Hogy aludtál? Én gyorsan, és mélyen...

  |   írta: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna   |  

Köszönjük, hogy velünk voltál a tegnapi Adónavigátor Konferencián!

Gratulálok a kitartásodhoz, hogy végigülted a programot! Sok tekintetben a tegnapi volt a leg-leg-leg konferenciánk - ez volt a leghosszabb, itt voltatok a legtöbben, ezen fáradtunk el a legjobban.


dsc_0134.jpgTudom, hogy nem könnyű végigülni az egész napot egy előadóteremben. Ezért is tartottunk több szünetet, mint máskor, hogy amíg kinyújtóztatod a lábaidat, addig friss levegőt engedjünk a terembe.

Gondoskodni akartunk arról is, hogy a szünetek ideje is hasznosan teljen, ezért 20 olyan kiállítót hívtunk meg a konferenciára, akik könnyebbé, egyszerűbbé tehetik a mindennapi munkádat és jövedelmezőbbé a vállakozásodat. Remélem, találtál közöttük megfelelő partnert!

Mint minden rendezvényünk után, most is megköszönöm a munkáját az összes segítőnknek, akik nélkül nem lett volna ilyen a konferencia:
- Lurdy Rendezvényközpont - helyszíndsc_0133.jpg
- A-Vision – fény, hang, vetítés
- Kreatív Vonalak - arculat
- Printingó Nyomda - jegyzet
- Marketingszoftverek – e-mail és SMS küldés
- BGF Pénzügyi és Számviteli Kar - hoszteszek
és még sokan mások...



Kukkants be a Facebook oldalunkra, és nézd meg a beszámolókat!

www.facebook.com/adonavigator
(Ha nem vagy Facebook felhasználó, akkor is nézegethetsz, olvasgathatsz az oldalon, csak nem tudsz hozzászólni.)

Remélem, legközelebb is találkozunk!
A konferencia CD-csomagja hamarosan elkészül...


Neked a konferencia melyik része tetszett a legjobban?

Írd meg a hozzászólásokba!


Kiállítóink voltak: Cégmenedzser, IT Man, Weblapgyár, Önadózó újság, Adónet, Sárvári Hotel Arborétum, CafeteriaTREND, Novitax, Forint-Soft, Portfolio Plusz, RLB-60, ÉnSzámlázóm, SzámázzKÖNNYEN, Opten, Minőségi Könyvelők Klubja, Sales Akademia, Complex, AccBit, Irányadó magazin


A bejegyzés címkéi

Konferencia beszámolók


Hozzászólások

Fazekasné Andi  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!
Évek óta csak az Adónavigátor előadásaira járok,és nem véletlen...Addig még a tv.be se vetem bele magam..mert annyi és olyan profi infót kapok mindig,hogy az alapján kezdem el a változásokat "megtanulni",és a gyakorlatban majd alkalmazni.Köszönöm!
Lenne is egy kérdésem,amire egyenlőre sehol nem találtam választ,és jónak tűnik a tv.i változás,de félek h ennek van vmi "buktatója": az átalányadózó ev.eddig nem állhatott munkaviszonyban,most ez már nem kitétel..Ha én munkaviszony mellett az átalányadózást választom( nem KATA)akkor nekem vannak-e járulékfizetési kötelezettségeim?A munkahelyemen biztosított vagyok,a tevékenységem költséghányada alapján a jövedelem után befizetem az szja-t...de ezt terheli még más kötelezettség is???Köszönöm előre is választ!Sok erőt és egészséget kívánok Nektek és az egész csapatnak!!Fazekasné Andi

ÁNGYÁN MARGIT  -  

Kedves Zsuzsa!

A dícséret úgy látom, már megvolt, egyetértek mindenkivel.Én beérném kevesebb és rövidebb szünetekkel, ha ilyen nagy a téma (meg egyébként is) és mivel Mesterkurzusos vagyok, a kiállítókkal is találkoztam már... Feleslegesnek tartottam a kieső időt és mivel feltétlenül el kellett jönnöm, ráadásul vidéken lakom, az Áfa résztől kezdve már lemaradtam az előadásról. Szerintem kevesebb kellene hogy legyen a "marketing" irányultság.

