Mit hoz az ősz?

  |   írta: Adónavigátor   |  

A következő hónapokban komoly kihívások elé állnak a kisvállalati könyvelők. Évközben is voltak változások, melyeket idén még biztos alkalmazni kell, és ilyenkor készülünk fel a jövő évi adóváltozásokra is.


Konferencia a dobozban


Szeptember 28-án rendeztük meg első alkalommal a Kisvállalkozói Könyvelők Országos Találkozóját.
A konferencia szakmai előadásai a 2011. évközi változásokról szóltak. Több százan voltunk jelen a konferencián, sokan pedig a Facebook-on követték az eseményeket. Már gyártjuk a konferencia hangfelvételéből készült CD-ket. Holnaptól megrendelhető a dobozolt konferencia.

Felkészülés a 2012-es adóévre


Azt már megszoktuk, hogy minden ősszel új adótörvényeket alkotnak a következő évre. Az Adónavigátor éves NAGY konferenciája 2011. november 30-án lesz a Lurdy Házban. Ezen a napon a jövő évi adóváltozásokról fog beszélni Böröczkyné Zsuzsi.
Jegyvásárlás elővételben kedvezménnyel itt>>

Az új Munka Törvénykönyve


Lesz egy másik, nagyobb változás is: készül az új Munka Törvénykönyve. Nem a régit módosítják, hanem lecserélik azt egy teljesen újra. Még a kormány sem tárgyalta a szakmai javaslatot, amit aztán a Parlament elé tár, de a munkaanyag szerint január 1-től lép hatályba az új törvény.

Terveink között szerepel egy olyan konferencia, ahol a teljes napot az új Munka Törvénykönyvére szánjuk. E konferencia időpontjáról később döntünk, valószínűleg januárban tartjuk.

Téged érdekelne egy egésznapos konferencia az új Munka Törvénykönyvéről?


A bejegyzés címkéi

sikeres könyvelő


Hozzászólások

Samu Zsuzsanna  -  

Kedves Zsuzsi,

engem mindenképpen érdekelne egy munka törvénykönyves konferencia, főleg ha esetleg még dr. Futó Gábor is előadna rajta.

Üdv,
Zsuzsi

Bakosné Horváth Terézia  -  

Nagyon jó ötletnek tartom az új Munka Törvénykönyvéről szóló előadást. Jó előadóval, összefoglalóan hallgathatnánk meg a változásokat.

Magdi  -  

Igen, tetszik az új oldal. Csak igy tovább.

Bánfi Éva  -  

Igen! Szükség van egy munkaügyi előadásra, többek közt azért is hogy mi könyvelők tájékozottak legyünk és ezt az információt megosszuk ügyfeleinkkel, hisz nekik is nagy szükségük van munkaügyi információkra. Lehet én elvinnék magammal néhány jó ügyfelemet az előadásra!!

ZsuzsaKiss  -  

Kedves Zsuzsi!
Ritkán látni olyan honlapot, ami ilyen összeszedetten rendezi a tudnivalókat, ahol könnyedén kutathatsz a Téged érdeklő témák, és az azokhoz kapcsolódó hozzászólások között. Én a honlap készítőjének is szeretnék gratulálni! - a nevéhez általam kapcsolt elvárásokat a tartalomnak megfelelően, jól teljesítette. További sok sikert mindkettőtöknek!

Sura  -  

Sziasztok!
Igen, szeretnék részt venni egy ilyen konferencián:) Köszi a lehetőséget. Sura

haniko  -  

Kedves Zsuzsi!
Tetszik az új oldal, az új forma. Igen, szeretnék egy munkaügyi előadáson résztvenni. Gratulálok és köszönöm.Anikó

Böröczkyné Zsuzsi  -  

Szívesen segítek a Munka Törvénykönyvéről szóló előadás szervezésében. Én is örömmel hallgatnék gyakorlatias, kisvállalkozóknak szóló előadásokat.