A hozzászólásokban elégedetlen résztvevők véleményét is olvashatja...

  |   írta:   |  

Túl vagyunk az Adónavigátor Konferencia-sorozat első állomásán. Budapesten két teltházas konferencia 25-én és 26-án már lezajlott.

Izgalmas (és kockázatos) volt olyan változásokról előadást tartani, amelyek egy részét éppen aznap vagy előző nap fogadott el az országgyűlés.

A konferencián, tudásunk legjavát nyújtottuk és a legnagyobb igyekezetünkkel végeztük munkánkat. Az adott körülmények között, ennél jobb hangulatú, tartalmasabb és gördülékenyebb konferenciát nem tudunk rendezni
Most úgy érezzük magunkat, mint a jégtáncosok a lihegőben - az a hely, ahol a kűr után leülnek, integetnek a kamerának és közben zihálva mosolyognak, amíg várják a pontszámokat.

"Nem csúsztunk el a jégen, a zenével is összhangban voltunk, néhány kunsztot is bemutattunk, az összkép is a terveink szerint alakult - neun Komma acht."

Köszönet a Vista Rendezvényközpontnak a helyszínért és a Hopmester Kft-nek a finomságokért.
Most a hozzászólásokból kiderül, vajon mire volt elég az igyekezetünk? Várjuk a pontszámokat...

Ha Ön ott volt a két nap valamelyikén, kérem írja meg a hozzászólásokba, milyen tapasztalatokkal, élményekkel vagy bosszúságokkal tért haza a rendezvényről.

Ne legyen kíméletes, igyekezetünkért cserébe, őszinte véleményeket kérünk!
(Hamarosan kiteszünk ide egy-két videó-részletet az előadásról...)


Hozzászólások

Zsóka  -  

Sajnos én sem tudok a távolság miatt részt venni a konferencián, de honlap nagyon tetszik, és az e.könyv is. Köszönet érte!

Az elektronikus közzétetelről kaphatnánk egy is segítséget?

Köszönöm: Zsóka

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Boldog Új Évet Kívánok!

Ez az eddigi legjobb "adós" honlap, amivel találkoztam.

Gratula

rózinéni  -  

Végre  egy olyan  oldal  ahol értelemesen  meg  lehet  tudni  mindent  garatulálok  ehhez

MARCSI  -  

   Kedves Zsuzsi és Zoltán

Örülök, hogy részt vehettem a szegedi előadáson. Sok hasznos infot kaptam.Csodálom Zsuzsi közérthetóen átadott széleskörü tudását.Köszönöm Zoltán a szervezést, technikai lebonyolitást, és a nagyon kedves fogadtatást. Kiváló két embert ismertem meg személyetekben, nagy E -vel. Gratulálok . Nagyon kellemes ünnepeket és  Buék                                                                                                                 Marcsi SZEGEDRŐL

csak a keresztnevét...  -  

Marika hozzászólása

2008.12.01.

Kedves Zsuzsika és Zoltán !

Boldog vagyok és  végtelenül örülők , hogy részt vehettem ezen a konferencián.Nagyon sok olyan hasznos információt kaptam az  adóváltozásokkal  kapcsolatban, amit a gyakorlatban is hasznosítani tudok. Zsuzsikának csodálom magasszintü  tudását,  mindenki számára érthető nagyszerű előadását. Ha osztályoznom kellene az előadás szinvonalát, tőlem kitünő osztályzatot kapna, de csak azért, mivel jelenleg ettől magasabb szintű osztályzat  tudomásom szerint nem létezik.Végre megismertem az országban egy olyan   "szakembert " Zsuzsika személyében, akihez a könyvelők mindig bátran fordulhatnak nemcsak az előadáson elhangzottakkal ,  hanem saját egyéni problémájukkal   kapcsolatban is. Segitségkérés esetén is Zsuzsika mindig  mosolyogva, kedvesen válaszol feltett kérdéseinkre..

Külön köszönet Zoltánnak  a konferencia nagyszerü megszervezé- séért , a technikai feltételek   tőkéletes biztosításáért  és azért, mivel csak az ő segítségével és közremüködésével tudtam  eljutni a konferenciára számíttógépes gyakorlatlanságom miatt.

Mégegyszer nagyon köszönök mindent., gratulálok az előadáshoz.

Üdvözlettel

:                          Marika  .

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa !

Ez volt az első alkalom, hogy részt vettem a konferencián, de biztosíthatlak róla, hogy nem az utolsó. Minden szempontból hasznos volt számomra. Jól éreztem magam, köszönöm szépen!

Viszlát a következőn. Gratulálok !

Marcsi

Dezső  -  

5 pontból öt volt a konferencia.Gratulálok!