Böröczky Zoltán  -  

Kedves Margit!
Köszönjük, hogy megírtad a véleményedet! Mivel Mesterkurzus tag vagy, a Te észrevételeid nagyon fontosak nekünk. Az előadásblokkok és szünetek idejének meghatározásakor, több szempontot kellett figyelembe vennünk: mennyi idő alatt fogy el a levegő a teremben, mennyi idő szükséges ezer ember ki- és bejárásához, hogy közben mindenkinek jusson ideje a szükségleteik elvégzésére, és mennyi időt adunk Zsuzsinak napközben pihenni, töltődni.
Így visszatekintve is úgy érezzük, hogy a lehetőségekhez, és többség igényeihez képest, a lehető legjobb arányt sikerült eltalálnunk.
Te szeptemberben már találkoztál a kiállítókkal, de több száz résztvevő még nem. Remélem, azért nem zavart nagyon, hogy ott voltak... A „marketing irányultság” megjegyzésedet sajnos nem értem.
Még egyszer, köszönjük a hozzászólást!

Varga Judit  -  

Csak egyetérteni tudok minden előttem elhangzott dicsérettel. Évek óta az Adónavigátort, illetve Zsuzsit preferálom, ha a tudásom bővítéséről, összerendezéséről van szó. Annyit szeretnék hozzátenni, hogy a Semiramis kávézót előre kellene értesíteni a konferencia-időpontokról, hogy időben gondoskodhassanak kisegítő személyzetről (esetleg egy fióktelep létrehozásáról az előadóterem előtt), mert így sajnos a hölgy egyedül nem győzi a kiszolgálást, és be kell érnem kevésbé jó kávéval :-)

Ja, és a különteremért külön bónuszpontokat adok, máskor is lehessen! :-)

Kornélia  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Köszönöm,hogy ott lehettem a konferencián.Nagyon profi volt minden tekintetben.Sok erőt és egészséget kívánok Nektek és a csapat többi tagjának.

Üdv:Nelli

Enikő  -  

Szia Zsuzsi!
Most vettem részt másodszor Adónavigátor Konferencián. Nagyon szuper volt az előadás, de ezt már az első után előre borítékoltam volna. Gratulálok Neked és az egész csapatnak! A jövőben nem terveztek előadásokat Szombathely és környékére is?

Üdv,
Enikő

Dia  -  

Szia Zsuzsi!
Nagyon klassz volt, de legközelebb lehetne két nap is. :-) Annyi mindent tudnál még mondani, hogy kevés az idő. Sajnos én az utolsó 15 percben már nem voltam elég befogadó. :-) De ez nem a te hibád.

Gabi  -  

Szia Zsuzsi! Őszintén szólva, engem sem kellett ringatni,kissé elfáradtam, különösen már dálután az előadás vége felé teljesen elzsibbadtam a sok üléstől. Azóta ez elmult, sikerült kipihenni, a tudás amit átadtál az maradt.(legalább is remélem)Neked sem lehetett könnyű ennyi ember előtt beszélni, de gratulálok a kitartásodhoz és köszönöm a színvonalas előadást.
Meilyen igazad van, csak megerősíteni tudom, hogy mennyire félre tájékoztatja az embereket a rádíó. Még a gazdeasági rádió is! A tegnapi nap folyamán halottam egy interjút az APEH(!!!) szóvivőjével(egy hölgy,a nevét nem jegyeztem meg), aki a KATÁ-ról és a KIVÁ-ról nyilatkozott. Mondanom sem kel, hogy nem volt helytálló,sőt egyes mondatai kifejezetten félrevezetőek voltak. Bosszantott, mert ilyenek miatt jönnek az ügyfelek, hangoztatva, hogy ők pedig ezt hallották a rádióban és én miért mondok mást.
Legszívesebben betelefonáltam volna annyira dűhített, de aztán letettem róla.
Érdemes lenne visszahalgatnod a gazdasági rádió facebook oldalán, ha még fenn van a nyilatkozat.

Üdv, Gabi

Karkalik Gáborné  -  

Kedves Zsuzsi, Zoli!

