Kiadványok

ADÓ 2017 CD csomag

A novemberi Adónavigátor Konferencia teljes hangfelvétele.

Ha nem tudtál eljönni a konferenciára, de tudod, hogy Böröczky Zsuzsi közérthető és élvezetes előadásában könnyebb megtanulni a változásokat, akkor most megszerezheted az egész napos előadás hangfelvételét.

Bővebb információ >

Hogyan működik az ÉN könyvelőirodám?

  • Már régóta van könyvelőirodád vagy csak most készülsz nyitni?
  • Szeretnéd, hogy jól szervezett munkafolyamatokkal működjön az iroda, és neked csak a lényegi dolgokkal kelljen foglalkoznod, de mindig van valami, ami megakasztja a munkát?
  • Legszívesebben megszabadulnál néhány ügyfeledtől, mert csak gond van velük, de attól félsz, hogy akkor felkopik az állad?
  • Jó lenne új ügyfeleket szerezni, mert fejleszteni akarod az irodádat?
  • Szeretnél új munkatársat felvenni, de nem találsz megfelelőt, mert vagy a szaktudásuk hiányzik, vagy az igyekezetük?
  • Van egy régebbi munkatársad, aki egykor nagyon jó munkaerő volt, de mostanra teljesen elvesztette a motivációját, és nem tudod, hogyan rázhatnád fel?
  • Szeretnéd bevezetni a négynapos munkahetet?

Bővebb információ >

Tao-kedvezmények kézikönyve

„Az utóbbi években sok vállalkozótól (és könyvelőtől is) mást sem hallottunk adóoptimalizálási tanácsként, mint hogy térj át egyik, vagy másik adónemre. Pedig a legtöbb cégnek – még ha be is férnek egy másik adónem feltételrendszerébe – a társasági adó nyújthatja a legtöbb lehetőséget. Könyvemben a tao-kedvezmények lehetőségei mellett, a gyakori hibák elkerülésére is felhívom a figyelmet.“
Böröczky Zsuzsi

Bővebb információ >

Könyvelői Kisokos

Nemcsak naptár, hanem napi szinten használt információk és adatok gyűjteménye: címek, számlaszámok, normák, kódok, stb. Kedvedre bővítheted, és a változó adatokat is vezetheted benne, pl. üzemanyagár, jegybanki alapkamat, stb.
Bővebb információ >