Györgyi  -  

Kedves Zsuzsa!  Nagy örömömre szolgált, hogy részt vehettem a Konferencián és ismét megállapítottam, hogy nem elfecsérelt idő volt! Nagyon sok hasznos információt kaptam, az előadó felkészültsége és az egész napos  előadás remek volt!  Gratulálok Zsuzsa!!!

csak a keresztnevét...  -  

Megtisztelő volt a fogadtatas es a figyelem a konferencia soran.

Az előadás követését és az ott elhangzottak kesőbbi használatát nagyban segítette a gondosan előkészített jegyzet.

Úgy éreztem, megérte elmenni erre a konferenciára és nem csak a drága és kevés időmet vesztegettem, de értekes ismeretekkel gazdagodtam akkor is, ha nem csupán a jöüvő évi várható változásokról hallottunk.

további sikeres munkát kivánok

Zsuzsa

 

SJudit  -  

Rendszeres olvasója vagyok az Adónavigátor honlapnak amióta megtaláltam. Mint könyvvizsgáló igen sok hasznos információhoz jutok az értesítések, cikkek és válaszok útján. Hasznosítom is napi munkám során.

Kiváncsiságom elvitt a konferenciára és nem bántam meg, hogy résztvevője lehettem. A kapott segédanyag áttekinthető és segítséget nyújtott az előadás pontos követésére.  Az adótörvények elfogadásának késedelme miatt azt nem tartom hibának, hogy nem volt még részletesebb és kevesebb gyakorlati példa hangzott el. Talán arányaiban több szó esett a személyi jövedelemadóról és kevesebb az Art-ról.

MÁRTA  -  

Nekem nagyon tetszett az előadás, még akkor is ha nem voltunk akkor

még biztosak abban, hogy megszavazza a parlament. Mivel ugy

érezhettem magam, mint aki eggyel előbbre jár a többi kollégához

képest mivel ők nem voltak ott. A jegyzett tökéletes, mivel az ott

hallott információval kibővithettem.

Köszönöm az előadást.

MÁRTA

Panni  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán!

Az egynapos budapesti előadáson voltam, amit kiválónak értékelek. Előszőr voltam az Önök előadásán, és megfogott a családias, közvetlen jellege. Megcsodáltam  Zsuzsa átjárását a különböző adónemek között.  Nagyon tetszett az előadás pergős ritmusa, fegyelmezettsége.

Gratulálok az előadáshoz, és jó pihenést kivánok.

Panni

Mariann  -  

Örülök, hogy végre el tudtam menni erre a konferenciára. Eddig a Zsuzsi hírlevein keresztül éreztem, hogy végre van valaki, aki lényegretörő és gyakorlatias tanácsot adott mint az adózásban, mint a könyvelés tekintetében. Az előadás minden percét élveztem. Csak gratulálni tudok Zsuzsinak, hogy ennyire lelkesen és felkészülten, lényegretörően tartotta meg az egész napi konferenciát.Maximális pontszám jár érte.

Köszönettel: Mariann

 

 

rózsa  -  

Sajnálom, hogy nem tudok ezekre a konferenciákra elmennei, a távolság miatt, bizonyára nagyon hasznos volt!

Üdvözlettel rózsa

Marcsi  -  

Kedves Zsuzsi! Köszönöm a nagyon tartalmas, mindenre részletre kiterjedő, nagyon érdekes előadásodat. Soha nem voltam még ennél figyelemreméltóbb előadáson. Nem száraz törvény szövegeket hallottunk, hanem gyakorlati szempontból hasznosítható tanácsokat is kaptunk Tőled. Nagyon köszönöm mégegyszer.

Erika  -  

Nagyon színvonalasnak és lényegretörőnek tartottam az előadást. Én cégvezetőként vettem részt az előadáson. Saját munkaköröm gyakorlása folytán is nagyon fontos, hogy a vállalkozásom egészét érintő komplex ismeretekhez jussak. Itt is nyilvánvalóvá vált, hogy  a könyvelők számviteli, pénzügyi és munkaügyi ismereteinek megszerzésének és gyakorlati alkalmazásának  a vállalkozás működtetése szempontjából milyen fontos szerepe van, és milyen alapos felkészülés szükséges ahhoz, hogy az országunkra jellemző vállalkozássegítő háttér nélkül, ugyanakkor a  kialakított bonyolult  törvényi előírások  betartása mellett  létezni tudjunk. Igaz, hogy vezetőként az itt említett területek mellett  társul még egy-pár sikamlós terület (pld. munkavédelem, környezetvédelem, stb.) és akkor még nem is dolgoztunk, hiszen ez a része a vállalkozásnak  az alapfeltételek teljesítését jelenti, de a kiszabható adóbírságok mértékéből kiindulva nem kis bizonytalansági tényező egy vállalkozás életében, hogy jó-e a könyvelés, pénzügy, munkaügyi terület. Köszönöm,  hogy ezen a szakterületen magasszínvonalú tudással, alapos felkészültséggel, jó előadással,  profi szervezéssel segítettétek munkánkat. 

