Ki kéne venni pár nap szabit...

  |   írta: Böröczky Zoltán   |  

Ez egy levél, amit a keddi Adónavigátor Konferencia résztvevőinek küldtünk.

Huh! Ki kéne venni pár nap szabit...

Önnek azért, hogy a tegnap hallottakat feldolgozza, nekünk pedig azért, mert az elmúlt néhány nap nagyon sűrű volt. Zsuzsi a hétvégén még pofozgatta a prezentációját, közben az egyik számítógépünk „beadta a kulcsot”. Újra kellett szerkeszteni egy csomó dolgot - szóval nem voltak jók az előjelek. Ennek volt köszönhető az a kis fennakadás, amit az elején tapasztalt – biztos emlékszik rá...
 
Hétfőn még valami választ kerestünk a „járványveszélyre” - azt a kis fertőtlenítőkendőt találtuk, amit a regisztrációnál kapott.
 
Zsuzsi előadás közben hozott egy sporthasonlatot (tudja, amikor arról beszélt, hogy ez a konferencia olyan, mint a sportolóknál az alapozási időszak). Maradjunk a sportnál, mi most azt érezzük, hogy a konferencián mindent kihoztuk magunkból a győzelemért, ennyire futotta az erőnkből.
 
Köszönjük, hogy eljött!
Olvassa át a jegyzeteit minél hamarabb! Ha egy-két napon belül megteszi, egy csomó dolog beugrik majd, melyekre később már nem fog emlékezni.
 
Ezt a bejegyzést most kivételesen én (Böröczky Zoltán) firkáltam ide...
 
Írja meg a hozzászólásba észrevételét, bírálatát, hogy a következő rendezvény jobban sikerüljön!


Hozzászólások

csak a keresztnevét...  -  

BIKE

ERIKA  -  

A  4 db cd-ből  3-on már "átrágtam" magam, hogy bírod energiával?

Nagyon jó lehetett a konferencia!

KÖSZI!!!!!!

évi  -  

 

 

Rózsa  -  

Kedves Zsuzsi!

Sajnos nem tudtam Budapestre utazni, így lemaradtam a hozzászólók  tapasztalatáról. Én is kérem, hogy vidéken is szervezzetek előadásokat. (Szeged vagy Kecskemét)

További sok okos tanácsot várunk. Nagyon kellemes ünnepeket és jó egészséget kívánok.

csak a keresztnevét...  -  

Nagyon, nagyon tetszett az előadás. Le a kalappal előttetek, és szerintem a sportnak köszönheted az állóképességet, mert amit csináltál az óriási volt. Már többször voltam a szervezett előadásotokon és minden esetben nagy segítéséget kaptam a munkámhoz. Most is már egészen "gyakorlatiasan" olvasom a törvényeket. Még annyit, hogy csütörtökön is voltam más szervezésben előadáson a változásokkal kapcsolatban, de megmondom őszintén közel nem volt olyan mint a keddi nap. Szívből gratulálok, és januártól ott leszek a kurozuson is. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok. Éva.

Tilda  -  

Kedves Zoltán és Zsuzsi !

Az egész napos rendezvényért hálás köszönet és gratuláció.

Az egész napi szervezés remek volt, persze, ha olyan remek szakember tartja az előadást, mint Zsuzsi, és olyan segítője van, mint Zoltán.

Erőt, egészséget kivánok a további munkájukhoz

Tilda

Ágnes  -  

Kedves Zoltán és Zsuzsi!

Nagyon köszönöm Önnek is és Zsuzsinak is a lehetőséget, az előa-dást , a szervezést. Úgy együtt mindent.

Minden ismerősömnek ajánlom az Önök által biztosított szolgáltatáso-kat, mert a hétköznapi-életközeli előadások, a folyamatosan és részle-tekre kiterjedő figyelemfelhívások mind-mind erre ösztönöznek.

A fáradtság sem tart vissza (mivel Mohácsról utazom Pestre), hogy a legutóbb ajánlott előadás-sorozatra ne menjek el.

