Küszöbön a tételes áfa bevallás – vajon felkészült rá a könyvelő programod?

  |   írta: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna   |  

Először tavaly novemberben olvashattunk arról, hogy 2013-től az áfa bevallások adattartalma részletesebb lesz, mint amit jelenleg használunk. A tételes áfa bevallás szabályai viszont még a hatályba lépés előtt jelentősen változtak.

abakusz_2.jpgGyakran kapok olyan kérdéseket, hogyan kell felkészülni az új rendszerre.
Bár a törvényt elfogadták, nem elképzelhetetlen, hogy még további módosítások lesznek. Ezért részletesen a szabállyal egyelőre nem foglalkoznék.

Viszont, nem várhatunk az év végéig azzal, hogy az új rendszerre felkészült lesz-e a könyvelő programunk. Képes lesz-e majd halmozottan figyelni vevőnként az értékesítéseket, és át tudja-e adni az áfa-bevallást a nyomtatványkitöltő programnak?

Első feladat az általunk használt program fejlesztőjénél érdeklődni, hogy felkészültek-e a változásra. Ha nem vagy elégedett a könyvelőprogramoddal, és nem zárkózol el a váltástól sem, akkor nyugodtan nézz körül más szoftverek között is.

Kérlek, segíts készíteni egy felmérést arról, hogy a könyvelők mennyire elégedettek a könyvelőprogramjukkal!

Mennyire vagy elégedett a könyvelőprogramoddal?



Ha a válaszodat indokolni is szeretnéd, vagy más oldalról közelítesz a témához, akkor a hozzászólásokba írd le!


A bejegyzés címkéi

áfa


Hozzászólások

TRózsika  -  

A Qualitysoft programját használom 20 éve. A DOS-os programjukkal kezdtem majd a windows változatra váltottam. A leggyorsabban lehet benne adatot rögzíteni Enter-el billentyűzettel. Azért szeretem mert a deviza kezelése az egyik legnagyobb tudású és egy rendszerben kezeli a bérszámfejtést számlázást tárgyi eszközt nem kell külön programokat használni minden egyben van és hálózatban egyszerre lehet mindent több gépről használni akár otthonról is könyvelhetek.

Gombnyomásra magától könyveli az ügyfeleim számláját, bankját, és PDF-ben elküldhetek minden listát az ügyfeleknek.

Én nem bántam meg a döntésemet azóta sem.

Horváth Tamás  -  

Én Kulcs-Softosat használok évek óta és nagyon megvagyok vele elégedve, az ügyfélszolgálatuk segítőkész. Kicsit drágának találom az ugynevezett terméktámogatási díjat, de a program nagyon jó!

Korábban használtam RLB -t ami valóban olcsóbb de hasonlítsátok össze a kettőt. Az egyik egy bicikli a másik Mercedes!

Én csak ajánlani tudom a Kulcs-Softot.

Horváth Tamás  -  

Én Kulcs-Softosat használok évek óta és nagyon megvagyok vele elégedve, az ügyfélszolgálatuk segítőkész. Kicsit drágának találom az ugynevezett terméktámogatási díjat, de a program nagyon jó!

Korábban használtam RLB -t ami valóban olcsóbb de hasonlítsátok össze a kettőt. Az egyik egy bicikli a másik Mercedes!

Én csak ajánlani tudom a Kulcs-Softot.

Marika  -  

Sziasztok!

RLB, RLB! EZ A harmadik program amit az éltemben használok, de nem bántam meg a váltást. Eddig minden jogszabályi változás
át jött rajta. Az adószámok régen voltak az áfa analitikába.
Szerintem januárra megfelelő lesz a program. A mostani mg. fordított áfát is remekül elkészítették. Jelenleg is minden követelménynek megfelel. Remekül kezeli a folyamatos teljesítéseket is kezdettől fogva. Főkönyv és bérszámfejtésre nagyon remek.

