Ilyen volt a 2014-es KOT

  |   írta: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna   |  

Nézd meg a rendezvényen készült fotókat, és mondd el, neked melyik műsorszám, előadó volt a kedvenced!


dsc_1532.jpgdsc_1343.jpg













dsc_1525.jpgdsc_1673.jpg












Böröczky Zsuzsi                                          Harkai István


dsc_1712.jpgdsc_1701.jpg

















Kiss Gergő és az olimpiai aranyérmei



dsc_1840.jpgdsc_1943.jpg












Szabó Gábor                                             Bagdy Emőke

dsc_1949.jpg

Hogy érezted magad a rendezvényen?

Írd meg a hozzászólásokba!

 

Még több kép az Adónavigátor Facebook oldalán - Kattints ide>>




Hozzászólások

Vacsi Ilona  -  

A szakmai előadásokban volt egy pár "aha" élményem. Dr Bagdi Emőke meghívását külön köszönöm. Élménydús és hasznosítható előadás volt, ami lehet hogy jobbá teszi az egészségemet és az életemet.
Ica néni

Kati  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!
Nagyszerűen!éreztem magam e színvonalas előadáson.Kiváló előadókkal profi módon megszervezett megrendezett rendezvény volt.Zsuzsi előadásából sugárzott az őszinte önzetlen tudás-ismeret átadás amivel segíteni szeretne mindannyiunknak.
Én először vettem részt rendezvényeteken és ismeretektől dagadó fejjel tértem haza.(fejem alig fért be az ajtón),még lefekvéskor is tolultak föl a hallottak.Az előadás színvonalát még krémezte a meghívott vendégek részvétele.egyszóval remek volt! KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!Nektek

Marika  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Nagyon színvonalas volt az előadássorozat, Örülök hogy részt vettem előadásotokon!
További sikereket az ilyen és hasonló előadásokhoz!
Zsuzsinak gratulálok a Minőségi Könyvelők Klubja Egyesületi munkához!
Üdvözlettel
Marika

Lado Viki  -  

Színes,pörgős,érdekes, információval teli..sorolhatnám. Fantasztikus nap volt szakmailag és emberileg is.
Köszönet érte

Szalai Imre  -  

Szerettem minden előadót, színesen humorosan adtak elő, Szabó Gábor Úr a téma nehezen emészthetőségéről nem tehetett, derekasan helytállt megoldotta.
Köszönöm Zsuzsi Zoli a magas színvonalú rendezvényt!
Örömmel töltött el a nap!
Imre

Mónika  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli,

Csatlakozom Horváth Gizella sorstársunk véleményéhez. Színvonalas és hasznos konferenciát szerveztetek meg. Nagyon jó érzés volt, hogy Kiss Gergőt közelebbről is megismerhettük. Köszönöm, és szép napot Mindeninek.

Ángyán Margit  -  

Rendkívül jól volt összerakva a konferencia programja.Volt benne szakmai rész,praktikus tanácsok a díjak kialakításához, esztétikai és persze szellemi élmény (mondjuk a Kiss Gergő bármit mondhatott volna, elnézegetem). Még ezt a nyomorult reklámadós előadást is lehetett szeretni, de ez csak az előadónak köszönhető, azért aki kitalálta, azzal szívesen elbeszélgetnék, hogy a jogalkotó célja valóban az volt -e,hogy a még működő, eladni kívánó cégek életét megkeserítse. A média harcot nem a mi kontónkra kellene megvívni. Bagdy Emőke előadásán én már voltam kétszer is, bevallom, azok nem tetszettek, mert számomra túl tudományos volt, tele latin kifejezésekkel.Ez a mostani viszont szenzációs volt, érhető és azonnal alkalmazható módszereket kaptunk a stressz kezelésére is.Jó hangulatban,feltöltődve mentem haza. Köszönöm.

Horváth Gizella  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Nagyszerű konferencia volt, az előadók mindegyike pedig kiváló, a Kiss Gergő és a Bagdy Emőke pedig nagyon jól illeszkedett ahhoz ami a mai világban a tudás mellett nagyon fontos, a kitartás, a pontos célok, és a nehéz helyzetek kezeléseí.
Gratuláció, és köszönet a színvonalért, a kiállítókért és nem utolsó sorban a szakmai előadók felkészültségéért.
Reméljük Ti is kipihentétek magatokat, és reméljük egy ilyen találkozó nagyon sok pozitív töltést ad mindenkinek, a nem mindig egyszerű hétköznapokhoz is.
Remélem a gyermekeitek pedig nagyon örültek a dedikált labdának és legalább olyan becsben lesz tartva, mint a csokifoltos zászló.:)

Lingsch Edina  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli!

