásokban átolvasni,értelmezni..megérteni.Szerettem volna tőled kérdezni,de lemaradtam mindig ahosszú sorokat kivárva,megtenném most:a családi kedvezmény élettársi kapcsolat esetén is megosztható?Olvasgattam ma a Közlönyt és én úgy értelmeztem igen,de az a biztos amit te mondasz.Köszönöm mégegyszer a tegnapi napot!!További jó munkát,és csak csatlakozznék az előttem szólokhoz,most pihenj egy kicsit,nagyon Rád fér!!!Andi

 

 

Éva  -  

Köszi Zsuzsi!

Nagyon összeszedett volt a tegnapi előadás, jól tudtam használni az adott segédletet és jó lesz emlékeztetőnek amikor újra átnézem a változásokat.

A legjobb az volt, hogy gyakorlatias, közérthető, azonnal alkalmazható amit csinálsz. Hasznos volt számomra az előadásod. Aki nem volt ott annak jó lesz a cd mert gondolom átjönnek az infók, bár énjobb szeretem a személyes részvételt.

Minden jót. Szép karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!

Mária  -  

Nagyon hasznos volt a konferencia! Sikerült magyarra lefordítani a magyar jogszabály nyelvezetét. Mindenkinek azt tudom ajánlani, hogy igenis jöjjön el, hallgasson meg benneteket, mert nagyon sok hasznos információt kaptunk. Igen-igen érdemes megvenni, mert nagyon jó dolog, ha van mihez "nyúlni, mankóként" használni.

 

Köszönöm mégegyszer!

Erika  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Az előadás szervezése most is nagyon szuper volt. Zsuzsi most is nagyon érthetően adta át a változásokat.

Kritika:

Ami furcsa volt a korábban megszokotthoz képest, hogy az előadás legalább 30 perccel hamarabb végett ért. Utána a résztvevők egy csoportja megrohamozta Zsuzsit. Ezekről a kérdésekről lemaradtunk pedig talán mások számára is érdekes lehetett volna.

A 2011-es edzés ára kiugróan megnőtt az ideihez képest. Nem tudom mi lesz a válasz borítékban, de bízom benne, hogy esetleg a korábban résztvevők kapnak némi „törzsvásárlói” kedvezményt.

Úgy gondolom, hogy az is egy jó gesztus lett volna ha a résztvevők a cd hanganyagot ingyen megkapták volna. Biztosan maradt ki néhány olyan dolog, amit jó lett volna visszahallgatni. Illetve az idei edzésen is ez volt a gyakorlat.

Összességében köszönöm szépen a tegnapi napot, nagyon hasznos volt, de most nem éreztem olyan jónak az előadást mint pl. tavaly.

A fentiektől függetlenül fogok még Zsuzsi előadására menni.

Erika

 

 

 

Böröczky Zoltán  -  

Erika!
Ha idén részt vettél az 5hónapos kurzuson, akkor kellett kapnod spéci ajánlatot. Írj nekem egy e-mailt és utánanézünk, miért nem értesültél róla!
A szerdai konferencia résztvevői egy e-könyvet (pdf) kapnak még a változásokról, legkésőbb december elején. CD csak a kurzus előadásaihoz jár...
Köszönjük az észrevételt, mert tanulunk belőle és minden kritikát megfontolunk!
Böröczky Zoltán

Anikó  -  

Kedves Zsuzsi!

Csak gratulálni tudok a ragyogó előadáshoz, meglátszik, hogy gyakorlati oldalról is nagyon jól ismered a témát, nem csak a tv-t olvasva. Ma volt igazán összehasonlítási alapom a SOTE-n voltam az Adótanácsadók Egyesületének volt az előadása ( tagdíjba beletartozó) a Nemzetgazdasági Minisztériumtól voltak az előadók, egyszerűen nem tudtuk elképzelni, hogy 2-3 előadó hogy merte elvállalni - a téma a tegnapi előadásodon elhangzott lett volna - nyögve nyelősen tartotta az előadást, egyetlen kérdésre sem tudott válaszolni a Zara Lacinak kellett megoldani. Feltétlenül szükséges a CD, mert aki nem volt ott az is biztos megveszi, hiszen csak tanulhat belőle 

További sok sikert,okítsál bennünket

                                                 Üdv Anikó.

 

Judit  -  

Bocs, nem említettem a jegyzetblokkot....

:)))) jól esett :)))

Judit  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Én nagyon kevés helyre járok el és nagyon kevés helyről fogadom el az infókat fenntartás nélkül. Ezzel nem azt mondom, hogy mindent elhiszek nektek :))) , de nagyon közel vagyok hozzá. Konkrét esettel úgyis nekem kell megküzdenem, de ehhez felbecsülhetetlen előnyt jelent, hogy megtudom, egyáltalán mi a probléma, mi az esetleges megoldás, hol tudok pontosan utánanézni.  Az előadások eddig mindig nagyon tömények és tömörek voltak, szócséplés nélkül, mindazonáltal Zsuzsi antennái jól működnek, pontosan érzékeli a "lazítás" szükségességét.  Ez alkalom külön köszönet azért, hogy a pár napja kijött újdonságokat Zsuzsi átrágta és emészthetővé alakította :)))) Lenne egy kérésem: Zsuzsi, találj módot a pihenésre, mert nagyon nem szeretnénk, ha kidőlnél! :)))))))))

Ellenvetés, tanács...nem tudok...baromi fárasztó végig figyelni, de megéri, hogy nincs széthúzva, aprítva az anyag. Ha Zsuzsi bírja, mi is bírjuk.

Köszönök mindent, örülök, hogy Rátok találtam:))))

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Csatlakozom Erika hozzászólásához, amely  tükrözi az én véleményemet is. A  CD-re írt anyag nem csak azoknak fontos akik nem voltak ott, hanem nekem is, ezért megrendeltem.Nagyon köszönöm Neked ezt az alapos felkészülést igénylő előadást és a sok sok gyors tájékoztatót.

Zolit külön köszönet illeti a jó szervezésért, amellyel biztosította, hogy nyugodtan csak az előadásra  koncentrálhassunk.    

Iren  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Minden előadó gondolom kiváncsian várja a véleményeket, én csak azt tudom mondani, amit minden ilyen alkalom után, jó hogy adott nekünk az ég olyan embereket, akik egyszerűen, érthetően próbálják átadni a kemény munkával, rövid idő alatt megszerzett tudásukat, a hallgatóság örömére, és mondjuk meg őszintén,  nekünk nagyon kényelmes igy, hogy nem nekünk kell kikaparni a gesztenyét.

Ildi  -  

Kedves Zsuzsi,

A megszokott színvonalon, nagyon jó hangulatban telt a tegnapi nap.  Köszönjük , hogy ilyen felkészülten adtad át a jövő évi nem könnyen értelmezhető változásokat.

Nagyon hasznos az összefoglaló füzet,azt hiszem folyamatosan fogjuk forgatni az év elején

Erika  -  

 Kedves Zsuzsa és Zoli!

Nagyon jól kidolgozott, összefogott előadás volt. Közérthető, jól alkalmazható. Egy percet sem lehet unatkozni Zsuzsa előadásán. Nagyon köszönöm a hasznos információkat! Jó az összefoglaló füzet is. Ha az elhangzottakat CD-re vagy DVD-re írjátok, nagyon hasznos lesz azoknak is akik nem tudtak eljönni.

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa! Nagyon jó volt a konferencia, csak úgy, mint mindig :) Rengeteg hasznos információhoz jutottam. Összefoglalt és lenyegre törő előadást hallottam. A hangulat is remek volt. Köszönöm :)