Mégegyszer köszönök mindent Önnek és Zsuzsanik is.

Pihentető hétvégét Kívánok Mindkettőjüknek! Matyó Ágnes

 

Ildikó  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Először jártam Nálatok előadáson, és nem bántam meg. Nem is tudom elmondani, hogy milyen élmény volt az előadás számomra. Elolvastam a többi hozzászólást és csak csatlakozni tudok hozzájuk. Már a kollégánőmnek is elújságoltam, hogy milyen jó volt érthető összesedet, nehéz anyag és mégis értehő volt Zsuzsi előadása. És az hogy tényleg egyedül... fantasztikus. Gratulálok!!!

 

Anikó  -  

Kedves Zsuzsi!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam részt venni, de lassan osztódni kellene, mert 24-25-én Mérlegképes Továbbképzésen voltam, most egy hét pihenőt engedélyezek magamnak és ha dec.is lesz - bízom benne - akkor feltétlenül rész veszek

Sok sikert a munkádhoz

csak a keresztnevét...  -  

Eszter: Sajnálom, hogy ismét nem vállalkoztam egy minimum 2 x 2 = 4 órás pesti útra, de biztos vagyok abban, hogy ez az előadás is szokásosan remek és hasznos volt. A vidékiek kedvéért jelzem: én is többször vennék részt pl. szegedi vagy kecskeméti előadáson.

 

Marcsi  -  

kedves Zsuzsi !

Örülök, hogy 24.-én részt vettem az előadásodon. Nagyon tartalmas és érthető volt számomra. Ilyen előadásra érdemes utazni 220 km is. Csak  gratulálni tudok ehhez a sikeres, tartalmas naphoz.

Most is bebizonyítottad, hogy ha Te vagy az előadó akkor a felkészültség, színvonal érthetőség csillagos ötös. Köszönöm hogy vagy nekünk. További szép napot kívánok  Marcsi

Erika  -  

Csak annyi, hogy egy kicsit - nagyon - szorosan voltunk.

Hátul sok hely maradt, tehát lehetett volna a székeket kicsit szellősebben rakni, a hangosítás jó volt, tehát hátul is lehetett volna hallani.

Csilla  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Nem most voltam először általatok szervezett előadáson, hoztátok is a megszokott színvonalat! Számomra nagyon fontos, hogy a könyvelő szemszögéből közelítitek meg a " problémát". Roppant érthető és gyakorlatias előadást hallottunk. Gratulálok!

csak a keresztnevét...  -  

Erzsi ! Gratulálok a tartalmas, jó előadáshoz, számomra könnyeben értelmezhető így a megjenelt jogszabály köszönöm

csak a keresztnevét...  -  

Nagyon jó volt az előadás,mert jó hallani azt amit elolvasunk,ésmég

nem memorizáltuk,mert olyan sok a változás.

Éva  -  

Kedves Szervezők !

Csak gratulálni tudok és nagyon örülök, hogy részt vettem a konferencián!

Annak már kevésbé, hogy a következő év megint ennyi változást hoz.

A változások feldolgozásához további sok segítséget kívánok Magunknak Tőletek !

Üdvözlettel: Éva

Mária 2  -  

Kedves Zsuzsi!

Irigylem a többieket. Egészségi állapotom sajnos nem engedi, hogy utazzam, de itt Szegeden én is el tudnék menni. Szívesen vevő lennék a munkafüzetre és a CD-re vagy DVD-re.  Zsuzsi nagyon elismert szakember, gratulálok  .

Anna  -  

A Magam részéről csak elismeréssel tudok adózni a tegnapi előadásért Zsuzsinak. Az hogy pihenés nélkül, egy korty víz nélkül képes volt végig tartani az előadást egyedül, minden lényeges dologra kitérni, tényleg sportolói kitartással lehet. Köszönöm, számomra nagyon hasznos volt, örülök, hogy részt vettem az előadáson. 

Ildikó  -  

Kedves Zsuzsi, Zoltán!