Gina  -  

Kedves Zsuzsi!

Nem voltam ott sajnos ezen az előadáson, de több előadáson is részt vettem, amit tartott vidéken. /Zalaegerszegen/. Nagyon jó volt. Én és sok könyvelő társam azóta nem járunk ide , amióta Zsuzsi nem tart előadást.

Csak remélni tudom, hogy aki nem tud elmenni Budapestre,azoknak egyszer vidéken is tartanak ilyen szinvonalas  előadást. Biztosithatom,hogy nagyon sokan lennének ezen az előadáson.Mikor lehet rá számítani ?

Köszönettel: Gina

 

Csaba  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

 

Mint ahogyan jeleztem már az ebédnél is, a budapesti hely sztem megfelelő, én a zsúfoltságban sem éreztem, hogy probléma lenne.

A régi helyhez képest sokkal több volt a vendéglátásra fordítható hely, emiatt az is sokkal színvonalasabb volt.

Azt gondolom, hogy az előadást támogató háttérmunkával kapcsolatosan voltak szembetűnő pozitív változások a tavalyi évhez képest, amelyek azt jelzik, egyre több a tapasztalat és egyre jobban bővül a résztvevőkre fordított apró figyelmességek listája. Ennek jövőbeni további növekedése azt fogja sejtetni számomra, hogy nem konzerv-előadást kapunk, hanem valóban személyes odafigyelést.

Úgy gondolom, ez is nagyban emeli az esemény ázsióját.

További jó munkát és sikereket kívánok: Kecskés Csaba


csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa!

Nekem nagyon tetszett az előadás. Gördülékeny, színvonalas, érthető előadás volt! Ami egy könyvelőt érdekelheti minden benne volt. Nem beszélt mellé, nem voltak unalmas részek! Ha bármilyen előadás lesz ami nekünk könyvelőknek fontos én mindig részt fogok venni rajta! Csodálom Zsuzsit, hogy ennyi órán keresztül ilyen kitartóan tud előadást tartani!

Mégegyszer én nagyon élveztem az előadást és sok új dologgal ismerkedhettem meg!

Üdvözletel: Szanóné Risai Rozália

Magdi  -  

Szia Zsuzsi és Zoltán!

Teljesen véleletlenül találtalak meg benneteket a fórumon. Kerestem anyagokat egy kényes kérdésben és a Te válaszaidban értettem meg a lényéget. Nagyon sok előadásra járok mert muszály fejlődni, szinten lenni. Sok "nagy nevű" előadásokra is. Minden előadáson zaj van, telefon csörgések, motoszkálás. Nagyon zavaró tud lenni. Sokszor tapasztalom, hogy sokan elmennek. Nem értettem miért, hiszen fizetnek nem is keveset, hogy okosodjunk. Mikor először voltam az előadásodon a kiváncsiság hajtott. Ma már tudom, hogy azért kell elmennem mert ezen az előadáson összeszedett,értelmes, érthető magyarázatkat kapunk tőled. Ez mutatja az is, hogy ezeken az előadásokon nincs zaj,telefon, motoszkálás csendben hallgatjuk a fantasztikus jólfelkészült előadót.

Nagyon köszönök mindent!  

Jó egészséget és sok sikert a munkátokhoz.

Mária  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Köszönöm a lehetőséget, hogy ismét nagyon szinvonalas előadáson vehettem részt. Csodálom azt a lelkesedést, amellyel Zsuzsi az egész napos előadást képes végig csinálni. Ezen túlmenően ismét nagyon sok szakmai segítséget kaptunk a napi munkánkhoz. Természetesen a szervezés és kiszolgálás is nagyon profi munka volt. Gratulálok!

 

Éva  -  

Kedves Jégtáncoksok!

Minden összhangban és harmóniában volt. A külcsíny és a belbecs egyaránt. Komolyan: hasznos, új és kellemesen fárasztó nap volt. Sajnálom, hogy a Zsuzsit nem hagyták a szünetben sem szusszanni, de már biztosan megszokta és talán a felé irányuló szeretetünk kárpótolta ezért. Köszönöm mindkettőtöknek, hogy veletek lehettem!

Judit  -  

Engem továbbra is meggyőzött, hogy Zsuzsi a legrátermettebb előadó, akivel eddig találkoztam és higgyétek el, elég sokan voltak.