Az eddigi legjobb konferencia volt, amin valaha részt vettem, köszönöm szépen nektek. Lelki és szellemi feltöltődés egyaránt. Zsuzsi nagyon hasznosak a gyakorlatias megközelítésű előadásaid. Harkai István nagyon jó ötleteket, tanácsokat adott a könyvelési díj kialakításához. Kiss Gergő bekonferálása is remek volt, megható volt újra látni az olimpiai arany megszerzésének pillanatait. Gergőt öröm volt látni és hallgatni. Szabó Gábor áttekintést adott az új adónemről, ami rendkívül bonyolult, de így legalább lett valami fogalmunk róla. Emőke tündéri és megható volt, nagyon sokat segített lelkileg, ami mindannyiunkra ráfér szerintem. Nem voltam még előadásán, de ezek után a rajongója lettem. Remélem dvd-n is megkapjuk majd az előadását, mert szívesen megnézném még többször is. A kinti standokon is rengeteg hasznos információhoz, kiadványhoz lehetett hozzájutni, jó időre az olvasnivalóm is meglett. ;-) Még egyszer nagyon köszönöm, rendkívül pozitív élmény volt a konferenciátok! :-)

Rúzsa Leó  -  

Tisztelt Böröczky Család !
Egyszerűen nagyszerű volt és emberi!
Megható volt számomra hogy ennyire törődtök nem csak a szellemi hanem a szakma emberi megfáradt oldalával is !
Nekem nagyon jó volt !
Köszönöm szépen !

Bori  -  

Kedves Zsuzsi és Zoli !
Nekem az egész napi előadás remek volt, Bagdy Emőke pont volt az i-re ! Csodálatos előadó, és sok jó tanácsot adott a feszültség levezetésére, ami könyvelőknél, legalább is nálam elég sokszor előfordul.
Jövőre is szervezzetek ilyen előadást4 Köszönettel. Bori

Rózsa Gáborné  -  

Kedves Zsuzsa! Az előadások sorrendje és szakmai tartalma is kiváló volt. A Zsuzsa előadása azért, mert azt juttatja az eszembe amire az általános mindennapokban esetleg nem figyelünk, mindig új ötlettel jövök haza az előadásokról, Szabó Gábor lehengerlő előadása rávilágított arra, hogy nagyon sok mindenre kell odafigyelnünk a reklámadó tekintetében, dr. Bagdy Emőke felejthetetlen tapasztalokkal vértezett fel a könyvelőkre váró nehéz időszakra. Külön öröm volt számomra, hogy a lányomat is eltudtam hozni, igaz még Ő nem könyvelő, de ezek az előadók és az előadások témái is rendkívüli segítséget adnak neki a tanulásban.

Nelli  -  

Talán életem legjobb konferenciája volt.A szakmai rész kiváló,lényegre törő volt. Zsuzsi nagyon kedves ember, gyakorlatias előadása tetszett a legjobban a szakmai előadások közül.A könyvelési díj megállapításáról szóló előadás után még este kiszámoltam az óradíjamat! :)Hoztatok nekünk egy jó pasit is dr.Kiss Gergely személyében! Kell ennél több?:)Pont az i-re Emőke volt.Magával ragadó,bájos és energikus személyisége és az előadása nagy hatással volt rám.Köszönöm szépen a tegnapi napot! További jó munkát és sikereket kívánok!

Deli Lívia  -  

Nekem mindenki nagyon tetszett, de Bagdy Emőke szuper,szuper !!

Manuaba Anikó  -  

KISS GERGŐ, KISS GERGŐ, KISS GERGŐ

Juhász Imréné  -  

Kedves Zsuzsi, Zoli!
Ragyogó nap volt, ami szinte már természetes.
Jók voltak az előadók. Kiss Gergő ugye a nők kedvence, meg azért az a három arany sem "kutya"! Szabó Gábor tényleg nagyon közérthető volt, ebben a rettenetes témában. No de Zsuzsi! Mindig ő a legjobb!
Üdvözlettel: Erzsébet

Gönczi Gabriella  -  

Szia Zoli, Kikapcsolódásnak jó volt, Reklámadónál kiakadtam. Gyors, bonyolult fárasztó....stb... más, megvettem a 2015 évi naptárat, ami jó, hasznos, használható, egy hiányosságot írok, ami szerintem elgondolkodtató, és nagyon hiányzik, hogy az év hányadik napjánál tartunk és még mennyi van hátra, mint az asztali
"jobb "naptárakon pl. 2014-ben a mai nap 09.25. 268/97.
Remélem gondolod, hogy csak a jobbító szándék vezet, s nem a kritika. Üdvözlettel Gönczi Gabi

Zsuzsi  -  

Nagyon jó ötlet, köszönöm. Most már nem tudjuk ezt megvalósítani, de jövőre benne lesz.

Szűcs Mária  -  

Sajnos a Zsuzsi előadását lekéstem, mert elaludtam, és nem értem el a korai buszt, pedig biztosan az Ő előadása volt a legjobb. Szakmailag a Szabó Gábor is nagyot alakított, ezt a slendriánul megalkotott reklám törvényt próbálta megértetni velünk.
Az egyebekben a Harkai István tetszett, de a Kiss Gerő is jó volt. Az Emőkével sincs semmi baj, csak én nem szeretem a pszihológiát. A stressz levezetésére én a jógát alkalmazom.
Összességében nagyon jó volt az egész rendezvény megszervezése, gratulálok Nektek, ha jövőre megrendezitek ismét ott leszek, remélem nem kések el, amit most nagyon-nagyon sajnálok.

Böröczky Zoltán  -  

Marika!
Zsuzsi előadása meg fog jelenni az Irányadó magazin CD mellékleteként, úgyhogy nem maradsz le róla.

Csaba  -  

Nagyon jó konferencia volt remek előadókkal. Sajnálhatja aki nem jött el.
Köszönjük a szervezést!