Annyi jót olvasni önökről, hogy én is szívesen elmennék egy előadásukra. Sopronban vagy környékén nem szoktak "okosítani"?

 

Klári  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Úgy gondolom, hogy a Zsuzsi lényegretörő, érthető és mindent felölelő előadását nem árnyékolta be a levelében leírt fennakadás. Végülis nagyon frappánsan elhárították a "veszélyt". Én már "törzsvendég" vagyok a Zsuzsi rendezvényein, aminek éppen az az oka, hogy sok-sok továbbképzés közül az Önök által szervezettet találtam a legszuperebbnek. Ilyen érthető előadásmóddal és szakmai hozzáértéssel kevés előadó rendelkezik, mint Zsuzsi.

Csak gratulálni tudok és további erőt, egészséget kívánok mindkettőjüknek a hasonló rendezvények szervezéséhez.

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Igazán nagyon hasznos és lényegretőrő előadásnak lehettünk részesei 24.-én!Létszám is jelezte,hogy Zsuzsi előadását milyen nagyra értékeljük!

Köszönet érte,és további sikert,jó egészséget,hogy még sok ilyen mindenben maximumot nyújtó előadás hallhassunk!

Tisztelőjük  Simonné 

Marika  -  

Kedves Zsuzsa!

Írigylésre méltó profizmussal rendelkezik, ehhez gratulálok és kívánom, hogy ez sokáig kitartson. Ilyen jó munkafüzetet még nem kaptam előadáson. Ezt a szuper előadást fel kellett volna venni és kiadni DVD-n!!!!!!  Nagyon szeretnénk, ha Kecskeméten (itthon) is tartana előadásokat.  Zolit  kell "ostromolni", hogy szervezze????? 

Gartulálok!

 

 

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Sajnos csak kétszer volt lehetőségem az előadásaitokra elmenni. Őszinte leszek. Hallgattam máshol, máskor adózással kapcsolatos előadásokat, mint könyvelő. De ennyire könyvelőbarát előadást még nem hallottam.  Természetesen vannak olyan előadások, ahol az APEH-tól PM-ből tartanak előadást, de nem probléma megoldó, hiszen csak a törvényi szöveget mondják el.  Igaz azokon az előadásokon sűrűn néztem az órára.Zsuzsi elődásakor pedig eszembe sem jutott az órára nézni.

Nagyon tetszik az, hogy Zsuzsi könyvelő szemszögéből közeliti meg a dolgokat, a mi fejünkkel gondolkodik, hogy mi az amire nekünk szükségünk van.

Szóval nagyon jó, csak ajánlani tudom mindenkinek.  A jövő évi előre meghatározott időpontokat nagyon sajnálom, hogy nem hétvégén van, mert akkor én is el tudtam volna menni. Azért ha szerét tudom venni azért nem fogom kihagyni az biztos.

Az előadás után jutott eszembe két gondolat, az egyik a szuper bruttósítással kapcsolatos. A társaság 100 %-os tulajdonosa egy társaság. Igazgatót kinevezik. Ilyenkor a tevékenységre jellemző kereset, osztalék hogyan alakul?

A másik, ha a Kft, bt árbevétel tevékenységet nem végez, azaz nem működik, de megszüntetni egyenlőre nem akarják, lehet-e szüneteltetni?

Köszönettel Margit

  

Rita  -  

Kedves Margit,Ha jól figyeltem az előadáson, a Te esetedben az ügyvezető munkviszonyban végzi tevékenységét itt nem érdekes a tevékenységre jellemző kereste. csak magánszemély tagoknál akik tevékenységüket szeméyles közreműködés keretében végzik..... erre volt az a megállapítás, hogy valahogy el kell intézni a munkaviszonyt, mint jogviszonyt, nálatok a tag az nem természetes személy, ilyenkor nincs mit összehasonlítani, hisz a munkaszerződés határozza meg a jövedelmet.......Én így értelmeztem, de ha a többieknek van hozzászólásuk, tegyétek meg, mert még elég friss az "élmény" ami sajnos sokkoló volt!!!!!!!!