Gyakorlatias, hasznos, nagyon jól felkészült előadás volt, gratulálok hozzá és nagyon köszönöm

Éva  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Csak gratulálni tudok mindkettőjüknek az elvégzett munkához. Ennyi embert lekötni egy teljes napon keresztül... nem sokan tudnák maguk után csinálni. Érzezhető, hogy Zsuzsi fergeteges előadásainak sikere a szakma szeretetén kívül nagyban múlik a háttérmunkán, Zoltán támogatásán is. Sokan sok-sok pénzt költenek arra, hogy hostessek szaladgáljanak és szolgálják ki a meghívottakat... itt erre semmi szükség. Mindenki az előadással van elfoglalva, választ kapunk az előadás közben - sőt, még a szünetekben is - feltett kérdéseinkre,  és emellett külön öröm, hogy a kiszolgálás és a helyszínek színvonala is kitűnő. Önöket mindenkinek csak ajánlani tudom (és teszem is). Köszönöm, hogy munkájukkal segítik az én, és még sok ember munkáját, mindennapjait. Üdvözlettel: Szorger Éva

Anikó  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Köszönet a tegnapi szakmai napért. Tökéletes volt a fogadtatás, az ellátás, a figyelmesség, a helyszin.Ezt már csak a Zsuzsi előadása tudta felül múlni, ami egy emberfeletti teljesítmény volt. Köszönöm a 2009. évi törvény ismertetéseket, és a 2008. éviekből a figyelem felhivásokat és a pontosításokat, ismétléseket. Nagyon hasznos volt, remélem találkozunk még ebben az évben. További kitartást mindkettőtöknek, mert a siker az már megvan, ahogy olvasom a véleményeket.

 

Ildikó  -  

Kodves Zoli ésZsuzsi!

A versenyzőket külön-külön és együtt isszokta értékelni a zsűri:

Zoli!-kedves és udvarias gesztus volt az ön részéről egyrészt a fogadtatás másrészt az egész napra vonatkozó figyelem,melyben részesültünk.

Zsuzsi:én még új vagyok a csapatban,a mérlegképes továbbképzést tartottad  nekem,aminek egyetlen percét nem untam.Azután feltételeztem,hogy erre az előadásra is hozzád kell mennem.Nem csalódtam.Nem tudom honnan van ennyi energiád az állandóan változó ismeretek megszerzésére,de kívánom,hogy maradjon benned ez a spiritusz,mert nagyon hasznos ismereteket tudsz átadni úgy lefordítva,hogy számunkra általad előadva érthető és világos a tartalom.Biztos,hogy a tanításra születtél!Köszönet érte.!

Páros:A kettőtök összhangja tette ezt a napot bensőségessé,annak ellenére,hogy a téma nem kellemes egyikünk számára sem.

A jövőben is figyelemmel kísérem az általatok szervezett programokat,annak reményében,hogy találkozunk .

Köszönöm:

Ildikó

Marcsi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Köszönöm szépen az előadást, a maximálisat nyújtottátok mind előadás, mind környezet tekintetében.!

Zolinak külön köszönet a figyelmeztető e-mailekért és a térképért, gondolom nem én voltam az egyetlen vidéki, akinek nagy segítséget nyújtott az odatalálásban.

Sok sikert kívánok a további munkátokhoz!

Kriszta  -  

Zsuzsi, Zoli!

Az előadás, a szervezés, a szakmai naprakészség profi munka. Nagyon jó volt! Gratulálok!

Magdi  -  

Kedves Zsuzsi! Magasszintű, érthető, világos előadásodért gratulálok!

Valóban a legfrissebb Adótörvények szavazási eredményéről is beszámoltál és tájékoztattad a hallgatóságot. Nagyon  lekötötted mindenki figyelmét reggel 9 órától délután 4 óráig.  Minden szavadat próbáltam elraktározni mert mindet fontosnak találtam. További sok sikert és erőt kívánok munkádhoz!

 

Erzsi  -  

Kedves Böröczkyék Kedves Zsuzsi!

Köszönöm ezt az értékes napot, amit Veletek  tölthettem.Számomra nagyon értékes és eredményes volt.Igen így kell ezt csinálni.

Érthetően, világosan, szájbarágósan, hogy mindenki számáre érthető és világos legyen.

Köszönöm szépen, ismerőseim között  terjesztem az  értékes előadás jó hírét.Még egyszer köszönöm. Várom az újabb előadást.

.

 

Judit  -  

Szia Zsuzsi!

Nem voltam ott az előadáson,de nagyon köszönöm a hasznos, figyelmeztető cikkeket, amiket küldesz, az Önadózóban is olvasom a szakcikkeidet.

További jó munkát, egészséget!!! Judit

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsika és Zoltán!