Horváthné Judit  -  

A TenSoft egyszeres és kettős programrendszer profi jogszabály követéssel, jól átlátható könnyű kezelhetőséggel, és teljeskörűséggel szerintem az egyik legjobb programrendszer. Bátran ajánlom mindenkinek.

Csaba  -  

Megnéztem az RLB-t, kettős könyvelés demo szöveg szerint!
1) Új évre csak az előző számláinak és bankjának lezárása után van mód
2) Hálózatos mód esetén is, egy cégben egyszerre csak egyvalaki dolgozhat
Közepes cégek esetén egyik sem alkalmazható eljárás
Ettől még kisebb cégekre teljesen használható lehet.

Fenti topic-hoz. Mit fog csinálni a kedves NAV azokkal a számláknál ahol 0 helyett O vagy o lesz rögzítve, vagy fordítva? Van elképzelésük, hány számla készül havonta? Hogyan fogják feldolgozni? Netán uniós pályázatból 1-2 Mrdért megveszik a NASA űrhajó-irűnyító számítógépét, s az majd kisebb nyögésekkel bár, de képes lesz rá?
Tipikus PM gondolkodás: kerül, amibe kerül, de ellenőrizni akarunk.
Az ebadó után sikerül majd az ÁFÁ-t is olyan adóvá tenni, aminek a beszedése többe kerül, mint a várható bevétel...

Mónika  -  

Csatlakoznék egy előttem szólóhoz, szerintem is van élet RLB-n kívül is. Én Cobrát használtam régebben, azzal is meg tudtunk mindent oldani szépen, a mostani pedig a riwo, már 9 éve. Mindent megold sőt, amikor egy változást szerettem volna a programban, még azt is elkészítették.

potosszisz  -  

hát persze h RLB az összes kiegészítőjével - átad-átvesz más progikból is könnyedén. több mint 10éve használom, ha fejlesztést kérünk megoldják - szuper csapat - :)

Magonyné  -  

Ten-soft programot használom, maradok is mellette továbbra is

Annamari  -  

Bocsánat, én arra lennék kíváncsi, mi a célod ezzel a felméréssel Zsuzsi?

Ica  -  

Az teljesen biztos, hogy aki a MKOE-nél kitalálta, életében nem könyvelt. A program egy dolog, mert újat kell venni nem kevés pénzért és az ügyfél nem fizeti ki, de pl. egy (és nem egyet könyvelünk)kereskedelmi cég havi 2-3 ezer kp.-s számláját, amit eddig nem kellett szállító és adószám szerint könyvelni, hiszen lehet, hogy abban a boltban soha többé nem vásárolnak, fizikailag lehetetlen lesz feldolgozni. És akkor még ott van a több száz átutalásos vevő. Az ügyfél még 20-án délelőtt is hoz néhány szerinte "csak most kapta" számlát. Hogy fog ez beleférni??? Reménykedjünk, hogy nem december 29-én döntik el, hogy bevezetik.

Füleki Kata  -  

Kedves Zsuzsi!
Elégedett vagyok a programommal, pedig 23!!! év után váltottam és félve. 23 évig ugyanavval a gárdával dolgoztam, és nagyon fájt megválni tőlük.
A mostani személytelenebb, azonban sokkal gördülékenyebb.
DE! és ezt mindig elmondom, a korábbi programom volt az egyetlen, amiben soha de soha nem volt eltérés a vevő/szállító analítika és főkönyv között!
Ha be volt állítva a törzyben, hogy valamely főkönyvhöz analítika kapcsolódik, akkor ott CSAK ANALÍTIKÁRA engedett rögzíteni és átttette összesítve a szintetikára.
Továbbá, anélkül, hogy az éves nyitás-zárás meg lett volna, kezelte a vevő szállítót. Tehát nem kellett kapkodni, meg bűvészkedni a nyitásnál.... ez ZSENIÁLIS volt. Nagyon szerettem....