Üdv

Andi  -  

Kedves Zsuzsi, és Zoli!

Köszönöm a tegnapi napot! Én már meg sem lepődöm azon, amit Tőletek kapok, hisz már régóta járok Zsuzsi előadásaira, és mindig ugyanazt a magas színvonalat, érthető magyarázatokat kapom, mint mindig, amihez csak gratulálni tudok.

Jó pihenést annak aki megteheti, és jó tanulást, elmélkedést mindenkinek!

Edit  -  

Köszönök mindent. Az előadás nagyon jól sikerült, megpróbálok mindent észben tartani és találkozunk jövőre. Addig is mindenkinek jó pihenést kívánok!

 

Kati  -  

Gratulálok! Sok előadáson voltam már, de ez nagyon nagyon jó volt.

Júlia  -  

Kedves Zsuzsi!

Három (és fél) gyerek mellett ilyen színvonalon tudsz lépést tartani a szakma változásaival??? Na, erről tényleg kellene egy előadást tartanod, vagy legalább egy kézikönyvet írnod!

Biztos kellenek hozzá a megfelelő alapok. Olyan jó volna, ha egyszer lenne majd erőd/időd olyan előadásokra, ahol nem feltétlenül csak a legújabb változásokról esne szó, és nem is a speciális esetekről, hanem az egyes törvények logikájáról, egymáshoz képesti rendszeréről.

Köszönet a tegnapi, erőt adó előadásért!

  -  

Tényleg megírjuk a világ legrövidebb könyvét (mármint a magyar adó logikájáról)...??   :-) :-)

Viccet félretéve a konferencián elhangzott ajánlat már nem csak a változásokról fog szólni....kicsit mélyebbre ásunk..

Júlia  -  

Hú, akkor legalább egyikre-másikra megpróbálok eljutni! Természetesen ásóval felszerelkezve!

További jó kertészkedést!

Mária  -  

Én szegedi vagyok és a kérésem ugyanaz mint a debreceni sorstársamnak. Jöjjenek Szegedre:) Mivel tudom, hogy erre mi lenne a válasz mást kérek: Adják ki újra cd-n. Én már egy biztos vevő vagyok. Az előzővel is nagyon elégedett vagyok és ez igy roppant kényelmes is lenne.

Tisztelettel:

Varga Mária

Anikó  -  

Kedves Zsuzsa! Lehetne-e DVD-  fomájában eljuttatni a vidékieknek-, akiknek nehézkes Bp-re eljutni-  az előadást? ( nem ingyen kérnénk)

Üdv.,

Péter  -  

...Én ki is veszek, azt hiszem holnap-holnaputánra...

EMI  -  

Igazán irígykedve olvastam a hozzászólásokat a tegnapi konferenciával kapcsolatban, és megint felteszem a kérdést: nem lehetne Debrecenben is megtartani egy-egy esetben ugyanezt? Biztos vagyok benne, hogy sokan elmennénk, de innen Budapestre felutazni nem olyan egyszerű, akármennyire is szeretnénk okosodni!...

Böröczky Zoltán  -  

Kedves EMI!

Ez egy örök dilemma. Nemcsak Öntől kapunk hasonló felhívást, hanem pl. Pécsről, Sz.fehérvárról, Győrből, Szegedről, Zalaegerszegről, stb. Most lenne szezonja az ilyen előadásoknak és Ön is tuja, milyen feladatok állnak ugyanez időben egy könyvelő előtt.

Zsuzsi könyvelőirodát vezet, könyvvizsgál, írogat ide-oda ezenkívül van három és fél gyermeke (a fél az én vagyok...).  Idén úgy döntöttünk, Pesten tartunk nagyobb létszámú rendezvényeket és igyekszünk más módon eljuttatni egy-egy konferenciát távolabbi helyekre.

Kérjük megértését!

Ha majd egyszerűsödik az adminisztráció – hiszen ezt ígérik – akkor Zsuzsinak is több ideje marad.

