Idén elmarad a KOT

  |   írta: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna   |  

Az Adónavigátor számára ősszel kezdődik a konferenciaszezon. Évek óta ilyenkor tartjuk a könyvelői körökben már eseményszámba menő rendezvényeinket, a Könyvelők Országos Találkozóját (KOT), és a Felkészülés a 2021-es adóévre (ADÓ 2021) című konferenciát.

Egész nyáron az járt a fejünkben, hogy vajon ősszel fokozódik-e a járványveszély. Mostanra már nem kérdéses, hogy szeptember végén nem ésszerű egy nagy létszámú konferencia megrendezése, még akkor is, ha jelenleg 500 fős létszámig nem tiltja azt semmilyen rendelet.

Az egyetlen jó választás


kot
Bármennyire is szeretnénk megtartani a hagyományosan jó hangulatú, hasznos, érdekes, és szórakoztató előadásokkal teli konferenciát, jelen körülmények között a terveinket és üzleti érdekeinket félre kell tennünk, és felelősségteljesen csak egyféleképpen dönthetünk: idén a Könyvelők Országos Találkozója elmarad.

Miért?


Tudjuk, hogy nagyon sokan számítottatok arra, hogy a rendezvény után szakmai munícióval feltöltve, magabiztosan vágtok majd neki az év végi hajrának, vagy csak kikapcsolódtok jó szakmai társaságban, de mindenki számára az egészség a legfontosabb érték. Gondolnunk kell Rátok, az előadók, a kiállítók, a lebonyolításban közreműködő hoszteszek, technikusok, és mindannyiunk hozzátartozói egészségére is.

Lesz helyette valami?


Ha már élőben elmarad a konferencia, legalább a tervezett előadásokat és hasznos információkat szeretnénk eljuttatni a számotokra. A következő időszakban összeállítunk egy online programot, amellyel pótolni fogjuk az elmaradó előadásokat.

Ha érdekel, milyen előadásokat és programokat tartunk ősszel, iratkozz fel az alábbi űrlapon, és e-mailen értesítést küldünk róla!
A novemberi ADÓ 2021 konferencia megtartásáról egyelőre nem határoztunk.

Reméljük, minél hamarabb találkozhatunk személyesen is!