Kisvállalati adómegtakarítás ABC-je 2013

  |   írta: Adónavigátor   |  

Egy vállalkozónak kutyakötelessége minden LEGÁLIS adómegtakarítási lehetőséget igénybe venni!
És ezt a törekvést minden évben újra és újra - a megváltozott adószabályokhoz igazodva - meg kell újítani, mert...


...ami tavaly még jó „üzlet” volt az lehet, hogy idén a legdrágább adózási megoldás!

 lila_pipa.png


2 MÉRLEGKÉPES KREDITPONT 2013-ra

Elszámolhatósági időszak: 2013.04.21. – 2013.12.31.

A könyvelők nagyon sokat tudnak segíteni a cégeknek, hogy több pénz maradjon a vállalkozásban, amit a cégvezető fejlesztésre, saját igényei kielégítésére és a könyvelő nagyobb megbecsülésére fordíthat.

tanácsadás

De ki segít a könyvelőknek kibogarászni a különböző törvények között azokat az összefüggéseket, amelyek lehetőséget biztosítanak legális adócsökkentésre?

Már harmadik éve jelenik meg az a könyv, amit könyvelők és ügyfeleik bibliaként forgatnak, hogy közösen megtalálják a törvényes adócsökkentési lehetőségeket.

Neked szól ez a könyv?

Kisvállalati adómegtakarítás abc-je 2013
  • Ha könyvelőként, felelősen gondolkodó ügyfelekre vágysz, akik jól működő és jövedelmező vállalkozást vezetnek, akkor Neked szól.

Az ilyen vállalkozók segítik a munkádat, díjazzák és megfogadják az adótanácsaidat is, mert tudják, hogy több pénzt spórolsz meg nekik, mint amennyit könyvelési díjként számlázol.

  • Ha vállalkozóként szeretnél kevesebb adót fizetni úgy, hogy közben nyugodtan alhass, és ne kelljen attól rettegned, hogy mikor jelentkezik be a NAV egy ellenőrzésre, akkor is Neked szól.

Attól félsz, hogy nem érted a szaknyelvet?

Ne aggódj! Meg fogod érteni a könyv minden szavát, és rácsodálkozol majd, hogy adószabályokról is lehet érthető módon írni, beszélni!
Ha olvasás közben mégis elakadsz, kérdezd meg a könyvelődet, mit is jelent az adott mondat, vagy „mi miért nem így csináljuk?”


264 oldalon keresztül, 8 fejezetre bontva, érthetően, lényegre törően...

Sok a szöveg!
Tovább a megrendelőlaphoz >>

Hogyan használd a könyvet?


Néhány vállalkozó úgy gondolja, hogy a könyvelő az adóhatóság embere, akit ráadásul a cégvezető fizet. Sokak szerint pedig az a jó könyvelő, aki valahogy mindig kihozza huszadikára, hogy ne kelljen áfát fizetni - de vajon hogyan éri ezt el...? Ugye nem szeretnél egyikük helyében sem lenni egy áfa-revízión!

Tudjuk, hogy Te nem tartozol közéjük, és értékelni fogod a legális adómegtakarítási megoldásokat.vonal2.jpg

Könyvelőként

Olga a könyvelő épp a Kisvállalati adómegtakarítás abc-je 2013 című könyvet olvassa
Először olvasd el a könyvet az elejétől a végéig, így lesz egy átfogó képed a 2013-as kisvállalati adózásról!
Közben jegyzetelhetsz, hogy melyik ügyfelednél, melyik részt érdemes majd közösen átnézned a vállalkozóval, mert szerinted ott találhattok párezer forintot, vagy akár még többet...

Vállalkozóként

Ha vállalkozó vagy, akkor keresd meg a könyvben azokat a példákat, amelyekben a saját cégedre ismersz, és ülj le a könyvelőddel egy nyugodt délutánon, hogy megbeszéljétek a lehetőségeket!

2 jó tanács:
  • NE bevallási határidő előtti napokon kérj időpontot a könyvelődtől, mert olyankor azon dolgozik, hogy a bevallásaid rendben, valós tartalomban és időben elmenjenek!
  • Becsüld meg a könyvelődet, és bízz benne, mert egy jó könyvelő a pénzedre és becsületedre vigyáz!

A könyv - ellentétben sok adózási szakkönyvvel - nem az adótörvények oldaláról közelíti meg a témát, hanem példákon keresztül, gazdasági események leírásával mutatja be a szabályokban rejlő lehetőségeket. Természetesen, a törvényi hivatkozások is megjelennek, de csak azért, hogy tudd, milyen szabály alapján teheted meg azt, amit a könyv javasol.
vonal2.jpg

Pénzvisszafizetési garancia

gar.jpg
Ha a könyv kézhezvétele után úgy érzed, nem azt kaptad, amit szerettél volna, egyszerűen küldd vissza, és mi visszafizetjük az árát!