Nagyonszépen köszönöm azt a kitartó,sok tudást igénylő munkát,azt a szintet amit szünet hélkül Zsuzsi nyújtott! Jómagam azért is jelentkeztem Zsuzsi Mérlegképes előadására is,mert az Ő szakmai tanácsaira mindig pontosan lehetett alapozni,mindig segítőkész napi gondjainkkal megegyező témákat tárgyalt.Még Szfváron Verzálnál hallgattam Őt ,de az utóbi időben ritkultak az Ő előadásai ott,de én felnézel RÁ,ŐT tekintem a mindannapok témájával küzdő embereknek tudását mindenben teljesíteni!

 Az előadás  úgyanúgy a,környezet,ellátás SUPER  volt !Csak gratulálni tudok !!

  Üdvözlettel

                        Marika

Éva  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

A tegnapi konferencia nagyon hasznos volt. Zsuzsi  előadása összeszedett, érthető, gyakorlatias, a kiegészítő írásos anyag szuper. A vendéglátás is nagyon jó volt. Másodszor vettem részt Zsuzsi előadásán, a tegnapin és a kötelező képzésen. Így már kétszer megtapasztalhattam Zsuzsi maximális felkészültségét, jó előadó készségét. Köszönöm szépen, hogy ott lehettem.

csak a keresztnevét...  -  

Elfáradtam, de nagyon jó volt. Zsuzsi megérdemelten pihenhet!

Köszönjük, s várjuk a folytatást

Marcsi

Gyöngyi  -  

Kedves Zsuzsa! Kedves Zoltán!

Először vettem részt az Önök által rendezett előadáson és nagyon jól éreztem magam. Már most tudom, legközelebb is ott szeretnék lenni!

Zsuzsa profi és felkészült, előadás módja kifogástalan. Nagyon sok új, a napi munkámban hasznosítható információt kaptam. Zoltán nagyon kedves és figyelmes volt, a helyszín és a kiszolgálás pedig kifogástalan.

Olyan Emberközeli volt...mint egy kockásteritő kisvendéglő , ahol a tulajdonos jelen van és igazi házigazdaként viselkedik velem. Rajta tapasztalható, hogy mindezt nagyon élvezi..és én pedig szívesen látott vendégnek érzem magam.

Végezetül, a pontozás:) Csatlakozom az előttem szólókhoz, és a maximális pontot, azaz 10-t  adok, de még megtoltom pár csillaggal is**************

Gratulálok,Gyöngyi

 

Erika  -  

Nagyon köszönöm a tartalmas előadást. Igaz, hogy csak másodszor voltam Zsuzsi előadásán, de 10 év alatt igazából erre a két előadásra tudom azt mondani, hogy igen, ezért érdemes volt eljönni. Nagyon sokat kaptam szakmailag. Zsuzsinak nagyon jó egészséget kívánok, hogy nagyon sok éven keresztül ilyen jól felkészült, színvonalas, érthető előadásokat tartson.

Edit  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Igazán kitűnő volt a konferencia. Mind az előadás, mind a rendezés kifogástalan volt. Nem is tudom, Zsuzsi hogyan bírja ezt a tempót. Tavaly voltam először a kétnapos konferencián, máshová nem is megyek. Az idén a kötelező továbbképzésre is hozzátok megyek decemberben. Kíváncsian várom azt a két napot is.

Sok sikert és mindenekelőtt kitartást, jó egészséget a további munkátokhoz! 

Üdvözlettel: Edit

Magdi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli! Sajnos lemaradtam az előadás elejéről jó pár témában, mert gondolni sem mertem volna, hogy akkora dugóba keveredünk, hogy 3 óra kellett 70 km megtételére. De ennek ellenére nem csalódtam, sőt igazán jól éreztem magam. Minden a legnagyobb rendben zajlott, Zsuzsi felkészülése maximális volt. Mindent érthetően megmagyarázott a mi nyelvünkön, és ez a konferencia anyag amit minden alkalommal megkapunk ez óriási segítség. Ha pontozni kell a helyszínt , az előadást és a rólunk való gondoskodást, én mindenre a maximumot tudom adni.Köszönöm, hogy ilyen színvonalas előadáson ott lehettem.Nagyon sok pihenést kívánok ezek után.Üdvözlettel:Magdi

Mária  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

EZ BIZONY NEM VOLT TÖKÉLETES ELŐADÁS !!

HIÁNYZOTT BELŐLE A   HIBA !

Ezért aztán pontozni sem lehet. Csak annyit, hogy már korábban is

kitöröltem a gépemből a máshonnan érkező invitálásokat.

Jól tettem, ezentúl is így teszek,  - és számítok Rátok!