Most nem írom le a váltás okát, hosszú, de nem bántam meg

Füleki Kata

Kata  -  

Azt megírhatnád, hogy mire váltottál!

KGyuri  -  

Mi a ForintSoft programját használjuk 20 éve. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, nem cserélnénk le másra. Hogy mennyire drága? Húsz éve vettük, akkor megfizethető volt, azóta csak az éves frissítésért kell fizetni, ami elviselhető. A program "napra kész", ha kell segítenek, ha valamit javaslatunk van és megfontolásra érdemes beépítik a programba.
Egy programváltás rendkivül sok macerával jár, a költségekről, a betanulásról, a rögzítés gyorsaságáról nem is beszélve.

KissLné  -  

Mi a Hessyn programot használjuk a könyvelőirodánkban és teljesen meg vagyunk elégedve. A program nagyon segíti a munkánkat és könnyen kezelhető, a tételes áfa problémát is meg fogják oldani. Korábban nekünk is volt RLB programunk, de csak az egyszerűbb cégekre volt jó. Mikor bővült az ügyfélkörünk egyre több lett a feladatunk. Akkor kerestünk az interneten másik programot. A Hessyn program demoját élesben ki tudtuk próbálni. Megtetszett, váltottunk és szerencsésen bejött.

marcsi  -  

Én a ForintSoft Kft. programját használom. Maximálisan elégedett vagyok vele. Biztos vagyok benne,hogy ezt aproblémát is megfogják oldani !

Kati  -  

Biztos jó a Machinátor,de nagyon drága!

Sági Judit  -  

Hát én pedig a Nagy Machinátorra esküszöm. ProGen Kft.)

Ági  -  

Nekem sem jött be az RLB.

Ági  -  

Melyik programra gondoltál?

Ági  -  

Szücs Edittől szerettem volna kérdezni, hogy melyik programra gondolt?

Gabi  -  

RLB???? Ez itt a reklám helye? Van élet az RLB.-én túl is, vannak más nagyon jó könyvelő programok is( a legjobb a saját, a friisítésért pedig soha nem kell fizetnem.)

potosszisz  -  

mert szeretjük és fityinget kérnek érte :)

Szücs Edit  -  

Csatlakozom. Aki nem ismeri el sem tudja képzelni a program által kinált lehetőségeket. Igaz, nem olcsó de egy komplex, megbizható program.

nincsneve  -  

Arra gondoltatok, hogy persze, átadja a program majd, de mennyivel több lesz a munkánk megint emiatt?? :( Jó lenne, ha a média végre abbahagyná annak kommunikálását, hogy milyen egszarú az "adminisztráció". Amellet, hogy le vagyunk degradálva "adminisztrálóvá", egyre kevesebbet akarnak az ügyfelek fizetni, pedig mi tudjuk, hogy egyre a több amunkánk egy-egy ügyféllel. Ezen kéne már változtatni, mert ez a szakma már csak egy lesajnált kulizó, akinek mindig utolsóként kell a számláját kifizetni, ha egyáltalán kifizetik.

Andrea  -  

Úgy látom mindenki RLB rajongó. Nekünk nem jött be. Valóban könnyű kezelni, de a tabulátoros adatrögzítés miatt rettentő lassú a rögzítés. Ha ez változna, biztosan változna a Mi véleményünk is. Nálunk Catconsulting a nyerő!

Borsika  -  

Én is RLB-s vagyok nagyon meg vagyok elégedve a programmal. Főleg közép és nagy vállalkozásoknak dolgozom rajta, de azért van kicsi is. Ez a széles skála bizonyítja, hogy nagyon jó. Ha a beállítások megfelelőek mindent megcsinál. A bér része nem tökéletes, de én is úgy gondolom, hogy meg lehet oldani. Tökéletes a könyvvizsgálónak az adat átvitel, teljesen bele illik az ő programjaikba. Elégedett vagyok.