Először is köszönöm, hogy sikerült mégis elintézni, hogy résztvegyek az előadáson. Eddig is tudtam hogy az általatok szervezett konferenciák színvonala, minősége kitűnő, de ez most még tovább erősödött bennem. A konferencia mind tartalmában, mind a szervezés tekintetében kitűnő volt. Zsuzsi megint felülmúltad magad.
A konferencia végén kitörő taps remélem visszaadta, hogy a résztvevők mennyire elégedettek a munkátokkal.
Üdvözlettel: Mariann

Magdi  -  

Kedves Zsuzsi!

Szuper volt a tegnapi nap, első perctől az utolsóig csodáltalak és minden szavadat próbáltam eltárolni, mert minden fontos volt amit mondtál!

Köszönöm Neked és további sok erőt egészséget kívánok!

Rozália  -  

Zsuzsi, profi vagy !

Edit  -  

Kedves Zsuzsi és Zoltán (valamint a csapatotok)!

Naponta kapok e-mail-eket, amelyek konferenciára hívnak.
De én évek óta már csak az általatok szervezett előadásra járok.Itt minden új információt megkapok., érthetően, emészthetően és a gyakorlatba átülteve. Gratulálok a tegnapi konferenciához! Mind a szakmaiság, mind a szervezés a topon volt. Zsuzsi! A Te teherbírásod elképesztő. Így végigcsinálni egy ilyen kemény napot, nem volt semmi. Csak gratutálni lehet hozzá. Kívánok Nektek sok erőt, egészséget a továbbiakra is. Köszönöm a tegnapi napot!

Marika  -  

Kedves Zsuzsi!
Nagyon örülök,hogy részt vettem tegnapi előadásodon,és csak úgy szívtuk magunkba az általad igen színvonalasan leadott óriási anyagodat!
Gratulálok ahhoz a nagy tudásodhoz a kitartásodról nem is beszélve,Kívánok neked további jó egészséget,és ilyen kitartást! Zolinak és kedves csapatodnak meg a jó szervezést,figyelmességet amit kaptunk MINDANNYIATOKTÓL!!
Jó pihenést, ezután a nagyon sikeres előadásodon nyújtott szakmai felkészülést kívánó előadást követő időben!!Sok erőt a kitartásodhoz!

Üdvözlettel Marika

Antalné Magdi  -  

Gratulálok Zsuzsi a tegnapi naphoz. Hoztad a formád, mint mindig. Az egész csapat jól teljesitett. Sajnos nekem 3 órakor el kellett jönnöm. Mindent nagyon köszönök, super voltál.Várom a januári előadást.
Magdi

Farkasné Tusák Anita  -  

Kedves Zsuzsi !

Neked is és a mögötted álló csapatnak is gratulálok,köszönjük.
A szaloncukor manufaktúrától kezdve az előadás végig minden rész tetszett.
Magas színvonalú , jól szervezett konferencia volt, számtalan hasznos gyakorlati infóval tértünk haza.
Jó volt hallgatni a lelkes , közérthető előadásodat - mint mindig.
Jó pihenést , várjuk a következőt ! :)

Bene Mária  -  

Kedves Zsuzsi!
Gratulálok a tegnapi teljesítményedhez! Ennyi anyagot és ilyen színvonalasan, közérthetően elmondani még egy előadótól sem hallottam a mi szakmánkban.
Örülök, hogy ismét részt vehettem az előadásodon. Köszönjük! Sok sikert kívánok a továbbiakban is!!!
Ria

Nyirő Adrienn  -  

Én először voltam az előadásodon, de minden percét élveztem! Nem semmi teljesítmény volt ennyi hasznos információt egy napban előadni hitelesen és gyakorlati tanácsokkal.

Bevallom gondolkozom azon hogy abbahagyom a könyvelést hosszú évek munkája után, de tegnap kicsit úgy éreztem, talán mégis érdemes lenne folytatni ha a lelkesedésedet és pozitív hozzáállásodat láttam.

Egy biztos hogy a Tőled hallott információk alapján már sikerül jó döntést hozni a cégekkel együtt és talán jövőre is találkozunk még, ha folytatom biztosan!