 

Szeretettel,  Mária

 

Zsuzsó  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Színvonalas, kellemes környezetben megtartott előadás egy jól felkészült előadóval, figyelmes vendéglátással - ezt kaptuk a keddi előadáson. Zsuzsi nagyon jól felkészült, gyakorlott "fellépő", érthető magyarázataival könnyebbé teszi a bonyolult jogszabályok megértését.  Én most voltam először az általatok szervezett programon, a tartalmas e-mailben küldött levelek keltették fel az érdeklődésemet. Ezentúl rendszeres résztvevő leszek és továbbra is szorgalmazom, hogy Győrben is legyen előadás.

   

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zoltán és Zsuzsi     

Köszönöm kérdésüket, nekem nagyon tetszett az előadás. Én még ilyen előadáson nem voltam. ahol ennyire érthetően, pörgősen mutaták be a változásokat.

Én csak a maximum pontszámot adom Önöknek.

Hétvégére jó pihenést kívánok.

                                                     Üdvözlettel

                                                     Györgyifavo

V Ica  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Amióta az adónavigátor levelező tagja lettem mindig úgy érzem mintha Őranygyalok letnnének a hátam mögött. A lenagyobb munka közepette is kapom üzeneteket milyen határidők vannak, mit kell tennem ahhoz, hogy az adórvények labirintusában a kivezető utat megtaláljam.  Egy-egy előadás a lendületetek, odaadásotok láttán "irigylésre" méltóan példát mutat energiából és odaadásból. Csak köszönetet tudok ezért mondani.

A mostani előadás külön elismerést érdemel, hiszen előző nap fogadták csak el az adótörvény módosításokat, és az " adókártyákból" - lehetséges módozatokból kellett útmutatást adni -, és sikeresen "kővárat" tudtatok építeni a kártyalapokból.  Ez igazi elmerést érdemel.

Sajnos a jelen időszak minden könyvelőnek igen megterhelő, mindenkinek próbra teszi az idegeit. Nekem ezen felül még külső tényezők is voltak.  Féltem felvállalni az utat Budapestre, de ehhez valószínüleg hozzájárult a depresszióm is.  

Köszönöm az emlékeztető leveleket, az odafigyelést és Zoltán telefonhívását. Nem is tudjátok mennyit jelentett ez nekem. 

Gondolkodom a szavakon, de szóban nem is lehet kifejezni azt a lelkiismeretes önzetlen munkát és tetteket amellyel e mögött álltok Zoltán és Zsuzsi.

Csak annyit tudok mondani köszönöm.  

 

Ildi  -  

Nagyon jó, gyakorlatias, figyelemfelkeltő előadás volt.

Ari  -  

Kedves Rendezők!

Ismét a maximumot hozták, legközelebb is ott leszek! Érthető, gyakorlatias, látszik, hogy nem csak könyvből tanulta.

Köszönöm!

Szilvi  -  

 Érthető, lényegretörő, gyakorlatias előadás volt, pont erre van nekünk, könyvelőknek szükségünk!

Köszönöm, máskor is megyek!

csak a keresztnevét...  -  

Az előadás nagyon jó volt sokkal jobb,mint máshol,látszik,hogy a Zsuzsa

nagyon felkészűlt,még enni sem maradt ideje

Katalin  -  

Kedves Zsuzsi!

Röveden és tömören: pontosan olyan előadáson vettem részt, amilyenre egy könyvelőnek szüksége van. A maximális pontszámot érdemli. Nagyon várom már a végleges írásos összefoglalót is. 

Heni  -  

Kedves Zsuzsa!

Tegnaptól kezdve csak az Ön előadásaira vagyok hajlandó elmenni. Minden mondatát értettem, egy percig nem lankadt a figyelmem. Sok ponton éreztem, hogy bár a jogszabályt ismerem, de igazán most gyúlt ki a fény az agyamban...

Köszönöm.

Mária  -  

Már többször voltam a Zsuzsi előadásán és mindig maximálisan meg voltam elégedve. Értesítsetek ezután is az előadásokról ha csak tehetem mindig elmegyek.

Rózsika  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán.

Már tavaly is szetettem volna részt venni egy előadáson, de csak most volt részem benne. Őszinte szívvel mondhatom, nem csalódtam benne.

Azt a közvetlen, érthető előadást ,szakmailag 100 %-os felkészülést csak csodálni tudom.

További munkátokhoz jó egészséget kívánok. Legmagassabb pont ami adható.

Debrecenben  mikor terveztek majd előadásokat tartani?

Tamás  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán!

Ez volt életem első Navigátoros konferenciája és csak annyit tudok mondani, hogy ezentúl mindegyiken ott szertnék lenni! Ilyen felékszült és a szakmában járatos előadót mindig öröm hallgatni és tanulni tőle.