Horváthné Ildi  -  

Kedves Zsuzsi!

Én is RLB-s vagyok. Úgy látom mindenki nagyon szereti. Én is nagyon-nagyon meg vagyok elégedve a programmal és a csapattal is. Biztos vagyok benne, hogy fogják tudni kezelni ezt a "szörnyűséges találmányt". A bér része egy kicsit gázos, de megoldható.
Én csodálkozom, hogy ... egy-két "nagy" név nincs a hozzászólásokban.

Üdv mindenkinek

Olga  -  

Szerintem az RLB az árához képest egész jó, de azért vannak hibái, nehézségei, főleg a bérnél (otthon ezt használom lassan 1 éve, de lehet csak jobban meg kellene tanulnom dolgokat benne). Bent az irodában a Novitax-ot használjuk, ami nem olcsó, de nagyon-nagyon jó, teljesen felhasználóbarát, naprakész, mindenkinek csak ajánlani tudom. Egyedüli nehézségem eddig csak a nyitással adódott.

Anikó  -  

Kedves Zsuzsi!
A programhoz, amivel könyvelek, van tárgyi eszköz, bér, naplófőkönyv program is. Igazából a tárgyi eszköz kivételével nincs nagy problémám vele, általában segítőkészek is. Mindig van szoftver követő éves díjam is. Azt sajnos tudom, hogy egy jó komplex programra való átállás sok munkával, és sok pénzzel járna. Ezt aztán senki nem fizeti meg, az ügyfelekre való áthárításra gondolok itt.
Nem tudom, hogy még mi a csudát hárítanak ránk.

Nagyné Lestár ágnes  -  

Évek óta Tensoft programját használom, egyszerees és kettős könyveléshez is. Nagyon jó a programkövetésük, szakmailag nagyon felkészültek!

raczkathy  -  

Szia!
Én is szeretném elkérni a kombinációkat, hátha még gyorsabban tudnék rögzíteni, mint most.
Köszönöm
Szép napot

Márti  -  

Novitax, Novitax és újra Novitax:1988. óta

Márta  -  

A NOVITAX program eddig is mindig naprakész volt, azt hiszem eddig sem okozott semmi változás problémát, ezt tapasztalom már 1997 óta.

Mária  -  

Sajnos már több programmal dolgoztam drával is olcsóbal is. Jelenleg RLB, előtte INFOTÉKA Mindegyinél van hiba, főleg a béreknél őstermelők felvásárlási jegyek, Főfoglalkozás, egyéni vállakozók nyugdijas evas munkaviszony mellet ekhos ezekezet vagy az egyik vagy a másik program tudja.

Manitu  -  

RLB!!!!!!!

Márti  -  

Kedves Zsuzsa!
Az RLB programommal maximálisan elégedett vagyok.
Mikro- és kisvállalkozásokat könyvelek.
Már sok programot volt módom használni.
Továbbá a programozok korrektségét és segítőkészségét is tisztelem. A programhoz kapcsolódó chat felület is gyors segítség, ahol a kollégák tapasztalatai megoldást nyújtanak az épp aktuális problémára sok esetben.

Szalainé  -  

RLB

grabovszky  -  

Az APEH július 20. után adta ki az új 1265-öt, 30-tól az RLB program kezelte a mezőgazdasági fordított áfát és a kapcsolódó tételes bevallást, exportálással együtt. Valószínűleg ebben az esetben is a szokott módon reagálnak.

Bölcsbagoly  -  

RLB! HAJRÁÁÁ!

Éva  -  

Az egyszeres és a kettős könyveléshez is a TENSOFT programját használom évek óta. Teljesen elégedett vagyok velük. Minden változást azonnal lekövetnek.

Zsófi  -  

Szintén a TENSOFT programját használom egyszeres és kettős könyveléshez is. Nagyon szeretem, évek óta tökéletesen működik és alkalmazkodik minden változáshoz.

dunaizs  -  

1988-tól használom a NOVITAX programjait, először az egyszerest, majd a kettőst+raktár programot.
Én vagyok az első, aki Dunaújvárosban használta a programokat.