Nem kell magyarázkodnod vagy bizonygatnod az igazadat, nincsenek kérdések. Visszaküldöd a könyvet, mi utaljuk a pénzt, és megköszönjük, hogy adtál nekünk egy esélyt.

vonal2.jpg

A szerző

Böröczky ZsuzsiBöröczkyné Verebélyi Zsuzsanna

kisvállalati adószakértő


(bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő, az Adótanácsadók Egyesületének alelnöke)

 

Könyvelők gyakran állítják egy-egy szakkönyvről, hogy túlságosan elméleti és látszik, hogy a szerző még nem adott be soha egyetlen bevallást sem. De ez most nem igaz!

Böröczky Zsuzsinak könnyű a dolga, hiszen több mint 15 éve vezeti saját könyvelőirodáját, ahol tevékenyen részt vesz a mindennapi munkában - ő is könyvel, bevallásokat készít, ügyfeleket tájékoztat és megkeresi a számukra legkedvezőbb adózási megoldásokat.

Ezen kívül túl van már 350 könyvelőknek szóló előadáson, 6 szakkönyv megírásán és rendszeresen publikál szakmai folyóiratokban. Az Adónavigátoron vezetett szakmai blogját tizenegyezer könyvelő és adózás iránt érdeklődő vállalkozó olvassa.

Létrehozta a Könyvelők Országos Találkozóját, amelyet azóta minden év szeptemberében megszervez.

Szakmai címeire nem azért büszke, mert a névkártyáján jól mutatnak. Sokkal fontosabbnak tartja a velük járó munkát, felelősséget és megbecsülést.

Kérem Zsuzsi könyvét >> vonal2.jpg


Olvasói vélemények

Kisvállalati adómegtakarítás abc-je 2013Szeretem Böröczky Zsuzsi írásait, mert nem kell sokat elmélkedni, hogy ezt vajon hogyan értette? Leírja feketén-fehéren, röviden, tömören. Ezért aztán azokat a témákat is szívesen elolvasom, amelyekben nem vagyok érintett, és így bővül az általános szakmai ismeretem is. Köszönet érte!
Tót Gabriella
Filtermat Kft.


VIGYÁZZ! Ha elolvasod a könyvet, függő leszel! Újra és újra rácsodálkozol és örülsz, hogy végre érthető módon találsz választ a kérdéseidre. Megnyugtató, hogy nem vagyunk egyedül és van hatékony segítség.

Bozóki Eszter
BO-REAL Tanácsadó és Számviteli Kft.

A férjem is elolvasta – és értette. Biztos vagyok benne, mert kikérdeztem…
Szép Henriette
Safe-House-Security Kft.

A tánciskolában mindig a kályhától indulunk el, könyvelői mindennapjainkban Zsuzsi „Kisvállalati ABC-jétől“, ha nem akarunk téveszteni...
Dina Éva
Goldfood Kft.

vonal2.jpg

Mennyibe kerül?


"Kisvállalati adómegtakarítás abc-je 2013"
című könyv ára:

4990 Ft

(az ár 5% áfát tartalmaz és a postaköltséget mi fizetjük)
FIGYELEM! A "Kisvállalati adómegtakarítás abc-je 2013" könyvesboltokban NEM KAPHATÓ!

Sokkal nagyobb a könyv értéke, mint az ára!

vonal2.jpg

Mi történik a megrendelőlap kitöltése után?


A megadott e-mail címre egy díjbekérő e-mailt küldünk, amely alapján intézkedhetsz a kiadvány árának átutalásáról. Amennyiben nem rendelkezel bankszámlával, egy MKB fiókban is befizetheted a díjbekérőn szereplő összeget. A pénz beérkezése napján kiállítjuk a számlát, és a könyvet postázzuk.

Elektronikus számlát kérsz?
Ha rendelkezel e-számla befogadására alkalmas feltételekkel, akkor a lenti űrlapon válaszd ezt a lehetőséget, és az átutalásod után e-mailen küldjük az elektronikus számlát!
Természetesen, hagyományos nyomtatott számlával is ki tudunk szolgálni, ez esetben az átutalást követően postázzuk a számlát.
2013-tól mérlegképes kreditpont adható az NGM által elbírált szakkönyvekért. Egy könyv megvásárlásával 3 könyvelő is kaphat kreditpontot, amit később a könyvelőknek kell majd igazolniuk, a számla másolatával. FONTOS, hogy a számlán szerepeljen a kreditpontra jogosult neve és mérlegképes regisztrációs száma!
vonal2.jpg


KIADJA:
Adónavigátor Tanácsadó Kft.
6000 Kecskemét, Katona J. tér 18.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00861-2010
Intézményakkreditációs lajstromszám: AL-2678

Információ:
Böröczky Zoltán - zoli@adonavigator.hu - 20/9449302