Köszönettel

Törteli-Tóth Tamás

Vali  -  

Kedves Zsuzsi, Zoltán

Én is csak a legeslegjobbakat tudom irni, nagyszerű volt, és köszi az évközben küldött rengeteg jó anyagot !!!

csak a keresztnevét...  -  

Ismételten csodás előadásban volt részem.Nem bántam meg,hogy részt vettem rajta.Rengeteg új információval gazdagodtam és megerősítette bennem azt,hogy a továbbiakban is Zsuzsi előadásaira megyek el.

Köszönöm a tartalmas előadást

Lakatos Ildikó

Pné K.É.  -  

Kedves Előadó!

Érthetően elmondott, lényegretörően és széles szakmai tapasztalattal rendelkező előadót ismertem meg. A vedéglátás is maximális volt.

Köszönöm.

KÉ.

Eszter  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán!

Szeretném megköszönni a meghívást a tanfolyamra.

Az egész tanfolyam, az ellátás, és hely 10 pontos volt.

Megkérlek,hogy nyugottan küldjetek e-mail ha van valami tanfolyam vagy érdekes dolog.Minden tájékoztatást  szívesen veszek.

Jó pihenést a hétvégére,mert után megint vár a munka.

Erzsi  -  

Csatlakozom az előttem szólókhoz, a maximális pomtszám mindképpen jár. Érthető, lényegretörő, világos volt. A régóta bennem érlelődő problémákra is választ kaptam, amiért külön köszönet Zsuzsinak. Jó pihenést mindkettőtöknek, igazán megérdemlitek. Erzsi

Klári  -  

Kedves Zoltán!

Csak nyugodtan "zaklasson" emaillal!

Előre tudtam, hogy Zsuzsi előadása csak 10 pontos lehet. Nem csalódtam a tegnapi ugyanolyan szuper volt, mint a 2007 végiek. Zsuzsi, ha akarna sem tudna maximális pont alatti előadást tartani.

Kívánok jó egészséget mindkettőjüknek.

 

Anita  -  

Én is ott voltam, szerintem igen hasznos infókat kaptunk. Az előadás színvonala is nagyon jó volt. Köszönjük.  

Ilona  -  

Ritkán volt alkalmam olyan szakmai előadást hallgatni, ahol az elejétől a végéig figyelni tudtam, mert mindig van valami "száraz" téma. Ezen a napon azonban ilyen nem volt. Sajnálatos, hogy a törvényi háttér később született meg, ez azonban semmit nem von le a nap hasznosságából. Remekül összeszedett anyagot, kíváló előadót ismertem meg Zsuzsában. Köszönöm. Ilona

 

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán !

Ha pontoznom kellene a maximális pontot adnám.

Nagyszerű volt minden, de ez nekem nem újdonság, mert hallgattam

már előadást Zsuzsától. Zsuzsa tudása és egész napos kitartása

csodálatra méltó. Gratulálok! Zoltántól az e-maileket mindíg szívesen

verszem. Üdvözlettel Halász Irén

Rita  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán!

Már voltam elég sok előadáson, de ilyen érthetően még sehol nem hallottam az egyes törvények gyarkorlati alkalmazásához szükséges információkat. Legközelebb is szívesen részt vennék a Zsuzsi előadásain. Pontszámom: 10

Az előadás helyszíne az ellátás szintén nagyon színvonalas ez szintén 10 pont.

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi!

Ismét sikerült egy remek, szinvonalas előadást tartanod! Az előadás elméleti része amúgy is érthető volt, de  gyakorlati példákkal kiegészítve egyértelművé is lett téve. A törvény adta hiányosságokkal pedig nincs mit tenni, várjuk az állásfoglalások tömgelegét, illetve a jogszabályi módosításokat. Remélem ezt az előadást követi még sok, mely hasonlóan az előzöekhez, nagymértékben segíti a munkámat!

További erőt és kitartást kívánok munkádhoz! Köszönettel: Szigetvári Anikó.

csak a keresztnevét...  -  

Kedves ZsuzsI és Zoli!

Első ízben volt lehetőségem résztvenni az Önök által szervezette előadáson. Az elmúlt 20 évben sok helyen megfordultam már, de bátran állíthatom, hogy ilyen hasznos, közérthető, kellemes légkörü helyen még nem voltam . Köszönöm a lehetőséget, remélem továbbrais támogatnak ebben a "labirintusban", amiben a könyvelők és könyvvizsgálók próbálnak utat találni.

További eredményes munkát kívánva, üdvözlettel: Tóth Anna

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa!

 

A tegnapi előadás szuper jó volt. Mindíg kapok valamilyen plussz segítséget az előadásaid alkalmával.  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és boldog új évet kívánok.