Nagyon meg vagyok elégedve velük.

Zsuzsa  -  

RLB

Kata  -  

Mennyibe kerül manapság egy program (telepítés + frissítések)?

Annamari  -  

A Forintsoft. vételára 500 ezer + áfa (ha szükséged van a többcéges verzióra és egyszeres-kettős-bér kombinációra), a frissítések is több százezer forintra rúgnak évente. Plusz áfa.
Egy nyomorult tájékoztató előadást is tizenezer forintokért csinálnak.

Kata  -  

Hát, ahogy olvasom nagyon nagy a szórás az árak között!

Marika  -  

Kíváncsi vagyok,hogy lesz a tételes bevallás, de nagy szerencsém van a programommal, mert ahogy megjelenik egy új rendelet, egy-két napon belül megjelenik a módosítás is, úgy a könyvelés, mint a bérszámfejtés programban! Igaz, hogy nem olcsó, de én már 1995 óta használom, és már több vizsgálatot értünk meg "együtt"!

Marika   -  

RLB-programot használom már 14-éve nagyon megvagyok vele elégedve.

Ilona  -  

Nagyon jó program, de már nagyon drága.

Ilona  -  

Vagyis a Forint -Soft program.
Elnézést lemaradt.

Annamari  -  

Egyet értek. És annyira azért nem überszuper!

Révész Ferencné  -  

RLB-t használom.Naprakészen követik a változásokat, ezt is megoldják.

Gabi  -  

TENSOFT program!!!

Zsuzsu  -  

RLB

Erzsi  -  

Csak is RLB!!!

Éva  -  

RLB !!!!!

Kata  -  

RLB ! Könnyen kezelhető, áttekinthető,egyszerű de nagyszerű.

Antal Jánosné  -  

Én a Reál-Soft főkönyvi programot használom.
Már felkerestek a változással kapcsolatban.

Kornélia  -  

RLB!!!

Kelemen Aniko  -  

Én a ForintSoft (Baloghy ) Programját használom, nagyon meg vagyok vele elégedve,15-20 éve, igaz kissé húzós az ára, de ugyanakkor minden törvény változást időben követnek, biztos ezt is meg fogják oldani

Onosai Zsuzsa  -  

BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY EZT IS MEG TUDJÁK OLDANI. NAGYON FELKÉSZÜLTEK!!!

Onosai Zsuzsa  -  

RLB

Dr. Szödényiné Nádor Erzsébet  -  

RLB!!!!!

Ildi  -  

RLB

Kati  -  

Eddig RLB Novitax 7-7. Én az RLB-t nem ismerem,de a NOVITAX-ot évek óta használom. Még azt is tudja amit esetleg én nem. Készségesek,Szinte azonnal válaszolnak bármely kérdésemre emailon is akár. A telefonjuk sokszor foglalt de ez nem probléma. Email tökéletesen jól működik. A törvényi változásokat azonnal lekövetik,és a fejlesztés során a kitűnő szakemberek mellett a felhasználók javaslatait is számításba veszik. Könnyen kezelhető. Nem fokozom Én maximálisan elégedett vagyok, mindenkinek bátran ajánlom.

Steczina Katalin  -  

Én is az RLB-t használom már több éve, mint itt sokan mások, és szintén elégedett vagyok vele.

kotizsu  -  

Egyetértek. Mindig mindent követnek. Könnyű használni, nagyon felhasználó barát.

gitta  -  

:) RLB a KIRÁLY!

olgi  -  

Én is RLB-t használok, már be van frissítve egy hete. És tényleg igaza van Dezsőnek, "RLB a KIRÁLY!"

Dezső  -  

RLB a Király!

Gyors, pontos, megfizethető, azaz elérhető és naprakész!!!