(Én még a klónozáson is gondolkozom, egyéb előnyei is lennének...)

anna  -  

Okosak, tudnak, előre látnak... és még humoruk is van:):):):)

Tök jó!!!

Emi  -  

Csatlakozom Anna hozzászólásához, egyben köszönöm Zoltán válaszát. Én (is) türelmes vagyok Az adminsztráció egyszerűsödésében kevéssé bízom, abban már inkább, hogy mi is hozzájuthatunk valamilyen módon az anyaghoz.. Köszi , már nagyon várom ill. várjuk. Szép napot!

Zsóka  -  

Kedves Mindenki az Adónavigátornál!

Jó nap volt a tegnapi, jó sűrű, emésztek.

Gratulálok a szervezéshez, Zsuzsinak az előadáshoz, udvariaskodás nélkül, kevés előadó bírja ezt így szusszal, akár a tartalomra akár az időtartamra tekintve, na de ugye egy sportoló?

Remélem találkozunk, jelentkeztem az edzésprogramra.

Üdvözlettel:Molnár Béláné, Zsóka

Kecskemét

Erzsébet  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Csak megköszönni lehet a tegnapi napot ,én már többször voltam a Zsuzsi előadásán "RAGYOGÓ"!!! Azért jöttem most is és rögtön jelentkeztem októberben ,hogy legyen hely.

Szerettem volna elmenni CSAK  a január 21 és a február 3-i előadásra is ,mivel én munkaügy,bér Tb Szja területen dolgozom,a könyvelést más csinálja.Nagyon sajnálom,hogy a Zoli ezt a két napot nem tudta elfogadni a tegnapi kedvezményes jelentkezésre.

További jó munkát kívánok :Erzsók

 

csak a keresztnevét...  -  

Én most járok adótanácsadói tanfolyamra, és nagyon sajnálom, hogy nem a Zsuzsanna tartja...

Ha ő tartaná, mindenki profi lehetne!

Nagyon hasznos volt a tanfolyam és jól összeszedett.

 

Kati

Éva  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Az elmúlt évek során már több helyen, több szervezésben vettem részt hasonló előadásokon.

De ilyen felkészült,nagytudású, profi előadóval még nem találkoztam aki az egészet összefüggésében átlátja és ami nagyon fontos tovább is tudja adni, úgy,hogy azt mindenki megértse.

GRATULÁLOK!!!

A szervezés is nagyon jól sikerült,mindenki nagyon segitőkész volt.Köszönöm!

Nagyon jó ötletnek tartom,hogy aki a konferencián jelentkezik a további előadásokra kedvezményben részesül.

Mégegyszer nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a szinvonalas konferencián! Ezentúl csak Önök előadásaira fogok járni.Jövőre találkozunk!

De addig is további munkájukhoz nagyon  sok sikert és nagyon jó egészséget kivánok !!!

Szeretettel: Éva

 

 

Tamás  -  

Köszönöm, a tegnapi napot! Mindig nagy élmény és szakmai fejlődés ha Veletek találkozik az ember! Jó pihenést Nektek ebben a pár napban amit még szabaddá lehet tenni és találkozunk jövőre! :)

Sándor Andrásné Erzsi  -  

Köszönök mindent. Fantsztikus volt. Találkozunk januárban. Üdv Erzsi

Ani  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán !

Én most először jártam Nálatok, de nagyon haszosnak és összeszedettnek találtam az előadást.Sok dologra világított rá és segít, hogy az ügyfeleimnek  én is érthetőbben adjam tovább az információkat, hogy Ők i jó döntéseket hozhassanak. Gratulálok Zsuzsinak az állóképességéhez , nagy menet volt még nekünk is pedig mi csak végig ültük. A fejem még zsong egy kicsit, de remélem mire el jön az ideje minden összeáll a fejemben.

További sok sikert kívánok, üdvözlettel: Sárköziné Annamária

 

Ilcsi  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán !

Nagyon köszönöm a tegnapi napot. Több helyen jártam már előadáson, de ilyen szinvonalas előadáson még nem vettem részt. A profi előadás nagyon sok segitséget fog nyújtani a munkámhoz. Jó ötlet volt a jövő év eleji program, amire azonnal jelentkeztem is. Az előre elkészitett munkafüzethez is külön gratulálok, ez nagyon szuper ötlet volt. A jövőben csak a Ti előadásotokra fogok elmenni. Mégegyszer gratulálok a profi, érthető előadáshoz.  További munkátokhoz sok sikert és jó egészséget kivánok.

Hajni  -  

Köszönöm a tegnapi előadást. Nagyon jó volt.

Egy kérdésre kérek megerősítést, illetve választ: EVA-s társaság személyesen közreműködő tagja 36 órás munkaviszonyos, vagy nyugdíjas. Nem vesz ki egész évben a körreműködéséért tagi jogviszony és semmi más módon jövedelmet, csak a "maradék osztalékot " a következő évben a mérleg elfogadása után. Rájuk minden marad a régiben: sem az SZJA sem a TB sem az EHO szempontjából nem vonatkozik rá a személyes közreműködési díj kiegészítése és ezzel kapcsolatos kötelezettség?

Köszönöm a választ.

Böröczky Zsuzsi  -  

EVÁS társaságban személyesen közreműködő tagra akkor van változás, ha az főfoglalkozású. Ekkor ugyanis nem a minimálbér kétszerese, hanem a tevékenységre jellemző kereset után kell fizetni. Ha a magánszemély nem főfoglalkozású, hanem munkaviszony melletti vagy nyugdíjas, akkor nincs változás. Tehát náluk nincs kivét-kiegészítés és nincs eho a "jóváhagyható" osztalékra sem.

csak a keresztnevét...  -  

Sziasztok!

Most voltam először Adónavigátoros rendezvényen és nagyon tetszett. Zsuzsit már más szervezőknél hallottam és most kimondottan őt kerestem és így találtam az Adónavigátorra. Jó volt, hogy végig követni lehetett, ma reggel a metrón már a jegyzeteimet olvasgattam,hogy a kollégáimat is tudjam informálni. Készül az Adókonferenciáról hanganyag? mert itt felmerült milyen jó lenne, ha többen is tudnánk hangfelvételen keresztül követni. További jó munkát és nagyon jó egészséget kívánok!  (Arról is lehetne egy külön előadás szerintem, hogy család mellet hogyan van ennyi energiája Zsuzsinak, hogy naprakész legyen és az át is tudja adni. Ehhez külön gratulálok!)Zsuzsa

Szilvi  -  

Nagyon jó volt a tegnapi előadás, de esetleg ha kisebb csoportok lennének akkor jobban lehetne egymás között kommunikálni az új ismeretekkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre. Én a füzetből egy táblát hiányoltam ahol Munkaviszony melletti, evás vállalkozás társas vállalkozója, milyen adóvonzata van a személyes közreműködői díjra? Mert sok könyvelőnek van főállása és még kis cégeknek otthon vállalkozásba könyvel, tehát a társas vállalkozásba aktívan dolgozik :-)

 

 

B.Bea  -  

 Sziasztok!

Először voltam Adónavigátor-os előadáson, tényleg minden elvárásnak megfelelt, nem csalódtam, tehát még fogok menni. Zsuzsa teljesítménye tényleg emberfeletti, és nem volt sem színvonalcsökkenés, sem figyelemlankadás, szuper volt. Figyelmes volt tőletek a fertőtlenítőkendő, köszönöm. Valóban jó lett volna, ha működik a szellőztetés, de ez nem von le a nap értékéből.

Viszont lenne egy kérdésem: arra nincs esély, hogy Bp-en kívül más  régiókban is legyen előadás, mert  szerintem lenne rá igény, és jóval "kényelmesebb" lenne...

Judit  -  

Kedves Zsuzsa és Zoli,

Mint mindig, most is tökéletes, hasznos, "jól emészthető" előadást kaptunk, köszönjük.

További munkához sok sikert és egészséget kívánok. Maradjatok/nak még sokáig velünk.

