Könyvelők Országos Találkozója 2020 ONLINE

  |   írta: Adónavigátor   |  

A Könyvelők Országos Találkozója a járvány miatt sajnos elmaradt, de nem akartuk, hogy kárba vesszen a befektetett munka, ezért egy videó stúdióban felvettük a KOT-ra szánt előadásokat, és október 28-an levetítjük.


kot_fej.jpg

Mi a legnagyobb problémája a könyvelőknek 2020-ban?

Munkám során sok könyvelővel találkozom, és ez a három téma szinte minden beszélgetésben felmerül:
  • A járvány alaposan átformálta a munkavégzés feltételeit, és az ügyfelekkel való kapcsolattartást. Meg kellett teremteni az otthoni munkavégzés feltételeit, és megtapasztaltuk a home office napos és árnyoldalát egyaránt.
  • Könyvelőirodai digitalizáció. A járvány és az online számla adatszolgáltatás még azoktól a könyvelőktől is kikényszerítette a modernizációt, akik addig szkeptikusak voltak a digitalizációval. De még mindig van hova fejlődni!
  • Mi lesz a katásokkal jövőre. Ez a kérdés foglalkoztatja az ügyfelek legnagyobb részét, és joggal várják a könyvelőjük tanácsait. De amíg még a törvénytervezetek is változnak, és különböző érdekképviseletek egymással sem értenek egyet, addig nem lehet biztosat mondani nekik.
Böröczky Zsuzsi
a KOT házigazdája

Itt a segítség!

Ezekre a kérdésekre adunk választ a Könyvelők Országos Találkozóján, vagy legalábbis segítünk megmutatni a helyes utat, hogy neked már ne kelljen felesleges köröket megfutnod a megoldások eléréséhez.

kot_online.jpg
Érdekel az Online adás >>


ELŐADÁSOK

Katások 2021-ben - amit eddig tudunk...

zsuzsi.pngBöröczkyné Verebélyi Zsuzsanna
bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő

Az évközi változások egy olyan időszakban érték az egyébként is nehéz helyzetben levő vállalkozásokat, hogy sokan kilátástalannak látják a gazdasági helyzetet.

A katásokkal kapcsolatos jövő évre elfogadott szabályokkal kapcsolatban bízunk benne, hogy még lesz módosítás, mégis úgy gondoljuk, hogy az elfogadott jogszabályt érdemes számszerűsíteni.

Zsuzsi előadásában a következő évre nyitva álló lehetőségeket veszi sorra, hogy ne üres kézzel "menj haza" az ONLINE Konferenciáról.Árcsökkentéssel jár-e a digitalizáció?

harkai.200.jpgHarkai István
Minősített Könyvelők egyesületének elnöke

A digitalizációs kormányzati kommunikáció következményeként az ügyfelek azt jegyezték meg, hogy már könyvelő sem kell a számlák feldolgozásához, olvasatukban a kevesebb munkáért kevesebb díjat is elegendő fizetni.

István előadásában nem csupán ezt a tévhitet oszlatja el és ad segítséget az ilyen szituációkra, hanem arról is beszél, hogyan tudjuk előnyünkre fordítani a körülöttünk zajló „digitalizációs hangulatot”.


Problémák az online számla adatszolgáltatás körül


szabo_g.jpgSzabó Gábor
a NAV Dél-Alföldi Tájékoztatási Osztály vezetője

Július 1-jén elindult a számlákról való teljeskörű adatszolgáltatás.

A rendszer már a nagyobb összegű számláknál korábban is működött, most mégis tömeges esetekben derült ki, hogy milyen hiányosságai vannak az ügyfeleknek a számlázással kapcsolatban.

Szabó Gábor előadásában azokat a kérdéseket szedi egy csokorba, melyek rendszeresen a NAV ügyfélszolgálatán is felmerültek.


Elektronikus fizetési lehetőségek 2021-ben

horvath200.jpgHorváth Ilona
digitális könyvelés szakértő, Adótanácsadók Egyesületének szakmai tájékoztatási alelnöke

2020. év sok változást hozott életünkben. Egészségvédelmi okokból a bankkártyahasználat jelentősen megnőtt, amelyet nemcsak az üzletben, hanem online vásárláskor is használhatunk.