Csjutka  -  

Sziasztok. Otthon RLB-vel könyvelek és nincsenek nagy gondjaim vele. A fórumán sok segítséget kapok.
Itt a munkahelyemen Kulcs-Soft program van, azért vettük ezt, mert állítólag professzionális. Szerintem túl sok funkciót feleslegesen megbonyolítottak benne.

Kriszti  -  

Én már 20 éve használom az Infotéka könyvelő program különböző verzióit. Az A60-hoz hasonlóan biztosan megoldják ennek a még várhatóan változó új bevallásnak az automatikus átadását is. Tud valaki esetleg valami konkrétabbat? Külön nyomtatvány lesz vagy része a 65-nek?

patakinéjudit  -  

Mi is RLB-t használunk. Mindent tud, s szerintem villámgyorsan lehet vele rögzíteni az adatokat, ha tudjuk a megfelelő billentyűkombinációt!

Kis Péterné  -  

Szia!
Bocsánat a zavarásért, de érdekelne a billentyű kombinációs használata az RLB-nek. Én 1999 óta használom, imádom, és ha van javaslatod, hogyan tudom még jobban használni, megköszönném, ha segítenél ebben.
Köszönöm előre is: Kis Péterné

EMI1954  -  

Rgy éve használok én is RLB-t. Szerintem is nagyon jó, és még most is fedezek fel benne újdonságokat. Én is szeretném tudni a billentyűkombinációt, ha megírnád nekünk :-))

Irén  -  

A billentyű-kombinációk teljesen rendben vannak. Az én javaslatom szerint, ha a kiválasztott szöveghez hozzárendelhetők lennének a főkönyvi számlaszámok, abban az esetben a rögzítés még gyorsabbá válhatna (mint az Infotékánál az automata kontírkód használata).

Hajni  -  

Szia!

Én is megköszönném ha elküldenéd a billentyű kombinációkat, mert a Forintsoft után az RLB nekem elég lassúnak tűnik.
A bérszámfejtés részén a megbízási díjasoknak nincs külön kód, amit furcsáltam.
Köszi

Annamari  -  

Úgy tűnik újdonságot írtál az rlb-s használóknak :-)
Nekem is jól jönnének a kódok:
annamarianagy65@gmail.com

Imre  -  

Én az Infotéka programját használom, és ezt szeretném továbbra is használni. Nálam a devizás bank könyvelés is jól működik. Nem kell árfolyamkülönbözeteket könyvelni, az automatikusan megoldható.

nagytiborné  -  

Baloghy KFT programját használom 20 éve, pontos naprakész áttekinthető mindenkinek tudom ajánlani

Erzsi  -  

Csak legyen aki meg tudja fizetni!:)

Annamari  -  

Egyet értek. Nem a kisebb irodáknak van kitalálva. Konkrétan: szemérmetlenül drága. És annyira azért nem is jó!

Irén  -  

Az RLB megbízható, felkészült csapat.Informatikus nélkül telepíthető, kezelhető, a tudásához képest olcsó. A számlázó és készletnyilvántartó programjukat is használom. Kétszer jeleztem feléjük javaslatomat a rugalmasság növelésének érdekében, egyszer módosítottak is a programon. A rögzítés rugalmassabbá tételére is volt javaslatom, gondolom kis program-módosítással kivitelezhető lenne. Ha többen jeleznénk feléjük, szerintem dolgoznának az ügyön, mert tapasztalatom szerint ők készek az együttműködésre.

Edit  -  

NOVITAX, kiváló, 1991 óta használom, mindig napra kész, biztos vagyok benne, hogy ezt is megoldják. Aki váltani akar nézze meg a demo-ját, novitax.hu-n.

Koscsó Lívia  -  

Unit programját az Astra programot használom.Nagyon jó, és az ügyfélszolgálatuk is kiváló.