 

Gabriella

Tüzsi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Szuper volt! Köszönöm! Zsuzsinak a tudást, a türelmet, Zolinak az odafigyelést és a viccceit! Ilyen poéninséges időkben olyan jól jönnek... Tüzsi, aki volt már és biztos, hogy lesz is még nálatok...

 

Judit  -  

Kedves Zoltán!

Előszőr voltam Zsuzsi előadásán. A nap úgy telt el, hogy észre sem vettem, csak este mikor hazaértem érzetme, hogy nagyon elfáradtam. végig világos érthető előadást hallottam, egy percre sem kalandoztam el, mert minden téma érdekes és figyelem felkető volt egy nagszerű előadásban. Zsusziról lerítt, hoyg nem csak a megélhetésért teszi a dolgát, hanem a munkája szeretetéért, és ezt át is akarja adni. Nagyon örülök, hogy idetaláltam és biztos vagyok abban, hogy fogom még hallgatni Zsuzsi előadásait. KÖSZÖNÖM: jutka       10,8 pont  :-)

Zsuzsa  -  

Nagyon tetszett a tegnapi konferencia, nagyon sok új iformációt kaptam, amit a napi munkámban tudok hasznosítani.

Gratulálok  Zsuzsi a remek előadáshoz, és ahhoz is, hogy erővel is ilyen jól bírtad. Azért  szeretem az előadásaidat, mert  érthető és még a végére is tartogatsz mindig valamit, ami ébren tartja  a társaságot.

Még egyszer gratulálok, a pontszámom a maximum.

Márta  -  

Az elmúlt 35 év alatt rengeteg előadást hallgattam végig, de a mostani messze felülmúlta az eddigieket. Zsuzsit most hallgattam először.

Érthetően, gyakorlati példákkal magyarázta a dolgokat.

Köszönöm

Márta

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsa és Zoltán!

Számomra nagyon hasznos volt a konferencia! :o)

Persze az ember hall a változásokról, hiszen ez a szakmánk, naprakészek kell hogy legyünk. De szükséges a törvények, törvény tervezetek értelmezése, gyakorlati használhatóságuk megvitatása! Ezeket én mind megkaptam az előadáson élvezhető, érthető formában. Ezt ezúton is köszönöm!

Munkájukhoz további sok sikert kívánva:

Oszvaldné Karpeta Veronika

közgazdász, mérlegképes könyvelő

 

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zoltán!

Nekem most volt először szerencsém élőben hallani a Zsuzsit. Azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam. Illetve éppenhogy nem csalódtam. Sőt!  A többi előadáshoz viszonyítva nagyon gyakorlatias volt, példákkal illusztrálva az amúgy nem kicsit száraz és bonyolult szabályozásokat. Gondolom nem kevés munka van mögötte, de úgy gondolom, hogy megérte. Néhány hallgató véleményéhez csatlakozva, a jövőben is szívesen veszek részt a Zsuzsi előadásain, a többi ajánlatot háttérbe szorítva. Ha pontoznom kellene, akkor az ötös skálán ötösre értékelném az előadást.

A továbbiakban is számítok tehát Önökre, a közeljövőben kellemes és békés ünnepeket kívánok.

Üdv. PI

 

Kati  -  

Nagyon köszönjük  a tartalmas és érthető előadást . részemről megérdemli a maximális 10 pontot. Lényegretörő ,gyakorlatias, lényeges vonatkozásokat is mondott egy-egy törvénnyel kapcsolatban ,tehát teljeskörűnek érzem a tájékoztatást. És mindemelett az ellátás színvola osztályon felüli volt. Köszönöm még egyszer.

 

csak a keresztnevét...  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

A legnagyobb csodálattal és sok-sok köszönettel tudok csak beszélni a tegnapi konferencia  napról. Hasonlóan a korábbi konferencia napokhoz, ismételten olyan tudás anyagot kaptam, és olyan érthetően a napi gyakorlati életnek megfelelően, hogy köszönöm Neked és Önnek a szervezést, a finom vendéglátást, a BÖGRÉT!! és a rengeteg munkát amit a Zsuzsi az  előadásba fektetett, mindig szuperül mondja is el, és olyan jó  a jegyzet, világos, lényegre törő, és Zsuzsi hatalmas tudásából én és gondolom minden hallgató csak tanulhat, hasznositja a munkájában az elmondottakat, évközben is mindig használom a jegyzetet. Szóval SZUPER VOLT, ÉS REMÉLEM KICSIT pihenésre is jut idő. köszönettel és üdvözlettel: Illy Kati

Éva  -  

Mint mindig , a maximálisat nyújtotta ZSUZSA !

Köszönöm :-))