Egyre több lehetőséggel találkozhatunk, amelyek készpénzmentes fizetést kínálnak. Ráadásul a kormány úgy döntött, hogy jövő januártól minden olyan kereskedőnek és szolgáltatónak biztosítania kell valamilyen elektronikus fizetési lehetőséget, aki egyébként online pénztárgép üzemeltetésére kötelezett.
Ezeket a fizetési megoldásokat próbáljuk meg az előadás keretében körbejárni.Könyvelőirodák digitalizációja

zadori200.jpgZádori Jácint
DZ ABAKUSZ Könyvelő Iroda irodavezetője

Egy újdonság bevezetése mindig ellenállásra késztet bennünket, de sokak az ismeretlentől való félelem miatt nem mernek belevágni egy beszerzésbe. A digitalizáció ma már elengedhetetlen egy könyvelőirodában.
  • Hogyan is lehet a technikai újításokat elfogadtatni a kollégákkal és hatékonyan bevezetni?
  • Hogyan fogadják el ezt az ügyfelek?
  • Mennyi idő és energia, mire ez a beruházás megtérül?

Jácinttal többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ beszélgetésünkben.

Érdekel, más hogyan csinálja!>>


Időgazdálkodás könyvelőként

harkai.200.jpg
Harkai István
Minősített Könyvelők egyesületének elnöke

A könyvelőktől nem idegen a folyamatos határidőkre történő munka. Bár sokan nincsenek vele tisztában, hogy ez is egy rendszert ad az életében, mert ha nem lenne határidő, soha nem készülne el.
De vajon hogyan lehet a rendelkezésre álló időnket a lehető legoptimálisabban kihasználni, hogy maradjon idő saját magunkra is?

István előadásában azonnal használható tippeket hallhatsz, amiket már akár másnap be is vezethetsz.

Néha én is elúszok a munkával, ezért érdekel István előadása>> 


Könyvelők a közösségi médiában

levai200.jpg
Lévai Richárd
online marketing szakértő

Sokan tartanak a közösségi oldalak használatától – nem is ok nélkül – és úgy tekintenek a Facebookra, mint annak idején az indiánok a fényképezőgépre: attól féltek, hogy a képükkel együtt a lelküket is ellopja a gép.

Pedig, ha jól használjuk, üzleti előnyöket is hozhat számunkra pl. egy céges Facebook oldal. Kommunikálhatunk rajta az ügyfelleinkkel, szakértői imázst, és bizalmat építhetünk a könyvelőirodánk iránt, amivel kitűnhetünk a többi könyvelőiroda közül.

Kiváló marketingeszköz, akár teljesen ingyen. Richárd ennek a területnek a szakértője, érdemes megfontolni a tanácsait

Már gontoltam rá, hogy kéne a könyvelőirodámnak egy Facebook oldal>>


Szalonképesen home office-ban is

gorog200.jpg
Görög Ibolya
protokollszakértő, író, címzetes főiskolai docens

Az idei évben új etikett szabályokat kellett megtanulnunk, hogy home office-ban, vagy személyes találkozók nélküli kommunikációban is megőrizzük az alapvető, és üzleti kulturáltságunk benyomását.

Ibolya előadásában fontos protokoll kérdéseket tárgyal, amelyek elsősorban a megváltozott kommunikációs terekben érvényesek.


Most jelentkezhetsz a Felkészülés a 2021-es adóévre című OLINE Konferenciára IS, és előfizethetsz az Irányadó Magazinra  - Óriási KEDVEZMÉNNYEL


Két őszi ONLINE Adónavigátor Konferenciával felkészülhetsz az évvégi hajrára és a jövő évi adóváltozásokra. Az Irányadó Magazin szaklap előfizetéssel pedig mindig képben leszel az aktuális könyvelői feladatok, és adózási kérdések terén.

Mi van a kedvezményes csomagban:

kot_online.jpg

Könyvelők Országos Találkozója 2020

ONLINE Konferencia
előadás-videók

fugg.gif
ado_online.jpg

Felkészülés a
2021-es adóévre

Élő ONLINE Premier:
2020. november 25.
ONLINE

fugg.gif
im.jpg

Irányadó Magazin

12 hónapos előfizetés
Havonta megjelenő 24 oldalas nyomtatott szakmai újság
Főszerkesztő:
Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna

Ha nem érsz rá a Premierek napján, akkor később is megnézheted az előadásokat.

Ha mégsem akarod az együttes kedvezményt igénybe venni, akkor nyugodtan válaszd ki, azt a konferenciát, amelyik érdekel, és csak azt pipáld ki!

Adónavigátor Tanácsadó Kft.
6000 Kecskemét, Katona J. tér 18.
NGM akreditációs sorszám: 52/2010.

Információ:
Böröczky Zoltán
zoli.jpg
zoli@adonavigator.hu
20/9449302


A bejegyzés címkéi

8E7U4O1fPp4