Lehoczkiné Tilda  -  

Szintén az RLB-s csapathoz tartozom, több éve megelégedéssel használom. Kisvállalkozások könyveléséhez kitűnő. A korábbi programom lecserélésén sokáig gondolkodtam mire megléptem, de hamarabb kellett volna. Ha vannak korlátai a programnak bátran le kell cserélni, igaz sok munkával jár a váltás, de utána bőven megtérül.

Ilona  -  

Én a NOVITAX Kft könyvvizsgálóbarát mínősítést is kapott programjait használom. Naprakészen követi a törvényváltozásokat, mindenben segítségemre van, mögötte kiváló szakemberek állnak, segítőkészek.

Györgyi  -  

Én Infotéka könyvelő programot használok.Öszintén ,nem vagyok megelégedve vele.A devizás könyvelése nem jó. Van olyan fejlesztésük, ami tudná, de a mostani könyvelésnél a partnereket nem tudja átvenni . Ha a férjem nem értene az informatikához a szakmai segítségük a nullával egyenlő. Számomra talány, hogy miért várják el, hogy a könyvelő informatikus is legyen.
Váltani fogok.

oroszedit  -  

Én is RLB-t használok. A program nagyon jó, mindent tud, folyamatosan fejlesztik. Egyetlen hibája van a méregdrága programokhoz képest, mégpedig az, hogy a rögzítés kicsit lassú. De ez még belefér.

Joli  -  

Én RLB-s programot használok és nagyon meg vagyok vele elégedve. Szuper csapat áll mögötte, és a fórum is kiválóan működik, ahol a használók megoszthatják egymással tapasztalataikat, segítséget kérhetnek, és véleményt cserélhetnek. Előtte az Infotéka programját használtam az is jó volt, csak nagyon drága.

Szabó Anita  -  

RLB a legjobb könyvelőprogram amivel eddig dolgoztunk! A törvényi változásokat gyorsan és pontosan kezeli. Mindig rendelkezésre állnak, ha probléma van és nagyon segítőkészek.

Tripolszkiné Gyöngyi  -  

Én is az RLB-t használom, csak jót tudok rá mondani

Mónika  -  

Én az Infotéka kontír FB programját használom, szerintem elég drágák, viszont jól kezeli a válozásokat, a frissítések is naprakészek. Egyedül a devizás bank könyvelésével nem vagyok megelégedve!

Zsuzsa  -  

2012-től használom az RLB-t. Le a kalappal. Mindent tud, és az ára is kedvező.

Nóri  -  

Én a Szintézis Zrt programját használom, sajnos sokkal drágább, mint a többi program, viszont mindent tud, és mindig időben naprakész a fejlesztésekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Szilvi  -  

Én a Dimenzió Kft programját használom, nem egy olcsó program viszont nagyon jó és változásokra előre felkészülnek.
Ha meg valami probléma lép fel, akkor telefonon gyors választ kapok. Illetve pár ügyfelem használja egyes moduljait: számlázás, pénztár, iktatás. Ez egy egyszerű feladással feladható a könyvelő program felé, ami így az én munkámat is megkönnyíti.

Schalamonek Henrikné  -  

Nekem szuper könyvelői programom van az RLB!
Aki ismeri és használja az tudja, aki nem ismeri csak ajánlani tudom, én most már 5. éve használom.
Azóta is áldom a Barátnőmet, aki ajánlotta.

Nagy Etelka  -  

Sok küzdelmem és többedik program váltásom történt; úgy érzem most sikerült végre a legjobbat beszereznem. Nem a legolcsóbb, de az ár / érték arány nagyon jó. Jó lenne erről is forumozni, mert sokat kellett keresgélnem, örültem volna tapasztalatoknak. Köszönöm.

Erzsike  -  

Több programot ismerek és használtam de az RLB-60 Bt. könyvelőprogramját mindenkinek biztonsággal ajánlani tudom.MINDEN megtalálható benne!
Jó munkát hozzá !