Koch Róbertné  -  

Sziasztok!
Zsuzsi, a tegnapi nap fantasztikus volt! A Zoli javaslatára a különteremben kényelmesen, otthonosan láttunk és halgattunk Téged. Kalapot emelek előtted:
így végig tolni ezt az előadást nem semmi volt.
Élveztük minden percét. Köszönjük, hogy vagy nekünk!

Kívánok Nektek jó pihenést, boldog, békés ünnepeket: Éva

Bureschné Ildi  -  

Ismételten fantasztikus volt a tegnapi nap. Az összes előadás nagyon tetszett. Csodáltalak, amiért ennyi erőd van! Nagyon jó, hogy Vagy nekünk!!! Remélem még sokáig lesz kitartásod, hogy oktass bennünket. A szervezés is tökéletes volt ahhoz képest, hogy mennyien voltunk!! Minden elismerésem a Tied és a kis csapatodért, akik azért dolgoztak, hogy jól érezzük magunkat! További sikereket kívánok Nektek! Üdv: Bureschné Ildi

Ili  -  

Kedves Zsuzsi!
Csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal és csak annyit tudok hozzátenni, hogy a széleskörű tudás, átlátás és gyakorlati ismeretek mellett káprázatos, hogy mindezt érthetően, egyszerűen át tudod adni nekünk.Ilyen tehetséggel nem sokan bírnak. Csak garutálni tudok én is és kívánok jó pihenést, bár a fáradság nem nagyon látszott Rajtad.Több órás előadás után is ugyanolyan "lelkesedéssel" magyaráztál, mintha nem rég kezdődött volna a rendezvény.
Köszönjük. :))

Vasvári Irén  -  

Kedves Zsuzsi!

Örülök, hogy ott lehettem. Gratulálok a munkádhoz, nagyon pörgős, hasznos, információ gazdag előadás volt.
További sikereket

üdvözlettel:
Vasvári Irén

Török Marcsi  -  

Fantasztikusan jó volt a tegnapi előadás, színvonalas, érthető és remekül megszervezett a létszám ellenére minden gördülékenyen ment, inkább a hallgatóság volt kicsit fegyelmezetlen.Gratulálok Zsuzsinak , Zolinak s mindenkinek köszönet, aki résztvett a tegnapi nap sikerében.
Megérdemelt ,jó pihenést és további sikereket.
És KÖSZÖNJÜK.
T.Marcsi

Tőke Zsuzsa  -  

Melyik része tetszett? Hát mindegyik!! Minden fontos dologra felhívtad a figyelmünket, amin átsütött a tudás, a tájékozottság és a gyakorlati problémák ismerete. Bár tudnál a törvényalkotókra hatni!

Tudod mit igértél? Írsz a KIVA korrekcióról, nevezetesen a hitel, kölcsön megállapításáról. Várjuk! Bocsánat.

Szuszi  -  

Csak gratulálni tudok Zsuzsa neked.
Bámulatos a tudásod, az átlátókészséged,és az energiád.
Köszönettel:
Szuszi

Kunné Damner Erzsébet  -  

Kedves Zsuzsi!

Gratulálok, ezt a tempót amit te diktáltál a tegnapi nap folyamán.
Az előadás minden percét élveztem és értettem.
Remélem még sok ilyen előadáson ott lehetek.

Sok sikert a továbbiakban.
Üdvözlettel: Kunné Erzsike

Székelyné Boros Zita  -  

Kedves Zsuzsi!

Nagyon örülök, hogy résztvevője lehettem ennek a színvonalas konferenciának. A KATA, KIVA új adónemekkel kapcsolatban olyan részletes tájékoztatást kaptunk, hogy nagy izgalommal mentünk haza számolni.
Nagyon tetszett az is, hogy a nyomtatott diasor mellett jegyzetelhettünk.
A felkészültség, a körültekintő körbejárása egy-egy témának hatalmas segítséget jelentett mindannyiunknak.
Ezer köszönet!

Székelyné Boros Zita

Némethné Somorácz Márta  -  

Köszi a tegnapi napot Zsuzsi! Fantasztikus volt, számomra nem volt fárasztó, jól összeszedett pergős volt. Sok ilyent! Köszi-köszi

Márta