Marianna  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Köszönöm a tegnapi napot. Tényleg kell egy pár nap, hogy megeméssszük a rengeteg információt.

Gratulálunk a profi előadáshoz, felkészültséghez. Köszönöm a hasznos érthetően elmondott ismertetést.

Egyedül a helység levegőtlensége volt probléma, ennyi ember jobban fogyasztja az oxigént.

 

Köszönöm  Mariann

Erika  -  

Először voltam a Böröczky-család szervezte-előadta konferencián. Először éltem át olyat, hogy a nap 2/3-a után sem kezd a figyelmem lankadni, a gondolataim szanaszét heverni.

Először sugallta azt nekem előadó, hogy ennek a szakmának nem csak nyűgje van, hanem igen is szép, megoldásokra váró, megoldható feladatokkal teli.

Először azt hittem, a fiatalkori sportolás csak nekem jelent sokat...

Először fordult velem elő, hogy a Lurdy parkolójától a Mester utcai lámpáig 25 perc alatt sikerült eljutnom. :)

Először voltam ott... de nem utoljára. Köszönöm szépen. 

 

Tüzsi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

SZUPER volt! Köszönöm. Én mindig ott tipródok a szünetekben is, hogy kérdezhesselek és még sosem adtál rossz tanácsot, ezt is köszönöm.

Hazafelé az előadásról kezembe vettem a Metro újságot és mit olvasok benne? A Főpolgármesteri Hivatalunk adó ügyosztályának közleményét, melyben értesítenek, hogy 2010. május 31-ig a 2009. évi helyi iparűzési adóbevallás alapján számított adókülönbözetet nekik, azaz az önkormányzatnak kell megfizetnünk.

Te azt mondtad az előadáson, hogy azt már az apehnek kell utalnunk.

Most akkor mi a helyzet?

Én bízok benned, de nem kéne szólni nekik is??

Tüzsi

Böröczkyné Zsuzsi  -  

Én nem csodálkozom, ha a gyakorlat eltér a törvénytől. És még az is lehet, hogy egy elrejtett módosításba meg is fogják szavazni. A bevallást biztosan oda kell küldeni, de az "eredeti verzió" az volt, hogy a feltöltési folyószámlát már korábban megkapja az apeh, és április 30-ig átadja a teljes folyószámlát az önkormányzat az apehnak. Ezügyben természetesen tovább figyeljük a híreket. 

Dr. Szödényiné Nádor Erzsébet  -  

Kedves Zsuzsi! Kedves Zoli! Szívből köszönöm az előadáson kapott profi információkat - hatalmas segítséget jelent ilyen tömegű adóváltozás feldolgozása során! Már semmi és senki nem csábíthat el az Adónavigátor rajongói táborából!

Hamarosan újra találkozunk! :-)

Macsi  -  

Kedves Zoli!

Én vagyok aki az előadás végén megkérdeztem, hogy a diákat meg kaphatnám-e az előadásról, hogy az ügyfeleimnek továbbíthassam és egyben?

 

 

 

Üdvözlettel:

Kiss Mária

könyvvizsgáló, okl. adószakértő

Iroda: Econo-Star Kft

4029. Debrecen, Berek u. 5/1.fsz.1.

Tel./fax: 52/ 537-064

Mobil: 30/945-4282

 

Négyesiné Joli  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!
A szabadság tényleg jó lenne, de nem azaz idő következik.
Az előadás nagyszerű volt, (mint mindíg), csak tudnám hogyan győzik energiával.
Szóval a nemlétező kalapomat megemeltem a teljesítményük előtt.
Egyetlen bánatom volt a nap végére elzsibbadt a fenekem, nagyon szűk volt a hely. Ha a székeket kicsit lazábban raknák, talán könnyebben tudnánk levegőt venni az előadás alatt. (tudom, sokan voltunk, de még milyen sokan)  Zsuzsi úgyis mindíg olyanokat mond amitől nem kapunk, vagy csak nagyon nehezen kapunk levegőt, de persze ez nem az Ő hibája.
Összegezve, nagyszerű volt az előadás, nagyszerű volt a szervezés,
Sok erőt a további munkájukhoz a mi épülésünket segítendő!
Üdvözlettel Négyesiné Joli

