Kisvállalati adómegtakarítás ABC-je 2012

  |   írta: Adónavigátor   |  

Megjelent a 2012-es évre aktualizált kiadvány, amit sokan a Könyvelők Bibliájaként emlegetnek. A könyv 256 oldal terjedelemben (50 oldallal vastagabb, mint a tavalyi), tele példákkal, számításokkal, érthetően, a szokásos módon, lényegre törően mutatja be a lehetőségeket és hívja fel a figyelmedet a buktatókra.


Klikk a képre a letöltéshez!

 

                    TARTALOMJEGYZÉK >>                     9. FEJEZET >>

 

tartalom_kep.jpg 9_fej.jpg

 

 

Olvasói vélemények

 


abc_2012_1.jpgA Kisvállalati Adómegtakarítás ABC-je rendkívül hasznos kiadvány. Több alkalommal segített ki olyan esetekben, amikor csak felületes információm volt egy-egy kérdésben. Hiányosságaim miatt ügyfeleimnek sem okoztam kellemetlenséget, mert felütöttem a könyvet a megfelelő helyen, és ott találtam a kész megoldást, vagy az odavezető utat.

Mracskó Gabriella
PROVENTUS-PLUSZ Kft.

Kedves Zsuzsi!
Szeretném megköszönni Neked ezt a könyvet. A mi cégünk egy kisvállalkozás, amiben én vagyok a „mindenes” és számomra óriási segítséget nyújt a könyv. Áttekinthető, józan paraszti ésszel értelmezhető, nincs tele bonyolult megfogalmazásokkal.

Barna Zoltánné
VÖRFÉM Kft.

Ez a könyv olyan, mint egy nő ruhatárában az a bizonyos „kis fekete” ― alapdarab. Letisztult, nem túlbonyolított, bármikor elővehető...

Unger Zsuzsi
Unger Consulting Kft.

Eddigi munkám során még nem találkoztam ehhez hasonló remek kiadvánnyal. Tömören, lényegre törően foglalkozik az adózást érintő, szinte valamennyi témakörrel. Nem kell hosszasan keresgélni egy-egy probléma felmerülésekor, elég kinyitni a könyvet, és azonnal naprakész, használható megoldást találunk benne.

Petró Éva
Profit-Conto Kft.

Én azért szeretem ezt a könyvet, mert érthető, gyakorlatias, tartalmazza a jogszabályi hivatkozásokat, jól összefoglalja a gyakorlatban leggyakrabban előforduló eseteket. Felhívja a figyelmet a buktatókra, és bemutatja a választható alternatívákat is.

Szabóné Kormosói Kornélia

Az Adónavigátor szakkönyvei, és konferenciái biztonságot jelentenek számomra.
Bényiné Szabó Márta
SZÁM-FEST Bt.

A könyv ára:


4 990 Ft

(5% áfával és postaköltséggel együtt)

 

 

Mi történik a megrendelőlap kitöltése után?

A megadott e-mail címre egy díjbekérő e-mailt küldünk, amely alapján intézkedhetsz a kiadvány árának átutalásáról. Amennyiben nem rendelkezel bankszámlával, egy MKB fiókban is befizetheted a díjbekérőn szereplő összeget. A pénz beérkezése napján kiállítjuk a számlát, és a könyvvel együtt postázzuk.

 

Pénzvisszafizertési garancia

gar.jpgHa a könyv kézhezvétele után úgy érzed, nem azt kaptad, amit szerettél volna, küldd vissza a könyvet, és mi visszafizetjük az árát.

Nem kell magyarázkodnod vagy bizonygatnod az igazadat, nincsenek kérdések. Visszaküldöd a könyvet, és mi utaljuk a pénzt.


Töltsd ki a megrendelőlapot, és küldd el az űrlap alján található gombbal!

...
Kiadja az
Adónavigátor Tanácsadó Kft.
6000 Kecskemét, Katona J. tér 18.

Információ:
Böröczky Zoltán - zoli@adonavigator.hu - 20/94 49 302