Magdi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli! Nagyon profi módon sikerült az előadás. Örülök, hogy elmentem /már többször is/ Ennyi embert még életemben nem láttam a konferencián. Ez Zsuzsi tökéletes felkészülésének és tudásának köszönhető. Remélem, még sokszor találkozunk.Munkájukhoz jó egészséget kívánok. Magdi

 

Nusi !  -  

Csak azt tudom mondani,hogy a tegnapi nap feledhetetlen és az ahogy ezt a Zsuzsi  előadta és birta sportnyelven szólva Aranyémet  adományozunk neki.Másodszor voltam az Önök által szervezett előadáson másokat is elcsaltam ide ahová eggyütt jártunk nem akartak hinni a szemüknek és a fülüknek.Nagyon köszönjük a mindenre kiterjedő

 mindenki számára érthetően előadott " egyszerüsitett és adócsökkentést" igérő jogszabály halmaz ismertetését.Jó egészséget munkájukban további sikereket és máskor is ide jövünk,az újságra is előfizettünk.Köszönjük.Nusi

Kati  -  

Kedves Zsuzsa és Zoli!

Nincs semmi negatívum, minden a lehető legjobb volt. A törlőkendő nagyon jó ötlet. Az előadás módját csak csodálni tudom, azt az energiát, ami reggeltől délutánig volt. Nagyon várom az "edzésprogramot", amit jövő év elejére hírdettek meg. Az ötlet kiváló!

Kívánok Önöknek jó egészséget és felkészülést a jövő évi programokra!

Üdvözlettel: Kati

Judit  -  

Kedves Zsuzsi!

Én is köszönöm, és egyetértek az előttem szólókkal. Nekem ezek az előadások afféle energiabombák, feltöltenek, hogy mégse kéne más pályát keresnem, fog ez menni :-))

(Azért szívesen dolgoznék ez tapasztalt szakember mellett, valahogy kevésbé érezném a kiszolgáltatottságot. Nem keres valaki egy lelkes, közepesen ifjú titánt maga mellé...?)

Németh Zsuzsi  -  

Kedves Zsuzsi!

Nagyon köszönöm a tegnapi napot, sok órás utánajárástól, utánaolvasástól mentettél meg. Csodálom az energiádat, az összeszedettségedet, hogy ilyen jól átlátod a dolgokat és lefordítod nekünk érthető nyelvre. Segíted meglátni az összefüggéseket. A tárgyi tudásodról nem is beszélve. Eddig is sokszor segítségemre voltál és biztos vagyok benne, hogy még ezután is találkozunk! Mégegyszer köszönöm a munkátokat, munkádat! Üdvözlettel: Németh Zsuzsi

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi&Zoli!

Nincs bírálat, megint profi volt minden és a törlő kendő szuper ötlet!

Nem mégis valami, nagyon meleg és levegőtlen volt a helyiség.

Az "edzés program" is káváló ötlet és már várom az előadásokat, ahol a Zsuzsi felkészültségével és előadás módjával "megvilágosodom" vagy legalább a mostani sötétség szürkül!

További kitartást és sikeres munkát kíván, anikó.

Viki  -  

Köszi Zsuzsi!

3. éve tartunk "veled" az előadásokon. Ez is FENOMENÁLIS volt.

Csak köszönni tudjuk a sok információt, és hogy emberfeletti energiával küzdesz, hogy "emberi "nyelvre lefordísd a tudnivalókat.

KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK!

csak a keresztnevét...  -  

Ismételten csodálatos volt az előadás, köszönöm , Zsuzsi nemcsak fantasztikusan jó előadó, hanem az erőnléte is kiváló! Arra gondolok, hogy az előadás végén ugyanolyan lelkesedéssel és figyelemmel tartotta az előadást, mint 9-kor a kezdésnél.

Mégegyszer nagyon köszönöm

Vali